My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Moja droga, juz przecież ustalone zostało ze my siostry wykresowe jesteśmy
i wspólnego dużo mamy
. Ja o tym cholernym Cło tez myśle, nawet mam w domu opakowanie i receptę na dwa kolejne. Korci, korci ale jakoś czuje ze to jeszcze nie ten moment.
Smarta, siostrunio.
Ja postanowiłam, że jak w tym cyklu nie zaskoczę, to w przyszłym nie biorę Clo, ani suplementów ani nie mierzę tempki.
-
Krokodylica wrote:Smarta, siostrunio.
Ja postanowiłam, że jak w tym cyklu nie zaskoczę, to w przyszłym nie biorę Clo, ani suplementów ani nie mierzę tempki.
Zaraz... Jak to... Nie będzie mojego serialu?? Żartujesz chyba... Liberum veto!!!! -
Lili83 wrote:zycie lubi płatać nam figle np. moja sąsiadka pierwsze dziecko wpadka, 2 wpadka, 3 planowane -rok starań!!!, 4-nieplanowane, 5-nieplanowane
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co krew mnie zalewa jak czytam,ze facet sie wstyzi albo nie chce robic badan nasienia...jaja bym urwala
im to nasienie powinni wyjmowac na takim fotelu jak nasz u gina, mala rurka wkladac w malego i dopiero, wttteeedddyyy by chodzili chetnie
oooo yyyeeeaaahhh i wtedy by bylo rownouprawnienie !!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 17:37
choco lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Myślisz, że wytrzymasz? Ja bym nie wytrzymała... Już teraz GIN mi mówił żebym sobie darowała to mierzenie bo jest mocno stresogenne i żebym wyluzowała, ale nie ma mowy... Mierzę i koniec....
Zaraz... Jak to... Nie będzie mojego serialu?? Żartujesz chyba... Liberum veto!!!!
Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym przerwa w nadawaniu serialu.
Trzeba będzie poczekać na następną serię.
Na pewno dam radę nie mierzyć bo szczerze to w tym cyklu już mi się nie chce tego robić, ale skoro biorę Clo to mierzę. Sądzę nawet że już mnie to w ogóle nie stresuje. Od połowy poprzedniego cyklu mam mocno wyje*ane.
Także zobaczymy co będzie się działo. A swoją drogą mogła by mi się już @ skończyć, gzić mi się chce. -
Asha wrote:Wiecie co krew mnie zalewa jak czytam,ze facet sie wstyzi albo nie chce robic badan nasienia...jaja bym urwala
im to nasienie powinni wyjmowac na takim fotelu jak nasz u gina, mala rurka wkladac w malego i dopiero, wttteeedddyyy by chodzili chetnie
oooo yyyeeeaaahhh i wtedy by bylo rownouprawnienie !!!!!
Asha Ty to widzę w ogóle każdy powód masz dobry żeby facetowi jaja urwać.Biedny ten Twój chłop.
A z moim na temat badania nasienia nie rozmawiałam jeszcze, więc nie wiem jak by zareagował. -
Krokodylica wrote:Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym przerwa w nadawaniu serialu.
Trzeba będzie poczekać na następną serię.
Na pewno dam radę nie mierzyć bo szczerze to w tym cyklu już mi się nie chce tego robić, ale skoro biorę Clo to mierzę. Sądzę nawet że już mnie to w ogóle nie stresuje. Od połowy poprzedniego cyklu mam mocno wyje*ane.
Także zobaczymy co będzie się działo. A swoją drogą mogła by mi się już @ skończyć, gzić mi się chce. -
Krokodylica wrote:Asha Ty to widzę w ogóle każdy powód masz dobry żeby facetowi jaja urwać.
Biedny ten Twój chłop.
A z moim na temat badania nasienia nie rozmawiałam jeszcze, więc nie wiem jak by zareagował. -
Asha wrote:
bez omentarza...a wlasciwie czemu nie...@&&£&&£9@&£&@¥$€€¥$#%#*#€$#¥%'kltkkktkyltk
myśle, że to strach chyba, może jego męskość na tym ucierpi nie wiem nie wiem naprwdę, może jak zobaczy, że nam nie wychodzi to może zmieni zdanie?zobaczymy daje nam jeszcze 2-3 miesiące a ja nic nie będzie to zaczniemy chodzić po lekarzach
*******Gang18+*******B