My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Makak wrote:Cześć Dziewczyny, dawno do Was nie zaglądałam, aż nie nadążam z czytaniem Niestety strasznie mi się wszystko życiowo poplątało i chyba ze starań nici. Jak się okazuje mój małżowin nie dorósł do tego, żeby być ojcem. Chyba najpierw sam musi dorosnąć No ale życie toczy się dalej... Na szczęście dzisiaj wyjechał, więc przynajmniej wkurw mi trochę przejdzie
ehhh te chłopy!!!! ale ja bym się tak tym nie przejmowała, bo gdy już faktycznie dzidzia pojawi się na świecie stanie się najlepszym tatuśkiem na świecie, a puki co faktycznie całe te starania przynoszą tyle stresów, kłótni a nieraz oskarżania się nawzajem w chwilach przypływu emocji no cóż jestesmy tylko ludźmi .
Mam nadzieję ze się wszystko ułożyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 20:52
MalutkaEve, Zemraa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Eh, Dziewczyny, wystarczy do Was zajrzeć i od razu jakoś tak trochę lepiej się człowiekowi robi Ja wiem, że starania czasami nas przerastają i możne zgłupieć, ale to co ostatnio wyprawiał mój mąż po prostu mnie dobiło. Facet dorosły, niby odpowiedzialny, niby poważny, a robi naprawdę durne rzeczy. I to wbrew lekarzom, rodzinie, wszystkim... Faceci to rzeczywiście duże dzieci.
MalutkaEve, Andzia33, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Eh, Dziewczyny, wystarczy do Was zajrzeć i od razu jakoś tak trochę lepiej się człowiekowi robi Ja wiem, że starania czasami nas przerastają i możne zgłupieć, ale to co ostatnio wyprawiał mój mąż po prostu mnie dobiło. Facet dorosły, niby odpowiedzialny, niby poważny, a robi naprawdę durne rzeczy. I to wbrew lekarzom, rodzinie, wszystkim... Faceci to rzeczywiście duże dzieci.
ale trudno bez nich żyć, co?MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia84 piszesz pod swoim wykresem ze sama sobie wyznaczyłas owu... Ja też wyznaczyłam sobie sama tylko nie rozumiem dlaczego ja mam czarną przerywana kreskę w dodatku bez podziału na niskie i wysokie temp a Ty masz czerwoną i z podziałem... Nie kumam. Moze ktoś kuma ?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:Ania84 piszesz pod swoim wykresem ze sama sobie wyznaczyłas owu... Ja też wyznaczyłam sobie sama tylko nie rozumiem dlaczego ja mam czarną przerywana kreskę w dodatku bez podziału na niskie i wysokie temp a Ty masz czerwoną i z podziałem... Nie kumam. Moze ktoś kuma ?
Ja wyznaczałam sobie sama owu 2 cykle wczesniej bo wteyd miałam podawaną Ovitrelle zle się tam wyraziłam na tamtym wykresie tez miałam czarną przerywaną.. i bez linni poziomejAnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja wyznaczałam sobie sama owu 2 cykle wczesniej bo wteyd miałam podawaną Ovitrelle zle się tam wyraziłam na tamtym wykresie tez miałam czarną przerywaną.. i bez linni poziomej
Hm moze gdy robi sie to po raz pierwszy samemu to wówczas robi czarną przerywana ... Na szczęście absolutnie nie ma to wpływu na to co się dzieje W NASAnia_84 lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:Hm moze gdy robi sie to po raz pierwszy samemu to wówczas robi czarną przerywana ... Na szczęście absolutnie nie ma to wpływu na to co się dzieje W NAS
Każda owulka zaznaczona przez siebie będzie czarną przerywaną... w następnych cyklach kiedy polegałam na Ovu - bo nie dostawałam zastrzyku to nie zaznaczałam sama i dlatgeo teraz mam na czerwono a tylko w tamtym mam na czarnoAnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Każda owulka zaznaczona przez siebie będzie czarną przerywaną... w następnych cyklach kiedy polegałam na Ovu - bo nie dostawałam zastrzyku to nie zaznaczałam sama i dlatgeo teraz mam na czerwono a tylko w tamtym mam na czarno
Aaaaaaaaaa coś dziś moja kumatość na poziomie -1 teraz juz rozumiem Aniu moja imienniczko dziekuje za wyjaśnieniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:Aaaaaaaaaa coś dziś moja kumatość na poziomie -1 teraz juz rozumiem Aniu moja imienniczko dziekuje za wyjaśnienia
Nie ma sprawy
Ja ostatnio wogóle nie myślę dlatego tez niezrozumiale piszeAnBe lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Makak będzie dobrze,przerabiałam to nie raz ,i juz nie raz m mi powiedzział ,że on niechce,potem przepraszał i cuda wianki i tak wkoło,ale ja przyjęłam inną metode nie mówię mu kiedy płodne i sama tak to prowadzę ,że on myśli ,że to on mnie namawia w danym dniu ,a o ten dzień własnie chodzi.Teraz akurat jest troszkę inaczej,ale sam już stwierdził ,,zajdz w końcu w tą ciążę ,bo się pozabijamy,,Makak lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Przyznaję się bez bicia...
JESTEM UZALEŻNIONA od OvuF...
A najbardziej lubie patrzeć na swój wykres jak już jest po owulce nic sie tam nie zmienia a ja moge godzinami patrzec i myslec czy cos z tego bedzie ehh nastepny watek na ovu to grupa AAAnBe, Andzia33, evas, Makak lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:Przyznaję się bez bicia...
JESTEM UZALEŻNIONA od OvuF...
A najbardziej lubie patrzeć na swój wykres jak już jest po owulce nic sie tam nie zmienia a ja moge godzinami patrzec i myslec czy cos z tego bedzie ehh nastepny watek na ovu to grupa AAAnia_84, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny też zaliczam się do UZALEŻNIONYCH
Też mam na komórce i też lookam co rusz jak mam chwile
A mój M jak tylko widzi różowe to mówi - o znowu to różowe uzaleznienieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 16:25
AnBe, evas, Makak, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam podobną na tel OvuView - ale tam tylko zaznaczassz tempke i ewentualne objawy
No i nie ma wypaśnego forumWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 17:03
-
Ania_84 wrote:Ja mam podobną na tel OvuView - ale tam tylko zaznaczassz tempke i ewentualne objawy
No i nie ma wypaśnego forum
Mój S. ma na telefonie tą aplikację i każe mi tam wprowadzać wszystkie dane, co by miał podgląd na moje dni płodne