My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Mamusie, farbowałyście włosy w ciąży? Bo na ten temat już tyle mitów i teorii powstało, że nie wiem co robić...w sierpniu na ślubie brata chciałabym być trochę podobna do ludzi...
Dzień dobry z rana.. u mnie tempka constans- czyli znowu dupa
Wczoraj miałam rozmowę z położną, na temat tego, jak to psychika blokuje zajście w ciążę, poradziła aby przestać mierzyć, analizować, sprawdzać, uprawiać seks regularnie, ale dla przyjemnosci (a niby teraz to z przymusu robię?). ma trochę racji, ale bez przesady..
Od tej wstrzemięźliwości już mnie nosi.. a mąż dzis na badanie - ile się czeka na wyniki? orientuje się ktos?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:14
-
hej kochane jestem w ciężkim szoku portal OF wyliczył mi wg mojego wykresu dziś okres i wstaje nieświadoma rano a tu chlub i jest aaa szok ale sie ciesze bo niebawem kolejne mam nadzieje szczęśliwe starania
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:hej kochane jestem w ciężkim szoku portal OF wyliczył mi wg mojego wykresu dziś okres i wstaje nieświadoma rano a tu chlub i jest aaa szok ale sie ciesze bo niebawem kolejne mam nadzieje szczęśliwe starania
-
dzień dobry w ten paskudny pogodowo dzionek
konwalianka ten progesteron to kiedy zrobiłaś?tydzień po owulacji?jesli tak, to bardzo ładny, wskazuje na przebytą owulację.
Malenq cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze, niech dzidzia się zdrowo rozwija
Ja jakaś zmęczona, bez motywacji...zresztą, juz po ptakach,czekam na rezultatyMalenq lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
kasiarzyna wrote:dzień dobry w ten paskudny pogodowo dzionek
konwalianka ten progesteron to kiedy zrobiłaś?tydzień po owulacji?jesli tak, to bardzo ładny, wskazuje na przebytą owulację.
no tak, ale rozumiem, że ciąża wykluczona? robiłam w 21 dniu cyklu.. -
Ania sliczny pierścionek
ja jeszcze z szoku nie wyszłam hehe że to już nowy cykl że dostałam jak w zegarku OF szok szokwiec cykl miał 32 dni skraca sie skubany jupiii
Czuje w kościach że tym razem się uda
nawet wyspałam sie dzis fajnie zaraz no nie tak zaraz o 9 jade na przetargMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenqa to chyba trzeba wrzucić zdjęcie na np. zapodaj.net albo fotosik i tam Ci dadzą link do wstawienia na forum i trzeba ten link skopiować i zdjęcie się wyświetli. Znaczy się ja nie wiem czy dobrze gadam, ale chyba tak dziewczyny robiły.
Malenq lubi tę wiadomość
-
konwalianka, to jeszcze za wcześnie na takie przypuszczenia.Ten wynik wskazuje na obie możliwości.Jeśli byś zrobiła to badanie za parę dni i byłby jeszcze wyższy to owszem, byłoby coś na rzeczy
A jesli nici z fasolki, to wraz ze zblizajacym sie okresem wskaznik spada.
Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyKonwalianka, to za wcześnie, żeby ustalić ciążę. Na pewno nie na podstawie progesteronu. Jego bada się 7 dni po owulacji, a nie w 21 dniu cyklu, bo kobiety nie maja stałej owulacji w tym samym dniu. Znam historie kobiet u których progesteron był wysoki i dostały okres.
U Ciebie jest jeszcze za wczesnie, także spokojnie czekaj do terminu @ i ewentualnie testuj lub zrób betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:30
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki, tak pytam, bo tam są podane wyniki też na trymestry.. ja mam dość regularne cykle, badanie było wykonane w 8 dniu po owulacji.
A ty chciałam Was pokazać torcik, jaki przygotowałam synkowi na urodzinki:
http://zapodaj.net/55c50b13b117f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:32
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny