My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprobuj inne testy najpierw, zanim sie zaczniesz martwic bo mozliwe ze to wina testow ja wywalilam teraz 20 sztuksmarta wrote:No właśnie tez tak myśle. Moze mój LH ma mniejsze powinowactwo do przeciwciał użytych w teście. W pierwszym cyklu uznałam ze nie było pozytywnego testu, ale teraz to sie zastanawiam
-
Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski

******************************GANG18+***************************** -
Jakbys miala kase to kup z clear blue z ta biuzia..one sa drogie ale bardzo dobre jak ci nie wykryje w dwoch miesiach przy tych testach to ja bym poszla do gina wtedy...bo te tanie testy sa czasami gowniane a to jest firma kora sie specjalizuje w tymsmarta wrote:Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 18:15
-
Ja mam monitor z tej firmy naprawde bardzo dobra firma i on tam pisza, ze jak nie wykryje po 2 miesiacach to do gina bo widocznie cos jest nie tak...i na ich test sie sika chyba z rana tylkosmarta wrote:Wiesz co, moze spróbuje ale testowałam juz tez 3 rożne firmy jednego dnia i efekt był ten sam
. Tych akurat nie 
-
Asha wrote:No a ty jak masz sie czuc? To on z gory zaklada ze to z toba jest cos nie teges...to jest meskosc? Do cholery z taka meskoscia
on narazie nic nie kłada, twierdzi że nam się uda tylko potrzebujemy trochę czasu, taki jakiś spokój wewnętrzny ma!przynajmniej na razie

*******Gang18+*******B -
smarta wrote:Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
z tego co wiem to są różne stopnie czułości testów owulacyjnych, ja kupuję najtańsze na allegro i wszystko wychodzi jak należy

*******Gang18+*******B -
No i właśnie doczytałam że są dziewczyny, które też mają w inne dni zero kreski i u nich jak wychodzi jaśniejsza kreska niż kontrolna to już jest owulka... Czyli u mnie dzisiaj wyszła taka, więc za ok 36godz powinna być owulacja. Takie buty...smarta wrote:Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
-
Moja półeczka się zapełnia, tylko kurde miejsca brakuje. Małż mi obiecał że mi w piwnicy półkę na przetwory postawi ale jakoś wolno mu idzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:21
Nenaaa, Asha, konwalianka, Malenq, Anastazjaaa, marissith, Nasturcja, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka, musimy się wziąść za robotę bo jak nam Kroko wpadnie na chatę i zrobi test białej rękawiczki to dopiero będzie lament i zjebkaAnuśka wrote:Ho ho... Perfekcyjna Pani domu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 19:39
-
Dziękuję Nena, ja lubię gotować, powiem szczerze że pichcenie mnie uspokaja i wycisza. A jak jeszcze wyjdzie mi smaczne i sobie pojem to ho ho.
Sama przyjemność. 
A te słoiczki to zawsze jeszcze zdobię jak widać na zdjęciu.
Mój się mnie pyta ostatnio "a po co ty to zakładasz na te słoiki" to mu mówię "żeby w ciążę nie zaszły gumki im zakładam".
Faceci, zero poczucia estetyki.
Nenaaa, Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Trzymaj się Anek, nie daj się!Anuśka wrote:Jesuuuu dziewczyny.... Jak mnie muli strasznie.... (*)(*) mnie jakoś tak pobolewają i jakieś mdłości mam... Chyba jakaś burza hormonalna się zaczyna... Strasznie się czuję...
-
Oj u mnie dzisiaj nawet szara rękawiczka by nie przeszła hi hi... Może w sobotę uda mi się nadrobić trochę, bo narazie papiery mnie przytrzasnęły i roboty mam za dużo...Nenaaa wrote:Anuśka, musimy się wsiąść za robotę bo jak nam Kroko wpadnie na chatę i zrobi test białej rękawiczki to dopiero będzie lament i zjebka

Yasmin lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH