My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq czuję się dziwnie.
Nie wiem czy to po Clo ale jestem mega senna. Zasypiam na siedząco a rano nie mogłam się zwlec z łóżka.
Poza tym dzisiaj już praktycznie nie ma śladu po @, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, ale w nocy i rano ani kropelki a tak zawsze mnie zalewało.
-
Krokodylica wrote:Malenq czuję się dziwnie.
Nie wiem czy to po Clo ale jestem mega senna. Zasypiam na siedząco a rano nie mogłam się zwlec z łóżka.
Poza tym dzisiaj już praktycznie nie ma śladu po @, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, ale w nocy i rano ani kropelki a tak zawsze mnie zalewało. -
Krokodylica wrote:Malenq czuję się dziwnie.
Poza tym dzisiaj już praktycznie nie ma śladu po @, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, ale w nocy i rano ani kropelki a tak zawsze mnie zalewało.Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Malenq słońce a powiedz mi, po Clo też Ci podskoczyła tempka? Zobacz na mój wykres. Wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę a dzisiaj skok tempki.
I proszę jeszcze napisz co z tą hyperstymulacją, jak się ją "leczy" jeśli w ogóle, bo trochę się boję żeby mnie to nie dopadło. Jak miałaś tą hyperstymulację to coś czułaś że coś jest nie tak? Czy dopiero na USG?
ale z @ miałam jak Ty...zawsze mnie zalewało, a jak brałam clo, to rach ciach i szybko się skończyła....
przy hiperstymulacji nie czułam nic....ale 3dnia miałam usg, żeby zobaczyć czy coś rośnie, a tam już 3cm torbiel była, i natychmiast odstawienie clo, jakbym brała 5dni to nawet nie wiem co by urosło....
dwa dni później znowu miałam usg i torbiel miał już powyżej 4cm, potem pękła sama w sobie, i wypełniła się krwią..i schodziła ponad 1,5miesiąca....
dlatego tak ważny jest monitoring przy braniu clo....
ja przy tej małej dawce 1x1 nic mi nie urosło, miesiąc później w 2x1 miałam hiperstymulację....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:A tempka CI spadła nie? Testów nie robiłaś??
Dziewczyny, NIE JESTEM W CIĄŻY.
Robiłam test, miałam normalny okres, zalało mnie jak zarżniętą świnię i spadła mi tempka.
Piszę o tym, że teraz, po Clo, mam już praktycznie zanik @, i tempka poszła do góry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:01
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:nie pamiętam czy podskoczyła temp....
ale z @ miałam jak Ty...zawsze mnie zalewało, a jak brałam clo, to rach ciach i szybko się skończyła....
przy hiperstymulacji nie czułam nic....ale 3dnia miałam usg, żeby zobaczyć czy coś rośnie, a tam już 3cm torbiel była, i natychmiast odstawienie clo, jakbym brała 5dni to nawet nie wiem co by urosło....
dwa dni później znowu miałam usg i torbiel miał już powyżej 4cm, potem pękła sama w sobie, i wypełniła się krwią..i schodziła ponad 1,5miesiąca....
dlatego tak ważny jest monitoring przy braniu clo....
ja przy tej małej dawce 1x1 nic mi nie urosło, miesiąc później w 2x1 miałam hiperstymulację....
Malenq dzięki, trochę mi rozjaśniłaś.
To widzisz z tą @ u mnie to samo.
Ja mam na razie 1x1 przez 5 dni, od 3dc. Ale na monitoring dopiero 10dc.
Może przy takiej dawce nie dojdzie do hyperstymulacji, bo tego się najbardziej obawiam. Zobaczę jak będzie ten cykl wyglądał i wtedy się zastanowię czy w następnym w ogóle brać Clo. -
dzień dobry,
nie mam najmniejszych szans Was nadrobić, no nie da się! zostawiłam Was na 4 dni i naprodukowałyście tyle stron, że nawet nie wiem, gdzie skończyłam!!
chciałam również oświadczyć, że wzorem Króla Hiszpanii abdykuję ze stanowiska nadwornej wróżki, presja jest zbyt duża, każda pomyłka rozdziera mi serce, gdy zobaczyłam @ u Krokodylka moja szklana kula pękła i wróżenia więcej nie będzie!Krokodylica, Nenaaa, Katjaa, cymcia, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku zazwyczaj na taką torbiel ginowie dają na 2miechy antyki, ja się nie zgodziłam, dostałam primolut-nor, to chyba progesteron na wchłonięcie...ale bolało jak diabli, mało co nie zemdlałam jak pękła..to jak wybuch bomby we wnętrzu ciała...niektóre laski trafiały do szpitali, bo jest ryzyko wylewu wewnętrznego....płakałam ze złości i bólu jak bóbr, gin mnie uprzedzał, że przy zwiększonej dawce clo, mogą być takie skutki, ale ja się nie spodziewałam, przecież są kobietki co przez 4-5misięcy biorą clo...a tu za drugim podejściem u mnie taka sytuacja...
jak byłam po owulce u gina, to On sam swoim oczom nie wierzył że była bez leków...
któraś się pytała o spadek zagnieżdżenia, u mnie takiego WIDOCZNEGO spadku nie było, średnio co 2-3dni tempka delikatnie w dół pikowała, następnie odbijała i tak kilkakrotnie...Asha, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Tamciu:) jak weekendzik???
Krokodylku przy tej małej dawce się nie obawiaj hiperstymulacji...nie będzie jej...tylko na drugi miesiąc nie daj się namówić na zwiększenie dawki...
organizm musi "załapać" clo, a to czasem trwa, więc lepiej z mniejszą dawką iść niż od razu walić z granatnika:)Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Witaj Tamciu:) jak weekendzik???
Krokodylku przy tej małej dawce się nie obawiaj hiperstymulacji...nie będzie jej...tylko na drugi miesiąc nie daj się namówić na zwiększenie dawki...
organizm musi "załapać" clo, a to czasem trwa, więc lepiej z mniejszą dawką iść niż od razu walić z granatnika:)
Wiesz, ten lekarz to mi na pewno nie zwiększy dawki, on mi w ogóle nie chciał dać Clo, kazał jeszcze "próbować" naturalnie, przepisał mi Clo na moją wyraźną prośbę, także raczej dawki mi nie zwiększy.
Tamka, bidulo, toć ja nie chciałam "pęc" Twojej kuli.Serca niech Ci nie rozdziera, bo ja jestem spokojna i wesoła, @ mnie nie załamuje.
Malenq, cymcia, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:nenaa hej, hej......nie śpij
Ty już w 12 tydzień wdepnęłaś, ja dopiero w 8
Kurcze, wszędzie czytam, że im większe mdłości tym większe prawdopodobieństwo, że ciąża rozwija się prawidłowo. A u mnie z tymi mdłościami marnie coś...