My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co wiem, bo nawet z fryzjerka o tym gadalam to mozna malowac tylko by nie rozjasniac do skory, chdzi o to zeby farba nie dotyka skoty bezposrednio, czyli pasemki i inne spokojnie moznaNenaaa wrote:Mamusie, farbowałyście włosy w ciąży? Bo na ten temat już tyle mitów i teorii powstało, że nie wiem co robić...w sierpniu na ślubie brata chciałabym być trochę podobna do ludzi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:12
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te farby sa bardzo dobre, tylko ze czasami tez mozna miec uczulenie na niektore rosliny wiec trzeba tez uwazacmarissith wrote:Byłam ostatnio o fryzjera, który maluje tylko farbami naturalnymi, roślinnymi, zero amoniaku, i miałam rozjaśniane. I w razie ciąży nie zamierzam rezygnować z fryzjera
myć też się będę 
-
Ja z mycia jednak zrezygnowałam, nieodpowiedzialna jesteś Mariss...mycie skraca życie i ogólnie brud konserwuje...niegrzeczna Maryśka.marissith wrote:Byłam ostatnio o fryzjera, który maluje tylko farbami naturalnymi, roślinnymi, zero amoniaku, i miałam rozjaśniane. I w razie ciąży nie zamierzam rezygnować z fryzjera
myć też się będę 
Dzięki Kobiety za odpowiedzi
cymcia lubi tę wiadomość
-
Nenuś ja całą pierwszą ciążę farbowałam co ok 3 tyg. sama w domu zwykłymi farbami i kolor wychodził a dzidzia nad wyraz zdrowaNenaaa wrote:Mamusie, farbowałyście włosy w ciąży? Bo na ten temat już tyle mitów i teorii powstało, że nie wiem co robić...w sierpniu na ślubie brata chciałabym być trochę podobna do ludzi...

Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęste mycie skraca życie, ale raz na tydzień można się samą wodą ochlapaćNenaaa wrote:Ja z mycia jednak zrezygnowałam, nieodpowiedzialna jesteś Mariss...mycie skraca życie i ogólnie brud konserwuje...niegrzeczna Maryśka.
Dzięki Kobiety za odpowiedzi
Nenaaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH