My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:czyli jak zajdziesz w ciążę a potem urodzi się dzidzia to nas poinformujesz wtedy??
was od razu jak sie zdecydujemychyba mojej rodzinie i znajomym nie wygadacie
czy wasm sie rowniez przed @ chce?? u mnei to jeden z objawow zblizajacej sie @
i chodze taka nakrecona od wczoraj, ale brzuch mnei boli i krzyz i nei daje rady
Katjaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:was od razu jak sie zdecydujemy
chyba mojej rodzinie i znajomym nie wygadacie
i chodze taka nakrecona od wczoraj, ale brzuch mnei boli i krzyz i nei daje rady
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelenkq wrote:a ja dam łucja dla dziewczynki
a dla chłopca nie wiem
jescze pomysle
moze jak lekarz nam powie co bedzie
Bardzo piękne imię Łucja! Zawsze chciałam mieć tak na imię a nie dali mi Kaśka a i tak każdy mówi do mnie Magda (nerw)... Nawet teraz dodałam zdjęcie moje na fb i kolega napisał: Magda młodniejesz! No kurdę imiona im się mylą...helenkq lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:was od razu jak sie zdecydujemy
chyba mojej rodzinie i znajomym nie wygadacie
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małgorzata baaaaardzo mi się podoba. W dodatku wszystkie Gośki jakie znam są super babeczki, ale chyba u męża nie przejdzie. O właśnie dla chlopca z obco brzmiących mi się podoba Jethro, juz mówiłam mężowi, powiedział ze szalona jestem.
Mówiłam ze co chwila mi się inne podoba.
A może Petunia ????? Hmmmm.
**********************Gang 18+***********************
-
Katjaa wrote:Bardzo piękne imię Łucja! Zawsze chciałam mieć tak na imię a nie dali mi Kaśka a i tak każdy mówi do mnie Magda (nerw)... Nawet teraz dodałam zdjęcie moje na fb i kolega napisał: Magda młodniejesz! No kurdę imiona im się mylą...
-
Krokodylica wrote:Ja celuję w bliźniaki: Franio i Zuzia.
Tylko małżowi się imię Franciszek nie podoba i nie chce się zgodzić. Ale ja go przysiądę i wymuszę na nim zgodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:34
Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ja celuję w bliźniaki: Franio i Zuzia.
Tylko małżowi się imię Franciszek nie podoba i nie chce się zgodzić. Ale ja go przysiądę i wymuszę na nim zgodę.Katjaa, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość