X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymać Anuśka i nigdzie sie nie wybieraj
    Malenqa powodzenia u endo pisz potem jak wizyta
    Nenuś a tobie już całkiem te nudności odeszły mi już lepiej jest, ale czasami coś zamuli jeszcze ale takie nudności to mogą być ;-)
    Co do gadania innych niech gadają jak nie mają swojego życia to w końcu muszą zajmować się czyimś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:58

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj jest dzień ojca chyba co nie? składałyście życzenia już?

justta, Tamka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze przed bo tata przejął się rolą i pracuje jak popękany ;D wieczorkiem wróci dopiero :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację. Zlać taką wścibską koleżankę. Tylko, że wiem, że ona teraz będzie po koleżankach latać i plotkować, że Anita dziecka nie chce i chyba jakaś poje... jest. No cóż, tacy są ludzie.

Z kolei moja rodzina nie pyta się o dzieci w ogóle. Dzięki Bogu. Ale koleżanki... wrrr... Dlatego nie mogę z nimi nawet na ten temat pogadać, bo one wszystkie mają już dziecko lub dzieci i zaszły bez problemu. No, z jedną ostatnio pisałam, ale ona nie jest koleżanką ze szkoły, tylko znajomą z dzieciństwa. Mieszka na Śląsku. Ma PCO i stara się z mężem od października. Ona rozumie takie rzeczy, ale koleżanki z mojej klasy czy szkoły nie rozumieją. A położne u nas w Polsce w szpitalu na takie matki rodzące po 30 mówią "staroródka". Co to w ogóle za kultura jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A dzisiaj jest dzień ojca chyba co nie? składałyście życzenia już?
    Ja mojemu mogę na Dzień Ojca pokazać środkowy palec. Hehe ;)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Ja mojemu mogę na Dzień Ojca pokazać środkowy palec. Hehe ;)
    Nastka ja też niestety tylko środkowy palec mogę pokazać! jak zmarła mama 2 lata temu to szybko sobie znalazł nową rodzinę i zapomniał że ma córki pozostawiając nas z długami!

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa...personalnie...czytałam sobie co naskrobałyście, rzuciła mi się w oczy Twoja wypowiedź Nasturcjo i swoim zwyczajem podłapałam temat, nic w mojej wypowiedzi nie było złośliwego, zwykłe żarty, zbijanie się...
    Ale te "3 miesiące starań" już mnie wkurzyły...wychodzi na to, że będę musiała za nie przepraszać niedługo. Byłam tu od pierwszego cyklu starań, tak samo przeżywałam, martwiłam się, nie wiedziałam co mnie czeka...nadal nie wiem i nadal się martwię.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena naprawdę źle to odebrałaś. Po prostu mam doła i chciałam wsparcia a nie jazd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nastka ja też niestety tylko środkowy palec mogę pokazać! jak zmarła mama 2 lata temu to szybko sobie znalazł nową rodzinę i zapomniał że ma córki pozostawiając nas z długami!
    Ja nawet nie wiem kiedy jest dzień ojca. Tzn.nie przywiązuję do tego uwagi, bo nigdy nie świętowałam. No i jak napisałyście, że dzisiaj jest, to się dowiedziałam, że dzisiaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle musze się dziewczyny pochwalić czy pożalić nie wiem... mam mętlik.... jestem 7 dpo i przyjaciółka zaciągnęła mnie do apteki żeby kupić test, mówiłam jej że to za wcześnie chyba no ale go zrobiłam... i może to moje urojenia ale obok kreski kontrolnej pojawił się bardzo blady różowy cień. Zamierzam powtórzyć test za pare dni wtedy albo będzie ciemniejsza albo nie będzie jej w ogóle co będzie oznaczało że obie z przyjaciółką miałyśmy przewidzenia...

Yasmin, cymcia lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    W ogóle musze się dziewczyny pochwalić czy pożalić nie wiem... mam mętlik.... jestem 7 dpo i przyjaciółka zaciągnęła mnie do apteki żeby kupić test, mówiłam jej że to za wcześnie chyba no ale go zrobiłam... i może to moje urojenia ale obok kreski kontrolnej pojawił się bardzo blady różowy cień. Zamierzam powtórzyć test za pare dni wtedy albo będzie ciemniejsza albo nie będzie jej w ogóle co będzie oznaczało że obie z przyjaciółką miałyśmy przewidzenia...
    Ulala Katja! :) To czekamy na tą wyraźniejszą krechę ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:43

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja... Ale jaja... O Tobie to chyba książkę napiszę ;) To będzie bestseller :)

Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wiem wiem powtórzę za pare dni, tylko ta ciekawość 2 szalonych Wariatek wzięła górę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka akurat moje życie bym określiła mianem serialu "moda na sukces" :P

I gapie się w ten głupi test pod to słońce i widzę ten cień nad kontrolką T albo mam mroczki od słońca...!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:24

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja ja tak coś czułam, że Tobie chyba się uda w tym cyklu. Weź jeszcze pod uwagę, że zrobiłaś test nie z porannego moczu. :)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

kurde czasem zagaladam podczytuje ale za nic nie da sie nadazyc ;)

katja teraz mozesz zrobic bete bedziesz pewna ;) jak był cien wyjdzie i beta ;)

nasturcja i reszta ;) ja tu chciałam w obrone wziasc wscipskie kolezanki ;)
    nie wszystkie oczywiscie... ale czasem nie jest tak ze te osoby chca nam zrobic przykrosc... skoro nie wiedza ze sie staramy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:25

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Kochane jestem przerażona wiecie... Wiem że wszystkie z Was pragną mieć Dzidziusia i ja tez Go tak pragnęłam jak Wy ale od kiedy mój były M mnie zostawił jest mi ciężko i nawet przeszła mi myśl żebym tylko nie była w ciąży... wiem że to głupie... :(

A na betę pójdę jutro...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa a czytałaś co ojciec Sroka pisał? Punkt 13.

Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.

Katjaa, cymcia, Malenq lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo sie wtedy nie chce i o tym nie mysli... a jak sie chce to czasem nie wychodzi... dlatego wiem ze czasem naprawde warto odpuscic ;)

juz to przeszlam bo jak chcialam to nie mialam... a jak juz przestałam chciec... a raczej o tym myslec... bec i masz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:36

Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ