X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha są, są.......zobaczysz...tylko wiatry jakieś ostatnio, chmury i brak zasięgu...to wolniej do Was leciały....już tyle razy obkichałam Was wszystkie, że jakiś jeden mały wirus musiał do Was się przyczepić i czeka na swoją kolej...
    No ja mam nadzieje ze kichasz troche w strone UK, chociaz troche, bo tu witry silne to powinno doleciec tylko ja najdalszym koncu poludniowym-zachodzie to musisz dobrze kichnac w sumie, bo ma daleko ;-)

Malenq lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asha nie zawsze boli....ale przeważnie tak jest...że kobieta jest w stanie sama stwierdzić który jajnik owuluje...a u mnie był "psikus" hehehe

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam, przeczytałam :) mnóstwo emocji przeżyłam i wiele chciałam napisać, ale fora są już niestety tak skonstruowane że potem cieżko znaleźć ostatni przeczytany wątek. Tak że przepraszam dziewczyny które moga poczuć się zignorowane ;) Nie dałam rady

Nenaaa, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    asha nie zawsze boli....ale przeważnie tak jest...że kobieta jest w stanie sama stwierdzić który jajnik owuluje...a u mnie był "psikus" hehehe
    Szczerze ci powiem ze po tylu latach ja dalej nie jestem pewna bo mnie zazwyczaj boli srodek brzucha a nie jajnik...miesiac temu bolal mnie lewy akurat mialam usg a ta mi mowi ze z prawego i badz tu madrym...w tym cyklu prawy mnie boli...i to prawdopodobnie nic nie znaczy a tak naprawde jakie to ma znaczenie dla mnie

• beszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, super ze z dzidzia wszystko ok :) chcecie teraz rodzinke pochwali czy czekacie do konca 1 trymestru?

Nasturcja, mnie zawsze prawy boli, a mialam kilka razy usg (przed staraniami) i narzekalam lekarce, ze boli mnie prawy jajnik, wiec pewnei tam bedzie owu, lekarka obalia moja teorie :P

jak mi sie blogo zrobilo po jednej lampce wina :)

dzis podjelismy trudne decyzje ;) wybralismy podloge do salonu, material na sciany, drzwi wejsciowe do domu. jeszcze sufit w salonie zostal. jutro rano musimy dac znac, co chcemy..wiec siedzie i gapie sie w te zdjecia z katalogu i dalej nie wiem :P

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Nadrobiłam, przeczytałam :) mnóstwo emocji przeżyłam i wiele chciałam napisać, ale fora są już niestety tak skonstruowane że potem cieżko znaleźć ostatni przeczytany wątek. Tak że przepraszam dziewczyny które moga poczuć się zignorowane ;) Nie dałam rady
    I tak jesteś dzielna, że przebrnęłaś przez ten tasiemiec ;)

Malenq lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha właśnie w tym tkwi PSIKUS....no ja też zgłupiałam ostatnio.....

dobra kochane moje, bez was nic....z wami raźniej :)
    dzisiaj dużo wrażeń i ja już padam na pyszczek...oczka się zamykają, a do tego w brzuchu burczy!!!!!!!!!! trzeba iść spać, mężu też już woła....

Dobrej i przespanej nocki życzę.....;) spokojności również;)

Asha, Nenaaa, Yasmin, Anuśka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Malenqu, super ze z dzidzia wszystko ok :) chcecie teraz rodzinke pochwali czy czekacie do konca 1 trymestru?

Nasturcja, mnie zawsze prawy boli, a mialam kilka razy usg (przed staraniami) i narzekalam lekarce, ze boli mnie prawy jajnik, wiec pewnei tam bedzie owu, lekarka obalia moja teorie :P

jak mi sie blogo zrobilo po jednej lampce wina :)

dzis podjelismy trudne decyzje ;) wybralismy podloge do salonu, material na sciany, drzwi wejsciowe do domu. jeszcze sufit w salonie zostal. jutro rano musimy dac znac, co chcemy..wiec siedzie i gapie sie w te zdjecia z katalogu i dalej nie wiem :P
    Cudowne zajecie masz :-)

beszka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha właśnie w tym tkwi PSIKUS....no ja też zgłupiałam ostatnio.....

dobra kochane moje, bez was nic....z wami raźniej :)
    dzisiaj dużo wrażeń i ja już padam na pyszczek...oczka się zamykają, a do tego w brzuchu burczy!!!!!!!!!! trzeba iść spać, mężu też już woła....

Tobie rowniez...opiekuj sie soba :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    dobra a gdzie Krokodylek pojechała sobie humor poprawić?????

Jestem, jestem, byłam zeżreć ze smakiem moją nadziewaną paprykę. :D

A małż wrócił i przywiózł pączki od teściowej to jeszcze dwa na deser obaliłam. :) Na moto dziś nie jeździłam, jakoś pogoda mnie nie przekonała.

Malenq lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    I tak jesteś dzielna, że przebrnęłaś przez ten tasiemiec ;)
    Kochana, ja tutaj dzięki Wam od zmysłów nie odchodzę. Zawsze wszystko czytam i przezywam, pomimo tego że nie komentuję, Bo też często jest trochę za późno :) Ostatnie 3 dni miałam bardzo długie i ciężkie w pracy, ale od poniedziałku... klawiatura mi się spali chyba hehehehe. Wiem limity itd... ale ja mam zaoszczędzone z ostatnich paru dni :P

Asha, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dobranoc, słodkich snów

Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, kiedy testujesz?

• beszka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, ciekawe ale po tylu tygodniach, ba! miesiacach zastanawiania sie, ktora to podloge powinnismy wybrac (bo ktora ja chce to ja wiem, tylko przy moich urwisach niestety jest niepraktyczna :/ wiec trzeba bylo pojsc na kompromis i poszukac czegos innego) i innymi duperelami a i tak teraz wychodza rzeczy, ktore moglismy zrobic lepiej, ktorych nie przemyslelismy, to juz mi sie nie chce :P

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chrupię sobie marchewkę , mniam mniam

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Yas, kiedy testujesz?
    Kurde mnie kroci ale se obiecałam że po 28 :D

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Asha, ciekawe ale po tylu tygodniach, ba! miesiacach zastanawiania sie, ktora to podloge powinnismy wybrac (bo ktora ja chce to ja wiem, tylko przy moich urwisach niestety jest niepraktyczna :/ wiec trzeba bylo pojsc na kompromis i poszukac czegos innego) i innymi duperelami a i tak teraz wychodza rzeczy, ktore moglismy zrobic lepiej, ktorych nie przemyslelismy, to juz mi sie nie chce :P
    Ale usiadz tak na chwile i tylko tak sobie pomysl...ze twoja rzezyistosc jest marzeniem innych...i sie usmiechnij :-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Kurde mnie kroci ale se obiecałam że po 28 :D
    Czyli?

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale usiadz tak na chwile i tylko tak sobie pomysl...ze twoja rzezyistosc jest marzeniem innych...i sie usmiechnij :-)
    kurde, świetne!! dzięki

Asha, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czyli?
    chyba w sobotę (jak wytrzymam)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ