X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej to nie żart. Też pyszna jest.

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    U mnie dokładnie tak samo..po pierwszych 3 cyklach.. rozczarowanie, teraz już chyba 9 cykl leci..

kurcze ogarnia mnie bezradność wszczyscy karzą czekać do roku, ja przecież osiwieje!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ej to nie żart. Też pyszna jest.

papryczka owszem smaczna, ja się tylko cieszę, że cię tak zainspirowałam!buziaczki

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Moja droga, juz przecież ustalone zostało ze my siostry wykresowe jesteśmy :) i wspólnego dużo mamy ;). Ja o tym cholernym Cło tez myśle, nawet mam w domu opakowanie i receptę na dwa kolejne. Korci, korci ale jakoś czuje ze to jeszcze nie ten moment.

Smarta, siostrunio. :)

Ja postanowiłam, że jak w tym cyklu nie zaskoczę, to w przyszłym nie biorę Clo, ani suplementów ani nie mierzę tempki. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    papryczka owszem smaczna, ja się tylko cieszę, że cię tak zainspirowałam!buziaczki

A bo mi ślinka aż na brodę poleciała jak czytałam o tej cukini. :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Smarta, siostrunio. :)

Ja postanowiłam, że jak w tym cyklu nie zaskoczę, to w przyszłym nie biorę Clo, ani suplementów ani nie mierzę tempki. :)
    Myślisz, że wytrzymasz? Ja bym nie wytrzymała... Już teraz GIN mi mówił żebym sobie darowała to mierzenie bo jest mocno stresogenne i żebym wyluzowała, ale nie ma mowy... Mierzę i koniec....
    Zaraz... Jak to... Nie będzie mojego serialu?? Żartujesz chyba... Liberum veto!!!!

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zycie lubi płatać nam figle np. moja sąsiadka pierwsze dziecko wpadka, 2 wpadka, 3 planowane -rok starań!!!, 4-nieplanowane, 5-nieplanowane

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    zycie lubi płatać nam figle np. moja sąsiadka pierwsze dziecko wpadka, 2 wpadka, 3 planowane -rok starań!!!, 4-nieplanowane, 5-nieplanowane
    Ale jazda... Hi hi... Kurcze super... Wiecie co? Chyba mam ochotę na dużą rodzinkę... Jak już zacznę to polecę parkę chyba... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku przesyłka do PL z asosa jest za darmo :D
    Wy o cukinii a ja mam bób na kolację!

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Krokodylku przesyłka do PL z asosa jest za darmo :D
    Wy o cukinii a ja mam bób na kolację!
    Ale będziesz bąki sadzić... Ha ha Nie zazdroszczę mężowi ;D

Nasturcja, Yasmin lubią tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ale jazda... Hi hi... Kurcze super... Wiecie co? Chyba mam ochotę na dużą rodzinkę... Jak już zacznę to polecę parkę chyba... :)

no jazda totalna po 5 wysłała męża na wazektomie!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    no jazda totalna po 5 wysłała męża na wazektomie!
    Nie dziwię się :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co krew mnie zalewa jak czytam,ze facet sie wstyzi albo nie chce robic badan nasienia...jaja bym urwala :-) im to nasienie powinni wyjmowac na takim fotelu jak nasz u gina, mala rurka wkladac w malego i dopiero, wttteeedddyyy by chodzili chetnie :-) oooo yyyeeeaaahhh i wtedy by bylo rownouprawnienie !!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 17:37

choco lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiecie co krew mnie zalewa jak czytam,ze facet sie wstyzi albo nie chce robic badan nasienia...jaja bym urwala :-)

to urwij mojemu, bo on się chyba w życiu nie zgodzi:)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    to urwij mojemu, bo on się chyba w życiu nie zgodzi:)
    :-( bez omentarza...a wlasciwie czemu nie...@&&£&&£9@&£&@¥$€€¥$#%#*#€$#¥%'kltkkktkyltk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 17:39

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Myślisz, że wytrzymasz? Ja bym nie wytrzymała... Już teraz GIN mi mówił żebym sobie darowała to mierzenie bo jest mocno stresogenne i żebym wyluzowała, ale nie ma mowy... Mierzę i koniec....
    Zaraz... Jak to... Nie będzie mojego serialu?? Żartujesz chyba... Liberum veto!!!!

Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym przerwa w nadawaniu serialu. :P

Trzeba będzie poczekać na następną serię.

Na pewno dam radę nie mierzyć bo szczerze to w tym cyklu już mi się nie chce tego robić, ale skoro biorę Clo to mierzę. Sądzę nawet że już mnie to w ogóle nie stresuje. Od połowy poprzedniego cyklu mam mocno wyje*ane. :D

Także zobaczymy co będzie się działo. A swoją drogą mogła by mi się już @ skończyć, gzić mi się chce.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiecie co krew mnie zalewa jak czytam,ze facet sie wstyzi albo nie chce robic badan nasienia...jaja bym urwala :-) im to nasienie powinni wyjmowac na takim fotelu jak nasz u gina, mala rurka wkladac w malego i dopiero, wttteeedddyyy by chodzili chetnie :-) oooo yyyeeeaaahhh i wtedy by bylo rownouprawnienie !!!!!

Asha Ty to widzę w ogóle każdy powód masz dobry żeby facetowi jaja urwać. :P Biedny ten Twój chłop. :P

A z moim na temat badania nasienia nie rozmawiałam jeszcze, więc nie wiem jak by zareagował.

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym przerwa w nadawaniu serialu. :P

Trzeba będzie poczekać na następną serię.

Na pewno dam radę nie mierzyć bo szczerze to w tym cyklu już mi się nie chce tego robić, ale skoro biorę Clo to mierzę. Sądzę nawet że już mnie to w ogóle nie stresuje. Od połowy poprzedniego cyklu mam mocno wyje*ane. :D

Także zobaczymy co będzie się działo. A swoją drogą mogła by mi się już @ skończyć, gzić mi się chce.
    Szczerze przyznam ze mierzenie mnie meczy ale jakbym teraz przestala to chyba by bylo jeszcze gorzej...to jakis obled jest...kto to do cholery wymyslil???????

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Asha Ty to widzę w ogóle każdy powód masz dobry żeby facetowi jaja urwać. :P Biedny ten Twój chłop. :P

A z moim na temat badania nasienia nie rozmawiałam jeszcze, więc nie wiem jak by zareagował.
    Nie nie...o moje jajeczka to ja dbam nie boj nic :-)

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-( bez omentarza...a wlasciwie czemu nie...@&&£&&£9@&£&@¥$€€¥$#%#*#€$#¥%'kltkkktkyltk

myśle, że to strach chyba, może jego męskość na tym ucierpi nie wiem nie wiem naprwdę, może jak zobaczy, że nam nie wychodzi to może zmieni zdanie?zobaczymy daje nam jeszcze 2-3 miesiące a ja nic nie będzie to zaczniemy chodzić po lekarzach

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 640 641 642 643 644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ