My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:
Krokodylku, jakie piekne przetwory! Masz tez ogorki kiszone? Sezon jest w sierpniu. Kiedy je robilas?
Dziękuję.
Nie mam ogórasków, nie wiem co tam widzisz.
Tu są same dżemiki - powidło ze śliwki, dżem brzoskwiniowy, dżem malinowy, dżem truskawkowy i wiśnie z cynamonem. Chyba tyle. Jeszcze mam kompocik z truskawek ale nie ma go na zdjęciu. Koło sierpnia będę robić ogóry kiszone i sałatkę z cukinii mmmmm.
I jeszcze sałatka z buraczków i jabłuszka smażone z cynamonem.
Chyba tyle.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jak ja juz widzę ogórki to znaczy, że czas spać. Oj ta bezsenność... Ja myślałam, że ogórasy są w tych dwóch dużych słojach.
A co do jajników to widzę, że ten ból tak na opak należy brać. Interesujące.... To może ja owuluję z prawej a nie lewej?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha są, są.......zobaczysz...tylko wiatry jakieś ostatnio, chmury i brak zasięgu...to wolniej do Was leciały....już tyle razy obkichałam Was wszystkie, że jakiś jeden mały wirus musiał do Was się przyczepić i czeka na swoją kolej...
Dzisiaj jak byłam w sklepie, to najpierw widziałam panią w zaawansowanej ciąży a potem małżeństwo z malutkim bąblem na rękach. Aż mi się cieplej na sercu zrobiło.I tak sobie pomyślałam, że to na pewno jest zaraźliwe.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Trzymam kciuki...ja bym nie wytrzymala...ale badz silna jak postanowilas
Kurde jutro małż ma urodziny i tak sobie myślę, że może fajny prezent by byłale jak nic nie wyjdzie to cały dzień będę miała doła i w pracy nie dam rady... nie wiem co zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:38
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:No jak ja juz widzę ogórki to znaczy, że czas spać. Oj ta bezsenność... Ja myślałam, że ogórasy są w tych dwóch dużych słojach.
A co do jajników to widzę, że ten ból tak na opak należy brać. Interesujące.... To może ja owuluję z prawej a nie lewej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:38
-
Yasmin wrote:dziękuję Żabko :*
Kurde jutro małż ma urodziny i tak sobie myślę, że może fajny prezent by byłale jak nic nie wyjdzie to cały dzień będę miała doła i w pracy nie dam rady... nie wiem co zrobić
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba znaczenia nie ma...
Chociaż ja zawsze po
kładę się na tę stronę, po której czułam ból jajnika, bo według mnie, owulacja będzie po danej stronie. Ale jak dziewczyny piszą, że to wcale tak nie musi być, to chyba teraz nie ma już znaczenia moje przewalanie się na strony.
Asha lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Chyba znaczenia nie ma...
Chociaż ja zawsze po
kładę się na tę stronę, po której czułam ból jajnika, bo według mnie, owulacja będzie po danej stronie. Ale jak dziewczyny piszą, że to wcale tak nie musi być, to chyba teraz nie ma już znaczenia moje przewalanie się na strony.
-
Asha wrote:No to masz dylemat, cholera...moze zrob test rano i zostaw go na caly dzien...i zobacz dpiero przed spaniem, wted,y juz bedzie po calym dniu...a jak bedzie poz to i tak wyjdzie i tak wyjdzie
Ps. chyba go zakopię postawię na nim bramkarza, bo nie wierze że wytrzymam żeby nie looknąćJennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A moze lewego nie masz ? A co innego cie boli?
na prawym miałam 2 razy guza i w końcu nie dało sie go wyłuskać. mogłabym sie pomylić w sumie
ale zawsze w opisie USG piszą "prawego jajnika nie uwidoczniono"
Edit: a boli to mnie może głowaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:44
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:
na prawym miałam 2 razy guza i w końcu nie dało sie go wyłuskać. mogłabym sie pomylić w sumie
ale zawsze w opisie USG piszą "prawego jajnika nie uwidoczniono"
Edit: a boli to mnie może głowaYasmin lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki
Mam prośbę do tych które mają facebooka
wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu
bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża
będę baaardzo wdzięczna