My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Asha dziękuję dobrze:) tylko waga wredna pnie się do góry....
dzisiaj kolejna wizyta u endo, w środę u gina i jakoś czas leci, bardzo szybko mi czerwiec minął.....
a jak u Ciebie? -
nick nieaktualnyAsha ja też patrzyłam w wykres..... nie jesteś w tym sama
a cyce bolały prawie od samej owulki...i jeszcze nie przestały
Tak już 12tydz. się dopełnia;)
brzusio się zaokrąglił, wcześniej dużo ćwiczyłam i raczej płaski miałam, a teraz już taka mała piłeczka jest:)
chociaż nie widać, że jestem w ciąży, to po cycach ogromniastych już tak....
normalnie mi 2 rozmiary wskoczyły...hehehehe małż zadowolony - ja mniej
-
Malenq wrote:Asha ja też patrzyłam w wykres..... nie jesteś w tym sama
a cyce bolały prawie od samej owulki...i jeszcze nie przestały
Tak już 12tydz. się dopełnia;)
brzusio się zaokrąglił, wcześniej dużo ćwiczyłam i raczej płaski miałam, a teraz już taka mała piłeczka jest:)
chociaż nie widać, że jestem w ciąży, to po cycach ogromniastych już tak....
normalnie mi 2 rozmiary wskoczyły...hehehehe małż zadowolony - ja mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 08:56
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNio z jednej strony to czas pędzi jak szalony, a z drugiej w pędzie ślimaczym jakby.....
wiem kobietki, ja też czekałam za każdym razem najpierw @, potem ten czas do owulki, a następnie to dłuuuugie czekanie na testowanie - to był najcięższy czas.....wiem jak się czujecie, wiem co macie w główce....
ZAWSZE się czeka...ja teraz czekam w nerwach na genetyczne 4 lipca.....
Katjaa jak się czujesz???
6lat.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:07
-
Malenq wrote:Nio z jednej strony to czas pędzi jak szalony, a z drugiej w pędzie ślimaczym jakby.....
wiem kobietki, ja też czekałam za każdym razem najpierw @, potem ten czas do owulki, a następnie to dłuuuugie czekanie na testowanie - to był najcięższy czas.....wiem jak się czujecie, wiem co macie w główce....
ZAWSZE się czeka...ja teraz czekam w nerwach na genetyczne 4 lipca.....
Katjaa jak się czujesz???
6lat.....Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak....nigdy po owulce (a miałam je może z 2-3 razy do roku) nie bolały mnie od razu piersi...zawsze taki ból odczuwałam 1-2 dni przed @..... i ból krzyża, też taki jak przed @, tylko on był również zaraz po owu....
to tylko tyle...a może aż....ale na tamten czas, nie powiedziałabym, że ten cykl jest inny, wtedy wydawało mi się, że jest jak zwykle....
Asha wykonuje je się między 11-13 tyg. tak wykrywa on min. zespół Downa itp.
https://bellybestfriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ii-trymestr/na-czym-polega-badanie-usg-w-ciazy-11-14-tydzien-i-dlaczego-jest-ono-wazne,43.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:16
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha no powiem Ci, że ja takich bolących i wrażliwych jak wtedy (po owu i przez najbliższe tygodnie po) nigdy nie miałam...normalnie zakładanie stanika sprawiało ból.....
Kochane ja bardzo, bardzo mocno 3mam za Was wszystkie kciuki, abyście szybciutko dołączyły na fioletowej stronie belly...bo tam smutno jest bez WasAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq jak ja się czuję... hmm wszystkie bóle (prócz krzyża) przeszły, na szczęście jajnik dał już sobie spokój i to największa moja radość bo bolał strasznie. A tak to na co dzień funkcjonuje, tylko przed chwilą była akcja "płacz"! Przyjaciółka pokazywała mi zdjęcia jak była u teściowej na działce i wskoczyło na zdjęcia z nad jeziora gdzie byłam ja i On... Pisze to i ryczę bo tak cholernie za Nim tęsknie... ehhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:23
-
nick nieaktualnyYasmin na fioletowej mam dziewczynę, chyba jest też w 12tyg. co do tej pory nie ma objawów ciąży i jak sama piesze, gdyby nie widziała swojego maleństwa i nie słyszała tętna to by w to wszystko nie uwierzyła....więc brak objawów - nie jest objawem, że przyjdzie @....
-
Malenq wrote:Asha no powiem Ci, że ja takich bolących i wrażliwych jak wtedy (po owu i przez najbliższe tygodnie po) nigdy nie miałam...normalnie zakładanie stanika sprawiało ból.....
Kochane ja bardzo, bardzo mocno 3mam za Was wszystkie kciuki, abyście szybciutko dołączyły na fioletowej stronie belly...bo tam smutno jest bez Was...dziekuje za trzymanie kciukow
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Yasmin na fioletowej mam dziewczynę, chyba jest też w 12tyg. co do tej pory nie ma objawów ciąży i jak sama piesze, gdyby nie widziała swojego maleństwa i nie słyszała tętna to by w to wszystko nie uwierzyła....więc brak objawów - nie jest objawem, że przyjdzie @....
Malenq, Asha, Jennifer lubią tę wiadomość