My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:No właśnie tez tak myśle. Moze mój LH ma mniejsze powinowactwo do przeciwciał użytych w teście. W pierwszym cyklu uznałam ze nie było pozytywnego testu, ale teraz to sie zastanawiam
-
Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 18:15
-
smarta wrote:Wiesz co, moze spróbuje ale testowałam juz tez 3 rożne firmy jednego dnia i efekt był ten sam
. Tych akurat nie
-
Asha wrote:No a ty jak masz sie czuc? To on z gory zaklada ze to z toba jest cos nie teges...to jest meskosc? Do cholery z taka meskoscia
on narazie nic nie kłada, twierdzi że nam się uda tylko potrzebujemy trochę czasu, taki jakiś spokój wewnętrzny ma!przynajmniej na razie
*******Gang18+*******B -
smarta wrote:Ja z reguly robię raz dziennie choć jak w południe miałam jasny to powtórzyłam w zeszłym miesiącu. Było tak samo i kolejnego dnia tez. - wszystkie trzy tak samo jasne. W inne dni zero kreski
z tego co wiem to są różne stopnie czułości testów owulacyjnych, ja kupuję najtańsze na allegro i wszystko wychodzi jak należy
*******Gang18+*******B -
-
Moja półeczka się zapełnia, tylko kurde miejsca brakuje. Małż mi obiecał że mi w piwnicy półkę na przetwory postawi ale jakoś wolno mu idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:21
Nenaaa, Asha, konwalianka, Malenq, Anastazjaaa, marissith, Nasturcja, Yasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ho ho... Perfekcyjna Pani domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 19:39
-
Dziękuję Nena, ja lubię gotować, powiem szczerze że pichcenie mnie uspokaja i wycisza. A jak jeszcze wyjdzie mi smaczne i sobie pojem to ho ho.
Sama przyjemność.
A te słoiczki to zawsze jeszcze zdobię jak widać na zdjęciu.
Mój się mnie pyta ostatnio "a po co ty to zakładasz na te słoiki" to mu mówię "żeby w ciążę nie zaszły gumki im zakładam".
Faceci, zero poczucia estetyki.Nenaaa, Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jesuuuu dziewczyny.... Jak mnie muli strasznie.... (*)(*) mnie jakoś tak pobolewają i jakieś mdłości mam... Chyba jakaś burza hormonalna się zaczyna... Strasznie się czuję...
-
Nenaaa wrote:Anuśka, musimy się wsiąść za robotę bo jak nam Kroko wpadnie na chatę i zrobi test białej rękawiczki to dopiero będzie lament i zjebka
Yasmin lubi tę wiadomość