My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Wiesz.. ja nie raz też mam takie myślenie.. ale trzeba sie trochę wyciszyć odpocząć od wszystkiego ... napenwo będzie dobrze i każdej z nas się uda.. nie za miesiąc może nie dwa ale za jakiś czas na pewno będziemy szczęśliwe..a póki co mamy swoje duże dzieci w postaci naszych urwisów
A to jest naszym póki co największym szcześciem
wiem, że masz rację :*
dziękuję :*
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:
wiem, że masz rację :*
dziękuję :*
Za to że tak długo czekałyśmyMalutkaEve, MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:jesteś kochana :*
jakbym musiała wyleczyć Twojego doła kiedyś, wal śmiało
Dziękuję z góry -
Dziewczyny, doradzcie cos, bo strasznie sie denerwuje.
Ostatnio dokucza mi bol w dole brzucha. Zaczal sie tak okolo 21dc (dzisiaj byl 27dc). To taki ostry bol promieniujacy na plecy i posladki, przypomina bol menstruacyjny. Poza tym podczas stosunku w niektorych pozycjach boli mnie prawy jajnik, a przynajmniej tak mi sie wydaje, ze to jajnik. Poza tym piersi sa bardzo wrazliwe, co zdarza sie u mnie niezwykle rzadko. Ten bol podbrzusza tak trwa od tygodnia, zmienia nasilenie ale praktycznie caly czas jest. Pomyslalam, ze to moze ciaza, bo te piersi wrazliwe i mialam 3 dni plamienie 20-22dc. Ale teraz tak mysle, ze w ten cykl jakis dziwny mialam i moze to jakis torbiel na jajniku albo cos innego ten bol powoduje. Wprawdzie niedawno mialam USG jamy brzusznej i nie bylo zadnych zmian widocznych na jajnikach, w macicy i endometrium ten w normalnym rozmiarze, wedlug lekarza. Sama juz nie wiem co myslec o tym. Okres najwczesniej powinnam dostac za 2-3 dni, nie wiem czy jest sens robic test ciazowy teraz, wolalabym zaczekac te pare dni.Poza tym temperatura troche mi spadla, wiec raczej nie mam nadzieji na ciaze.
Ten cykl w ogole jakis dziwny mam. 15dnia piersi mialam wrazliwe i bolalo mnie podbrzusze z lewej strony. Nigdy czegos takiego nie mialam, ale to bylo jakby klucie, podejrzewam, ze w jajniku. W ten dzien tez pierwszy raz pdczaso stosunkuz bolalo mnie podbrzusze po prawej stronie. Od 16dc, przez 10dni bralam progesteron, a w 21dc mialam zastrzyk z hcg.To niby na wspomaganie zaplodnienia.
Pomyslalam, ze ten bol z lewej strony i wrazliwe piersi 15dc byly oznaka owulacji, mialam tez spadek temperatury, ale Ovu nie zaznaczylo mi owulki w ten dzien. Zamiast tego zaznaczylo ja najpierw 21dc, pozniej zmienilo na 20dc, a na koniec przeskoczylo na 23dc. Zarzwyczaj owulacje mi zaznaczalo 17dc. Nie jestem pewna teraz czy w ogole mialam owulacje.
Niepokoi mnie ten bol podbrzusza. Nie wiem czy zaczekac czy @ przyjdzie czy isc do ginekologa. Ostatnio niechetna jestem tym wizyta, bo laduje we mnie tablety, a efektow nie widac, tylko ciagle nowe probleny.Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny, ja dziś mam doła od rana... od wczoraj boli mnie podbrzusze - sama już nie wiem czy tak jak na okres czy inaczej.. dziś 18 dzień cyklu dopiero... spójrzcie na moj wykres, temp leci w doł jak szalona
nie dość że chyba nic z tego to jeszcze okres mam dostać wcześniej niż kiedykolwiek? czy te leki mi totalnie wszystko zamaiat uregulować to rozregulowały?
mam dość.........
Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nishi te plamienia kilkudniowe mogły być plamieniem implantacyjnym,albo reakcją organizmu na leki które przyjęłaś,trudno tu cokolwiek powiedzieć poza tym nie wiem jak twoje tempki,na twoim miejscu zaczekałabym do terminu @ i zrobiła test tylko nie wiem czy wyniku nie zafałszuje ten zastrzyk z hcg
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Nishi - mi po zastrzyku kazali odczekać 2 tyg przed zrobieniem testu.
Co do obaw- jeśli bardzo się martwisz to idz po prostu na usg Tv
Ja po CLO, Zastrzyku i duphastonie ... miałam podobnie tylko że przyszla @ i była dziwna.. bardziej skapa - tak się martwiłam..bo dziwnie pulsował mi jajnik i ogolnie zle się czułam.. ze jak zawsze chodze około 12 dc tak poszłam w 8 dc na usg ...lekarz pierwsze co zrobł mi test wyszedl negatywny.. a [rzy osg powiedział że albo to wczesna ciaza albo nie wszystko sie złuszczyło... ogólnie wszystko było dobrze...nie była to ciąża ale przynjamneij się uspokoiłam..a bóle przeszły po 2 dniach
Wię jeśli się bardzo martwisz to idz do lekarza - ale całkiem możliwe że jest to tak jak mówi izabelka np plamienie implantacyjne...nie widzimy wykresu więc trudno powiedziec...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:witajcie dziewczyny, ja dziś mam doła od rana... od wczoraj boli mnie podbrzusze - sama już nie wiem czy tak jak na okres czy inaczej.. dziś 18 dzień cyklu dopiero... spójrzcie na moj wykres, temp leci w doł jak szalona
nie dość że chyba nic z tego to jeszcze okres mam dostać wcześniej niż kiedykolwiek? czy te leki mi totalnie wszystko zamaiat uregulować to rozregulowały?
mam dość.........
Nie martw się moze to chwilowe zoabczysz jak jutro się odbije tempka bedzie dobrzeAnBe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:
Hello Mila ...
Wzajemnie milutkiego piąteczku
I wszystkim dziewczynomMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Aniu może masz rację, dzień spadających temperatur ..
Jak z gwiazdami... Gdy zobaczysz spadającą temperaturę pomyśl życzenie haha
Dokładnie więc myślimy nad życzeniemAnBe lubi tę wiadomość
-
To coś na rozbawianie...
Powiedziałam M wczoraj że juz od dwóch dni mnie mdli - ten oczywiście pierwsze co .. a robiłaś test ??
Ale po chwili zastanowienia mówi... teee... tylko jak będzie pozytyw... to albo będę miał super kijanki..albo jakiś inny kolo Ci je załatwił..mi wkreciłaś że mamy zakaz a tu bach ..
Na co ja mu odp..no a co Ty myślisz że jak wychodzisz o 8 wracsz o 20 to ja mam chatę wolną..a ile listonoszów , kominiarzy ...
Zaczęliśmy sie śmiać..a M dodał..dobra dobra.. wolę o tym nie wiedzieć.. Ale wiesz co...ale by były jajca ..AnBe, MILA, Jus1985, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:To coś na rozbawianie...
Powiedziałam M wczoraj że juz od dwóch dni mnie mdli - ten oczywiście pierwsze co .. a robiłaś test ??
Ale po chwili zastanowienia mówi... teee... tylko jak będzie pozytyw... to albo będę miał super kijanki..albo jakiś inny kolo Ci je załatwił..mi wkreciłaś że mamy zakaz a tu bach ..
Na co ja mu odp..no a co Ty myślisz że jak wychodzisz o 8 wracsz o 20 to ja mam chatę wolną..a ile listonoszów , kominiarzy ...
Zaczęliśmy sie śmiać..a M dodał..dobra dobra.. wolę o tym nie wiedzieć.. Ale wiesz co...ale by były jajca ..
i to jakie jajca he he he gorzej jak listonosz byłby murzynem he heAnia_84 lubi tę wiadomość
-
miłego dnia dziewczuszki :)ja jestem od rańca wykończona mała nie spała w nocy bo miała temperaturę oraz bolały ją uszy,więc jednak bez antybiotyku się nie obejdzie ale lipton...biedna moja
Andzia33 lubi tę wiadomość