My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale na tej stronie co jajnik boli?
-
dziewczyny mam wynik progesteronu
Progesteron (s) 41,73 nmol/l
faza folikularna 0,6 - 4,7 faza owulacyjna 2,4 - 9,4 faza lutealna 5,3 - 86 postmenopauza 0,3 - 2,5 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 52 - 154 II trymestr ciąży 63 - 165 III trymestr ciąży 80 - 297
no i co to znaczy? -
Asha wrote:Tez tak macie, ze po owulacji zaczynacie uwazac na swoj brzuch jakbyscie juz byly w ciazy? Czy to ja tylko mam taka schize?
i w dodatku każde wzdęcie głaskam hehehehe (masakra)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:52
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:No leżę sobie tak z pół godziny zawsze po. Najpierw się kładę na tą stronę, z której wiem, że owulka będzie. Tak mi też gin doradził. A pptem ewentualnie się przewracam na drugi bok. Ja generalnie na wznak nie mogę leżeć, bo mam rwę kulszową i mnie boli nerw w takiej pozycji, także dla mnie lewa albo prawa strona, z jedną nogą podciągniętą do brzucha. I tak też śpię
-
Asha wrote:Ale usiadz tak na chwile i tylko tak sobie pomysl...ze twoja rzezyistosc jest marzeniem innych...i sie usmiechnij
Asha a jaka jest moja rzeczywistosc??? urzadzanie domu? to chwila, ktora szybko minie..
Pewnie inni marza o wlasnym domu, inni o zdrowiu swoim, bliskich czy dzieciinni o szczesliwej rodzinie, inni martwia sie problemami bliskich, itp. kazdy ma swoje problemy....
jestesmy zdrowi i mamy siebie i to sprawia, ze sie usmiecham...
-
konwalianka wrote:dziewczyny mam wynik progesteronu
faza folikularna 0,6 - 4,7 faza owulacyjna 2,4 - 9,4 faza lutealna 5,3 - 86 postmenopauza 0,3 - 2,5 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 52 - 154 II trymestr ciąży 63 - 165 III trymestr ciąży 80 - 297
no i co to znaczy?Jennifer lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Asha a jaka jest moja rzeczywistosc??? urzadzanie domu? to chwila, ktora szybko minie..
Pewnie inni marza o wlasnym domu, inni o zdrowiu swoim, bliskich czy dzieciinni o szczesliwej rodzinie, inni martwia sie problemami bliskich, itp. kazdy ma swoje problemy....
jestesmy zdrowi i mamy siebie i to sprawia, ze sie usmiecham...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:56
-
konwalianka wrote:dziewczyny mam wynik progesteronu
no i co to znaczy? -
Asha... tak sobie myślę, że to przetrzymywanie testowania do soboty to chyba jednak błąd. Juz się nakręcam i to czekanie pogorszy tylko nadzieje. Jutro chyba zrobię ten test i zmierzę się z tym od razu. Kufa mam w końcu 32 lata a nie 15 i gorsze przeżycia miałam.
Krokodylica, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Asha... tak sobie myślę, że to przetrzymywanie testowania do soboty to chyba jednak błąd. Juz się nakręcam i to czekanie pogorszy tylko nadzieje. Jutro chyba zrobię ten test i zmierzę się z tym od razu. Kufa mam w końcu 32 lata a nie 15 i gorsze przeżycia miałam.
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:dziewczyny mam wynik progesteronu
no i co to znaczy?
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Moim zdaniem to w ten sposob sperma spada za daleko w prawo albo lewo pod wplywem grawitacji jeszcze w przedsionku, zamiast isc do szyjki na srodek gdzie sluz jest...ja to tak czytalam i tak mysle...moze na brzuchu sprobuj
-
Asha wrote:Absolutnie popieram...ja tam bym zrobila to samo...bede zerkac na wykres z rana czekac, oj trzymam kciuki kochana
dziękuję
tylko że przed 7:30 nie będę w stanie żadnych wieści donieść. Po 7:30 zawsze rano w pracy się loguję na chwilkę (obym tylko miała dostęp do netu:) ) ale stanę na głowie żeby dać znać niezależnie od wyniku
Nasturcja, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Oooo nie wiedziałam o tym. Muszę gdzieś poczytać na ten temat. Czyli zawsze trzeba leżeć na wznak? Na brzuchu też lubię, ale tylko spać
Yasmin, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Super
dziękuję
tylko że przed 7:30 nie będę w stanie żadnych wieści donieść. Po 7:30 zawsze rano w pracy się loguję na chwilkę (obym tylko miała dostęp do netu:) ) ale stanę na głowie żeby dać znać niezależnie od wyniku
ale ja bledy robie masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:07
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja czytalam ze prosto, moze byc a brzuchu ale prosto bo sperma splywa na boki i wtedy ma duzo bardziej utrudniona droge do szyjki...patrzac na sama budowe ukladu rodnego to w sumie ma to jakis sens...zwlaszcza jak sluz nie jest nie wiaomo jaki dobry...to one po prostu plywaja po bokaczach zamiast w centum
Nasturcja, cymcia, Jennifer lubią tę wiadomość