My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Asha Ty to widzę w ogóle każdy powód masz dobry żeby facetowi jaja urwać.
Biedny ten Twój chłop.
A z moim na temat badania nasienia nie rozmawiałam jeszcze, więc nie wiem jak by zareagował. -
marissith wrote:Krokodylku przesyłka do PL z asosa jest za darmo
Wy o cukinii a ja mam bób na kolację!
My tez dziś bób na kolacje
Mnie w tym cyklu narazie mierzenia nie stresujei jakoś temperatura od razu mniej skacze. Zobaczymy jak bedzie w drugiej fazie. W ogóle to chyba muszę zacząć inaczej interpretować testy LH. Niby ta kreska powinna być równie ciemna ale u mnie juz drugi cykl jest tak ze sie pojawia jasna na dwa dni. Wcześniej i pózniej nie ma żadnej. I okrywa sie ze skokami temp.
******************************GANG18+***************************** -
Lili83 wrote:myśle, że to strach chyba, może jego męskość na tym ucierpi nie wiem nie wiem naprwdę, może jak zobaczy, że nam nie wychodzi to może zmieni zdanie?zobaczymy daje nam jeszcze 2-3 miesiące a ja nic nie będzie to zaczniemy chodzić po lekarzach
-
smarta wrote:My tez dziś bób na kolacje
Mnie w tym cyklu narazie mierzenia nie stresujei jakoś temperatura od razu mniej skacze. Zobaczymy jak bedzie w drugiej fazie. W ogóle to chyba muszę zacząć inaczej interpretować testy LH. Niby ta kreska powinna być równie ciemna ale u mnie juz drugi cykl jest tak ze sie pojawia jasna na dwa dni. Wcześniej i pózniej nie ma żadnej. I okrywa sie ze skokami temp.
-
Ja mojego tez wysyłam, generalnie nie protestuje ale tez sie jeszcze nie wybrał. Tyle ze ja wiem ze to moje pco jest głównym problemem wiec jego to tak profilaktycznie bardziej wysylam
******************************GANG18+***************************** -
Anuśka wrote:Smarta ja mam tak samo. Mówią że jasna to jest negatywny a ciemna pozytywny, a u mnie ciemnej nigdy nie ma a średnia jest w połowie cyklu... I bądź tu człowieku mądry... Może mam za mało tego LH w organizmie...
-
smarta wrote:Ja mojego tez wysyłam, generalnie nie protestuje ale tez sie jeszcze nie wybrał. Tyle ze ja wiem ze to moje pco jest głównym problemem wiec jego to tak profilaktycznie bardziej wysylam
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Bo ja robie 2, zwlaszcza jak juz wiem ze sie owu zbliza, bo w jednym cyklu mialam tak ze rano mialam neg, wieczorem poz a rano neg znowu...czasami jest bardz krotkie okno kiedy jest owu
Asha lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A tego nie wzięłam po uwagę.... Muszę dokupić testów jutro
-
Asha wrote:A w pl jak idziecie do gina to on nie wysyla waszego odrazu na badania tez?
U mnie powiedział że jak przez 2 cykle z Clo się nie uda to wtedy badanie nasienia. Żeby nie było tak, że mnie faszeruje lekami a przyczyna leży po drugiej stronie.Asha lubi tę wiadomość
-
a u nas wychodzi, że mąż pierwszy idzie na badania.. ja tylko progesteron zrobiłam i raz usg, a on jutro idzie. Sam się zgłosił, więc czemu nie.
Ja robię tylko raz i najczęsciej trafiam, ale też robię je dopiero od 3-4 cykli.. <były negatywne 2 cykle temu, wtedy zrobiłam 3 co 2 dni>Asha lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Smarta ja mam tak samo. Mówią że jasna to jest negatywny a ciemna pozytywny, a u mnie ciemnej nigdy nie ma a średnia jest w połowie cyklu... I bądź tu człowieku mądry... Może mam za mało tego LH w organizmie...
No właśnie tez tak myśle. Moze mój LH ma mniejsze powinowactwo do przeciwciał użytych w teście. W pierwszym cyklu uznałam ze nie było pozytywnego testu, ale teraz to sie zastanawiam
******************************GANG18+*****************************