My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha WHY???? niunia ??? nie płakusiaj proszę Cię, bo mi smutno się robi....
wiem, że dla starających się to CIĘŻKO się czyta to wszystko, sama przez to przeszłam........ale tak bardzo się z Wami zżyłam, że u gina myślałam jakby tu najprędzej do Was napisać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 20:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra a gdzie Krokodylek pojechała sobie humor poprawić?????
Asha wdech i wydech, wiem 3 lata qwa to nie 3dni....ale przyjdzie i Twoja kolej i to z mojej strony nie żadne "pitolenie".....!!!!!!!!!!!
sis moja dzisiaj do mnie mówi, aaaa na basen nie idę (a chodzi co 2 dni) ja do niej: "czemu?" ona, że @ ma...ja do niej znowu???? buhahahahaha
jak mi ten czas szybko zleciał...to już 28dni (ona ma jak w zegarku @).....jakoś dziwnie płynie teraz czas....Asha lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:dobra a gdzie Krokodylek pojechała sobie humor poprawić?????
Asha wdech i wydech, wiem 3 lata qwa to nie 3dni....ale przyjdzie i Twoja kolej i to z mojej strony nie żadne "pitolenie".....!!!!!!!!!!!
sis moja dzisiaj do mnie mówi, aaaa na basen nie idę (a chodzi co 2 dni) ja do niej: "czemu?" ona, że @ ma...ja do niej znowu???? buhahahahaha
jak mi ten czas szybko zleciał...to już 28dni (ona ma jak w zegarku @).....jakoś dziwnie płynie teraz czas.... -
marissith wrote:Asha weź se drinka walnij, ja wiem, że alkohol to nie lek na wszystkie smutki ale czasami warto. Albo idź pobiegać, też pomaga. Tulam
-
Malenq wrote:dobra a gdzie Krokodylek pojechała sobie humor poprawić?????
jak mi ten czas szybko zleciał...to już 28dni (ona ma jak w zegarku @).....jakoś dziwnie płynie teraz czas.... -
Asha wrote:A w pl jak idziecie do gina to on nie wysyla waszego odrazu na badania tez?
Asha, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny