X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No właśnie tez tak myśle. Moze mój LH ma mniejsze powinowactwo do przeciwciał użytych w teście. W pierwszym cyklu uznałam ze nie było pozytywnego testu, ale teraz to sie zastanawiam
    Sprobuj inne testy najpierw, zanim sie zaczniesz martwic bo mozliwe ze to wina testow ja wywalilam teraz 20 sztuk

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
    Jakbys miala kase to kup z clear blue z ta biuzia..one sa drogie ale bardzo dobre jak ci nie wykryje w dwoch miesiach przy tych testach to ja bym poszla do gina wtedy...bo te tanie testy sa czasami gowniane a to jest firma kora sie specjalizuje w tym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 18:15

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, moze spróbuje ale testowałam juz tez 3 rożne firmy jednego dnia i efekt był ten sam :) . Tych akurat nie ;)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Wiesz co, moze spróbuje ale testowałam juz tez 3 rożne firmy jednego dnia i efekt był ten sam :) . Tych akurat nie ;)
    Ja mam monitor z tej firmy naprawde bardzo dobra firma i on tam pisza, ze jak nie wykryje po 2 miesiacach to do gina bo widocznie cos jest nie tak...i na ich test sie sika chyba z rana tylko

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No a ty jak masz sie czuc? To on z gory zaklada ze to z toba jest cos nie teges...to jest meskosc? Do cholery z taka meskoscia

on narazie nic nie kłada, twierdzi że nam się uda tylko potrzebujemy trochę czasu, taki jakiś spokój wewnętrzny ma!przynajmniej na razie

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:

z tego co wiem to są różne stopnie czułości testów owulacyjnych, ja kupuję najtańsze na allegro i wszystko wychodzi jak należy

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    http://www.popularnie.pl/wideo-z-rosji/

Pooglądałam to i dalej się poryczałam.
    To się robi nieznośne.
    Oj ja też miałam łzy w oczach... Super że są normalni ludzie na ziemi :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No i właśnie doczytałam że są dziewczyny, które też mają w inne dni zero kreski i u nich jak wychodzi jaśniejsza kreska niż kontrolna to już jest owulka... Czyli u mnie dzisiaj wyszła taka, więc za ok 36godz powinna być owulacja. Takie buty...

• justta Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku świetny film ;-)

Anuśka więc pozostaje ci tylko działać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 18:53

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Krokodylku świetny film ;-)

Anuśka więc pozostaje ci tylko działać ;-)
    Kurczę a tu wszystkie dzieci w domu :/ Nawet sąsiedzkie się zlazły... Musi moja komóreczka poczekać do wieczora :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje nadziewane papryczki zaraz wjeżdżają do piekarnika. :)

Asha lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja półeczka się zapełnia, tylko kurde miejsca brakuje. Małż mi obiecał że mi w piwnicy półkę na przetwory postawi ale jakoś wolno mu idzie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:21

Nenaaa, Asha, konwalianka, Malenq, Anastazjaaa, marissith, Nasturcja, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie śliczniusie! :) Smaczne pewnie też ;) Kroko, Ty gosposiu na medal, podziwiam :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Moja półeczka się zapełnia, tylko kurde miejsca brakuje. Małż mi obiecał że mi w piwnicy półkę na przetwory postawi ale jakoś wolno mu idzie. :)
    Ho ho... Perfekcyjna Pani domu ;D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuuu dziewczyny.... Jak mnie muli strasznie.... (*)(*) mnie jakoś tak pobolewają i jakieś mdłości mam... Chyba jakaś burza hormonalna się zaczyna... Strasznie się czuję...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ho ho... Perfekcyjna Pani domu ;D
    Anuśka, musimy się wziąść za robotę bo jak nam Kroko wpadnie na chatę i zrobi test białej rękawiczki to dopiero będzie lament i zjebka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 19:39

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Nena, ja lubię gotować, powiem szczerze że pichcenie mnie uspokaja i wycisza. A jak jeszcze wyjdzie mi smaczne i sobie pojem to ho ho. :D Sama przyjemność. :)
    A te słoiczki to zawsze jeszcze zdobię jak widać na zdjęciu. :)
    Mój się mnie pyta ostatnio "a po co ty to zakładasz na te słoiki" to mu mówię "żeby w ciążę nie zaszły gumki im zakładam".
    Faceci, zero poczucia estetyki. :P

Nenaaa, Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jesuuuu dziewczyny.... Jak mnie muli strasznie.... (*)(*) mnie jakoś tak pobolewają i jakieś mdłości mam... Chyba jakaś burza hormonalna się zaczyna... Strasznie się czuję...
    Trzymaj się Anek, nie daj się!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anuśka, musimy się wsiąść za robotę bo jak nam Kroko wpadnie na chatę i zrobi test białej rękawiczki to dopiero będzie lament i zjebka ;)
    Oj u mnie dzisiaj nawet szara rękawiczka by nie przeszła hi hi... Może w sobotę uda mi się nadrobić trochę, bo narazie papiery mnie przytrzasnęły i roboty mam za dużo... :/

Yasmin lubi tę wiadomość

‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ