My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Asha są, są.......zobaczysz...tylko wiatry jakieś ostatnio, chmury i brak zasięgu...to wolniej do Was leciały....już tyle razy obkichałam Was wszystkie, że jakiś jeden mały wirus musiał do Was się przyczepić i czeka na swoją kolej...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam, przeczytałam
mnóstwo emocji przeżyłam i wiele chciałam napisać, ale fora są już niestety tak skonstruowane że potem cieżko znaleźć ostatni przeczytany wątek. Tak że przepraszam dziewczyny które moga poczuć się zignorowane
Nie dałam rady
Nenaaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:asha nie zawsze boli....ale przeważnie tak jest...że kobieta jest w stanie sama stwierdzić który jajnik owuluje...a u mnie był "psikus" hehehe
-
Malenqu, super ze z dzidzia wszystko ok
chcecie teraz rodzinke pochwali czy czekacie do konca 1 trymestru?
Nasturcja, mnie zawsze prawy boli, a mialam kilka razy usg (przed staraniami) i narzekalam lekarce, ze boli mnie prawy jajnik, wiec pewnei tam bedzie owu, lekarka obalia moja teorie
jak mi sie blogo zrobilo po jednej lampce wina
dzis podjelismy trudne decyzjewybralismy podloge do salonu, material na sciany, drzwi wejsciowe do domu. jeszcze sufit w salonie zostal. jutro rano musimy dac znac, co chcemy..wiec siedzie i gapie sie w te zdjecia z katalogu i dalej nie wiem
-
Yasmin wrote:Nadrobiłam, przeczytałam
mnóstwo emocji przeżyłam i wiele chciałam napisać, ale fora są już niestety tak skonstruowane że potem cieżko znaleźć ostatni przeczytany wątek. Tak że przepraszam dziewczyny które moga poczuć się zignorowane
Nie dałam rady
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha właśnie w tym tkwi PSIKUS....no ja też zgłupiałam ostatnio.....
dobra kochane moje, bez was nic....z wami raźniej
dzisiaj dużo wrażeń i ja już padam na pyszczek...oczka się zamykają, a do tego w brzuchu burczy!!!!!!!!!! trzeba iść spać, mężu też już woła....
Dobrej i przespanej nocki życzę.....spokojności również
Asha, Nenaaa, Yasmin, Anuśka lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:Malenqu, super ze z dzidzia wszystko ok
chcecie teraz rodzinke pochwali czy czekacie do konca 1 trymestru?
Nasturcja, mnie zawsze prawy boli, a mialam kilka razy usg (przed staraniami) i narzekalam lekarce, ze boli mnie prawy jajnik, wiec pewnei tam bedzie owu, lekarka obalia moja teorie
jak mi sie blogo zrobilo po jednej lampce wina
dzis podjelismy trudne decyzjewybralismy podloge do salonu, material na sciany, drzwi wejsciowe do domu. jeszcze sufit w salonie zostal. jutro rano musimy dac znac, co chcemy..wiec siedzie i gapie sie w te zdjecia z katalogu i dalej nie wiem
beszka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha właśnie w tym tkwi PSIKUS....no ja też zgłupiałam ostatnio.....
dobra kochane moje, bez was nic....z wami raźniej
dzisiaj dużo wrażeń i ja już padam na pyszczek...oczka się zamykają, a do tego w brzuchu burczy!!!!!!!!!! trzeba iść spać, mężu też już woła....
Dobrej i przespanej nocki życzę.....spokojności również
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:dobra a gdzie Krokodylek pojechała sobie humor poprawić?????
Jestem, jestem, byłam zeżreć ze smakiem moją nadziewaną paprykę.
A małż wrócił i przywiózł pączki od teściowej to jeszcze dwa na deser obaliłam.Na moto dziś nie jeździłam, jakoś pogoda mnie nie przekonała.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:I tak jesteś dzielna, że przebrnęłaś przez ten tasiemiec
Ostatnie 3 dni miałam bardzo długie i ciężkie w pracy, ale od poniedziałku... klawiatura mi się spali chyba hehehehe. Wiem limity itd... ale ja mam zaoszczędzone z ostatnich paru dni
Asha, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Asha, ciekawe ale po tylu tygodniach, ba! miesiacach zastanawiania sie, ktora to podloge powinnismy wybrac (bo ktora ja chce to ja wiem, tylko przy moich urwisach niestety jest niepraktyczna
wiec trzeba bylo pojsc na kompromis i poszukac czegos innego) i innymi duperelami a i tak teraz wychodza rzeczy, ktore moglismy zrobic lepiej, ktorych nie przemyslelismy, to juz mi sie nie chce
-
beszka wrote:Asha, ciekawe ale po tylu tygodniach, ba! miesiacach zastanawiania sie, ktora to podloge powinnismy wybrac (bo ktora ja chce to ja wiem, tylko przy moich urwisach niestety jest niepraktyczna
wiec trzeba bylo pojsc na kompromis i poszukac czegos innego) i innymi duperelami a i tak teraz wychodza rzeczy, ktore moglismy zrobic lepiej, ktorych nie przemyslelismy, to juz mi sie nie chce