My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:i to jakie jajca he he he gorzej jak listonosz byłby murzynem he he
Jus1985, MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:nishi te plamienia kilkudniowe mogły być plamieniem implantacyjnym,albo reakcją organizmu na leki które przyjęłaś,trudno tu cokolwiek powiedzieć poza tym nie wiem jak twoje tempki,na twoim miejscu zaczekałabym do terminu @ i zrobiła test tylko nie wiem czy wyniku nie zafałszuje ten zastrzyk z hcg
Tez tak pomyslalam, ze to moze byc plamienie implantacyjne. Szczegolnie, ze zaraz piersi tez zrobily sie wrazliwe. Ale moze to efekt tego zastrzyku z hcg. Chyba zaczekam z tym testem. Cykle mam nieregularne, wiec @ powinna przyjsc miedzy niedziela a sroda. Wstrzymam sie tez ze wspolzyciem i zobaczymy czy ten bol podbrzusza ciagle bedzie odczuwalny. -
Ania_84 wrote:Nishi - mi po zastrzyku kazali odczekać 2 tyg przed zrobieniem testu.
Co do obaw- jeśli bardzo się martwisz to idz po prostu na usg Tv
Ja po CLO, Zastrzyku i duphastonie ... miałam podobnie tylko że przyszla @ i była dziwna.. bardziej skapa - tak się martwiłam..bo dziwnie pulsował mi jajnik i ogolnie zle się czułam.. ze jak zawsze chodze około 12 dc tak poszłam w 8 dc na usg ...lekarz pierwsze co zrobł mi test wyszedl negatywny.. a [rzy osg powiedział że albo to wczesna ciaza albo nie wszystko sie złuszczyło... ogólnie wszystko było dobrze...nie była to ciąża ale przynjamneij się uspokoiłam..a bóle przeszły po 2 dniach
Wię jeśli się bardzo martwisz to idz do lekarza - ale całkiem możliwe że jest to tak jak mówi izabelka np plamienie implantacyjne...nie widzimy wykresu więc trudno powiedziec...
Wstawilam juz nowy wykres. Powinien byc widoczny.
Ja tez po tym zastrzyku zaczelam sie tak dziwnie czuc. Jesli dobrze rozumiem, u Ciebie bole przeszly po dwoch dniach. Moje trwaja juz okolo tygodnia i nasilaja sie po stosunku. No i dostalas @, do mnie jeszcze nie przyszla, no ale do srody powinna przyjsc albo nie. Tearz mija tydzien od zastrzyku. Test, jesli @ sie nie pojawi, planowalam zrobic pod koniec przyszlego tygodnia, czyli byloby to tak ok dwoch tygodni po zastrzyku.
USG miala robione miesiac temu, bo mialam infekcje drog moczowych, i wszystko bylo w porzadku.
Plamienie zaczelo mi sie 20dc, a zastrzyk mialam 21dc
Chyba zmienie tez ginekologa, bo ta moja ostatnio mnie strasznie wkurza i jakas taka niemila sie zrobila. Jak mi sie to plamienie zaczelo w tym cyklu i jej o tym powiedzialam, to stwierdzila, ze to nic i to takim tonem jakby byla wkurzona, ze ja w ogole o cos pytam. Tylko, ze ja nie miewam plamien przed miesiaczka. A raczej nie miewalam, bo odkad biore progesteron (to trzeci cykl) miewam plamienia tak okolo 20dc albo 2-3 dni przed @. W poprzednim cyklu plamienie zaczelo sie 20dc i trawlo az do miesiaczki. Wtedy tlumaczyla mi, ze to od infeckji drog moczowy, bo byla potezna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 09:39
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nishi wrote:Wstawilam juz nowy wykres. Powinien byc widoczny.
Ja tez po tym zastrzyku zaczelam sie tak dziwnie czuc. Jesli dobrze rozumiem, u Ciebie bole przeszly po dwoch dniach. Moje trwaja juz okolo tygodnia i nasilaja sie po stosunku. No i dostalas @, do mnie jeszcze nie przyszla, no ale do srody powinna przyjsc albo nie.
USG miala robione miesiac temu, bo mialam infekcje drog moczowych, i wszystko bylo w porzadku.
plamienie zaczelo mi sie 20dc, a zastrzyk mialam 21dc
Mnie zaczeło boleć przed @ około tygodnia..później dostałam @ ale takiej dziwnej ... i w 1o dc nowego dopeior mi ulżyło tak naprawde.
Choć sam @ nie była bolesna jak normalnie . A później znowu po owulacji zaczął się ból ... i do tej pory co jakiś czas odczuwam ból pleców, kłucie w macicy, jajnik.. ale to tak falami więc wszystkodo normy wróciłoNishi lubi tę wiadomość
-
Hej wyslalam ci zaproszenie jak możesz zakceptuj i napisz mi jak długie masz cykle i kiedy zazwyczaj masz owulke . bo z tego co tu widze to ja bym obstawiała że owulka byla wcześniej ...
Nishi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej wyslalam ci zaproszenie jak możesz zakceptuj i napisz mi jak długie masz cykle i kiedy zazwyczaj masz owulke . bo z tego co tu widze to ja bym obstawiała że owulka byla wcześniej ...
Wyslalam Ci wiadomosc. ja mam wrazenie, ze mialam owulke w 15dc, ale ovu nie zaznaczyl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 10:30
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wpierniczam ptysia z kremikiem ..
A późnieij na obiadek ryż z warzywami i rybkąMILA lubi tę wiadomość
-
wiesz z tego co pamiętam mówiłaś ze w 15 dc w nocy bolał Cie jajnik - więc albo w 15 dc późnym wieczorem albo w 16 dc bo później cię z tego co pamiętam przestało . czy tak czy tak serduszka były więc luz
MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość