My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFotkę wrzucę jutro, bo na lapku jestem....płakałam aż wstyd heheheh....
boziuuuuuuuu jaka ja jestem szczęśliwa
jejku a jak już się obudziło, to ręce z tyłu głowy sobie założyło, czekaliśmy z ginem aż rozprostuje....a mój A. to jak paw stał i się puszył z dumy:) ale widziałam że łezki w oczach ma:)Nenaaa, Asha, Nasturcja, Yasmin, Krokodylica, choco lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:kość nosowa obecna, kręgosłup symetryczny, serce płodu i żołądek typowo położone, czynność serca FHR 170/min, powłoki z zachowaną ciągłością. Zarysy pokrywy czaszki regularne, widoczny sierp mózgu
Oj... Posmarkałabyś mnie trochę wiruskami... Jak ja bym już chciała takie newsy dostawać... ehhh...
Gratuluję MalenqŚciskam mocno
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Fotkę wrzucę jutro, bo na lapku jestem....płakałam aż wstyd heheheh....
boziuuuuuuuu jaka ja jestem szczęśliwa
jejku a jak już się obudziło, to ręce z tyłu głowy sobie założyło, czekaliśmy z ginem aż rozprostuje....a mój A. to jak paw stał i się puszył z dumy:) ale widziałam że łezki w oczach ma:)Piękne chwile
Malenq, Asha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Marishit mam takie samo cudo (o biustonoszu pisze)
w PL kupilam podczas ostatniej wizyty. jestem b.zadowolona
Kociku, przytulam.
wiecej nie pamietam co mialam napisac. i nie ma szans bym nadrobila, nie ma!
mnie w pracy po lunchu zalalojeny juz dawno tak nie krwawilam i do tego ten okropny bol....teraz zalegamy z mezem na kanapie i winko popijamy
piekna pogoda u nas
czekam z utesknieniem na wykonczenie tarasu
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Anuśka ja modlę się za Was wszystkie bardzo bardzo mocno...codziennie myślami wiruski ślę, i codziennie czekam na dobre wieści....;)a wiem, że niedługo takie się posypią
Musi być dobrze
Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq bardzo się cieszę!
Beszka spoko jest co?współczuję @
Ja w tym miesiącu nie mierze tempki, pierniczę to! Stary snuje się po domu urażony, niech się wali. Ja go prosić onie będę. Zobaczy, że nic od niego nie chcę to zacznie sam się przymilać. Ależ mnie wku*wia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 20:35
Malenq, Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Malenq bardzo się cieszę!
Beszka spoko jest co?współczuję @
Ja w tym miesiącu nie mierze tempki, pierniczę to! Stary snuje się po domu urażony, niech się wali. Ja go prosić onie będę. Zobaczy, że nic od niego nie chcę to zacznie sam się przymilać. Ależ mnie wku*wia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie no tak, oczywiscie, ze wszystko w porzadku to tak ...tylko chodzi mi o ten jezyk w jakim oni to opisuja....a sama wiadomosc oczywiscie ze wspaniala
-
Malenq wrote:hehehe tak mam w opisie hehehe ale dla mnie to jedne z najcudowniejszych słów jakie siedzę i czytam, czytam, czytam....
ostatnie usg miałam miesiąc temu, i wtedy dzidzia była trofoblastem, jedną wielką plamką heheheh....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny