My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ..mam pytanie może któraś mi pomoże... tak się zastanawiam odnośnie mojej temperatury.. czy to możliwe że przez ten Fluomizin mam podwyższoną tempke... on jest dopochwowy..i tak się zastanawiam czy czasem nie fałszuje wyników..
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie.. i już nie wiem czy mój mózg płata mi figle.. czy owulka mogła być wcześnie czy to sprawka tego leku ...
-
nick nieaktualny
-
Wedle tego co wyliczyło Owu to w 14 pażdziernika ( jeśli owulka była w 15dc) ja zazwyzaj mam cykle 30-33 dni więc góra 17 pażdziernik powinna się pojawić...
Pozostaje czekać .. W sumie..po co się stresować i myśleć i tak z góry przekreśliłam ten cykl i wielkie nadzieje pozostawiłam na następnyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 12:50
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny ..mam pytanie może któraś mi pomoże... tak się zastanawiam odnośnie mojej temperatury.. czy to możliwe że przez ten Fluomizin mam podwyższoną tempke... on jest dopochwowy..i tak się zastanawiam czy czasem nie fałszuje wyników..
nie mam pojęciaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wchłonęłam pysznego kajmaka z mojej ulubionej cukierni.... małżowi tez kupiłam będzie miał niespodzianke jak z pracy wróci
Masa w tym kajmaku jest boska... nie wiem czy wy też robiłyście same czekolade... z mleka w proszku ..właśnie taki smak z dzieciństwa w tych kajmakach czuję ...mniam ....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Mi mój Misiek zawsze na przeprosiny robi z mleka w proszku coś a'la blok czekoladowy. Dlaczego tylko a'la? Bo jak to facet robi w misce i nie zawsze wszystko doda czasem mu się coś zapomni dodać albo doda coś gratis.
Albo doda rodzynki - a nie lubie i jak już jem i się zorientuje to się dziwi, że nie lubie i tak już jest od kilku lat.Andzia33, MILA lubią tę wiadomość
-
Ja na poczatku starań też złożyłam zamówienie na drugą dziewczynkę ,ale teraz po 2 latach jest mi to już obojętne ,byle było zdrowe,a jak będą dwa to też się nie pogniewam i reklamacji nie będę składała!
Jus1985, evas, ulek lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Byłam na kolejnym monitoringu - pęcherzyk nie pęknął , ma ok 25 mm \
Wiedziałam że tak będzie bo jajnik cały czas mnie napierdziela
Dostałam pregnyl i wieczorem zastrzyk
Lekarz zdecydowanie mówił że codzienny sex nie jest dobry,bo nasienie jest za mało treściwe. To że facet ma wytrysk nie znaczy że to co z niegoo wysokczy bedzie na tylke konkretne żeby dosżło do zapłodnienia. Mówił zeby przestrzegać kochania się co drugi dzień, a najlepej co trzy dni a nie codzinnie
Ehhh wiedziałam o tym że tak jest a mimo to też kochaliśmy się 3 dni z rzędu i wiedziałam ze mój K jest wystrachany tym że już po tych tr zech dniach z rzedu jest cieńko dlatego dzisiaj sexu nie będzie, dopiero jutro.
Jajeczko jest zdolne 24 godz do zapłodnienia wiec nawet gdyby to powiedział gin ze z wczorajszego sexu plemniki też będą zdolne
Późnym wieczorem zrobię sobie zastrzyk i jutro serduszkowanie - o ile pęcherzyk do tego czasu sam nie pęknie bo gin powiedział że tak mu to wygląda, ale mimo to porosiłam o zastrzyk bo powiedziałam mu że może się stać tak że nie pęknie i będzie dupa, a nie po to brałam CLo i łaziłam na monitoringi żeby teraz była dupa blada
prawda ??? !!! no Jak z kopyta to z kopyta a nie tam takie ......Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 17:29
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Ja na poczatku starań też złożyłam zamówienie na drugą dziewczynkę ,ale teraz po 2 latach jest mi to już obojętne ,byle było zdrowe,a jak będą dwa to też się nie pogniewam i reklamacji nie będę składała!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Ja na poczatku starań też złożyłam zamówienie na drugą dziewczynkę ,ale teraz po 2 latach jest mi to już obojętne ,byle było zdrowe,a jak będą dwa to też się nie pogniewam i reklamacji nie będę składała!
Ja za każdym razem składałam zamówienie na dziewczynkę, ale na razie nikt tego nie wziął pod uwagę może tym razem się udaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Byłam na kolejnym monitoringu - pęcherzyk nie pęknął , ma ok 25 mm \
Wiedziałam że tak będzie bo jajnik cały czas mnie napierdziela
Dostałam pregnyl i wieczorem zastrzyk
Lekarz zdecydowanie mówił że codzienny sex nie jest dobry,bo nasienie jest za mało treściwe. To że facet ma wytrysk nie znaczy że to co z niegoo wysokczy bedzie na tylke konkretne żeby dosżło do zapłodnienia. Mówił zeby przestrzegać kochania się co drugi dzień, a najlepej co trzy dni a nie codzinnie
Ehhh wiedziałam o tym że tak jest a mimo to też kochaliśmy się 3 dni z rzędu i wiedziałam ze mój K jest wystrachany tym że już po tych tr zech dniach z rzedu jest cieńko dlatego dzisiaj sexu nie będzie, dopiero jutro.
Jajeczko jest zdolne 24 godz do zapłodnienia wiec nawet gdyby to powiedział gin ze z wczorajszego sexu plemniki też będą zdolne
Późnym wieczorem zrobię sobie zastrzyk i jutro serduszkowanie - o ile pęcherzyk do tego czasu sam nie pęknie bo gin powiedział że tak mu to wygląda, ale mimo to porosiłam o zastrzyk bo powiedziałam mu że może się stać tak że nie pęknie i będzie dupa, a nie po to brałam CLo i łaziłam na monitoringi żeby teraz była dupa blada
prawda ??? !!! no Jak z kopyta to z kopyta a nie tam takie ......
tylko 24 godziny i jak to ogarnąć?Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, dawno do Was nie zaglądałam, aż nie nadążam z czytaniem Niestety strasznie mi się wszystko życiowo poplątało i chyba ze starań nici. Jak się okazuje mój małżowin nie dorósł do tego, żeby być ojcem. Chyba najpierw sam musi dorosnąć No ale życie toczy się dalej... Na szczęście dzisiaj wyjechał, więc przynajmniej wkurw mi trochę przejdzie
MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny