My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektóre na tych wykresach to jakby gorączkę miały
Ale sprawdzałam i takie tempki jak nasze też robią się zielone więc luzzz.
Muszę wskoczyć pod prysznic i szykować się do pracy... Całe szczęście że to już koniec roku szkolnegoAsha, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:dzien dobry
u mnie plamienie na razie ustalo (ale dwa cykle tez tak mialam przez kilka dni, ze plamienie pzychodzilo i odchodzilo - tyle ze brzuch i krzyze mnie az tak nie bolaly) a tempka nadal nie spadla....postanowilismy z mezem, ze kupie dzis test ciazowy i zrobie. jeden jeszcze w pracy a drugi jutro rano, o i le mnie @ nie nawiedzi wczesniej. boje sie, ze nawe jesli jestem w ciazy, to cos jest nie tak z progesteronem, jak podczas pierwszej ciazy. moje przeczucia mi mowia, ze malpa idzie, ale nie darowalabym sobie gdybym sie nie upewnila
Słuszna decyzja.... Strach przed rozczarowaniem strachem, ale odpowiedzialnym trzeba być :* pozdrawiamJennifer lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Niektóre na tych wykresach to jakby gorączkę miały
Ale sprawdzałam i takie tempki jak nasze też robią się zielone więc luzzz.
Muszę wskoczyć pod prysznic i szykować się do pracy... Całe szczęście że to już koniec roku szkolnegoJennifer lubi tę wiadomość
-
hej życze miłego dnia
U mnie juz sama nie wiem co bedzie w sobote dopadł mnie jakis jednodniowy wirus miałam 40 stopni gorączki dreszcze masakra
wiec pomiary poszły w łeb a dzis miałam 37,0
trudno czekam juz na @byle nie do piątku hehe bo wybiram sie na wodne rowery na basen
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny