My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Izabelka04 buziaki dla małej moją też coś brało smarkała kilka dni ale juz mija,naszczęście bez gorączki.
Ile lat ma Twoja?
moja 4
dzięki za buziaki przekaże napewnoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
u mnie to w ogóle jakiś psikus,dziś rano zrobiłam testa i po dłuższej chwili pokazał się delikatniusi cień cienia,ale nie biorę tego jakoś pod uwagę,bo z czego on miałby niby być???? boli mnie już któryś dzień podbrzusze i z prawej strony ciągnie i dlatego zrobiłam test,popieprzyło się chyba coś całkiem...nie wiem o co kaman???ma ktoś jakiś pomysł???
Andzia33, AnBe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya zrób jeszcze jeden test... mi pomysłów brak - bo zakładam że miałaś normalną @?
właśnie zerknęłam na Twoj wykres....... prawie w ogóle nie miałaś @ i do tego masz bardzo wysoką tempkę.. jak na moment po@...
radzę betę jutro zrobić taki mój pomysłWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 14:44
Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
no właśnie dziwi mnie ta @ ale w sumie zawsze mam skąpą ale tym razem to już przesada,ale skoro @ miałam tydzień temu to test powinien wyjść juz bardziej wyraźny no chyba,że psikus mi też owulka zrobila w zeszłym cyklu i była jakaś późna sama już nie wiem...no właśnie tempka też mnie dziwi
ale były by jaja
właśnie wyjęłam ten test ze śmietnika i tak druga jest odrobinkę wyraźniejsza...ale to już tyle czasu minęło, że pewnie wynik jest już niewiarygodnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 15:00
AnBe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
UWAGA !!!!
A więc jest dziewczynka, która 27 października kończy 6 lat, niestety jest chora na raka, a jej największym marzeniem jest dostać jak największą ilość kartek urodzinowych, więc jeśli moglibyście to sprawcie małej radość i wyślijcie kartkę urodzinową, poproście rodzinę, przyjaciół, czym więcej tym większa radość dziecka.
Oliwia Gandecka
Ul. M.C Skłodowskiej 11/26
65-001 Zielona GóraAndzia33, Atra81 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Chyba niestety musze ten cykl znowu zapisac do straconych. Zapisuje sie do specjalisty w przyszlym miesiacu.
@ ma przyjsc niby w czwartek dopiero ale ja czuje juz ze przyjdzie. Nie chodzi o bol tylko o takie uczucie pustki, wypalenia, jalowosci tam na dole. Zawsze to czuje przed @. Taka cisza przed burza pare dni a potem bum i @.
-
nick nieaktualny
-
Aniqa ja w poprzednim cyklu pierwszy raz brałam duphaston i miałam po nim piękne bóle piersi, pleców i brzucha, czego wcześniej nigdy nie miałam (nawet po luteinie), wiec bądź ostrożna w entuzjastycznym postrzeganiu takich objawów jako ciążowych. Ja niestety to rozczarowanie przepłakałam, bo nie przeczytałam dokładnie ulotki
Ale za Ciebie trzymam kciuki! żeby dupek pomógł i żeby pojawiły się dwie piękne kreski na teścieMILA, Ania_84 lubią tę wiadomość