My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Evas gdzie Ty takiego chłopa znalazlas??? Nie dość ze wie co to są dni płodne i do czego służą, to jeszcze chce wiedzieć kiedy je masz - cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 22:06
Makak, Andzia33, Zemraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze, rzeczywiście miałam wrażenie że coś mi umknęło w tym cyklu! ;P
to że nie udostępniłam serduszek na wykresie, nie znaczy że nie było seksu, był w 10, 12 i 14 dc więc niby idealnie w owulkę się wstrzeliliśmy, tylko na razie nic z tego nie wynikaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam.
Mam 31 lat a właściwie z Nowym Rokiem 32 ale czuję się ciągle na 25 .
Od 5 lat staramy się o dzidziusia,póki co bez skutku. Dużo już przeszłam i pewnie jeszcze przejdę w kwestii upragnionego dzidziusia. Wierzę jednak,że 2014 rok będzie tym moim rokiem z fasolką pod sercem Pozdrawiam Was serdecznie i jak pozwolicie będę zaglądać na wasz topikcelia, Andzia33, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
No niemożliwe, że trudno się na robocie skupić
A co do uzależnienia od ovu. We wtorek pojechałam w delegację i wczoraj po powrocie nocą, zmęczona, odpalam lapka, siedzę i nadrabiam zaległości w ovu Mój niemąż ze zdziwieniem - Przytul się!! Nie sprzątasz??
No są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu każdej staraczki
Andzia33, MILA, ulek, AnBe, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:No niemożliwe, że trudno się na robocie skupić
A co do uzależnienia od ovu. We wtorek pojechałam w delegację i wczoraj po powrocie nocą, zmęczona, odpalam lapka, siedzę i nadrabiam zaległości w ovu Mój niemąż ze zdziwieniem - Przytul się!! Nie sprzątasz??
No są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu każdej staraczki
Celuś Ty to mnie zawsze potrafisz rozbawić a może to Twój mąż - już sama nie wiem, ale umarłam tu przed chwilą
hahaha -
nick nieaktualny