Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie było bara bara więc też mogę spokojnie iść spać życzę Wam kochane milutkich senków. papatki

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyyyy
    Melduję, ze nie nadrobiłam dnia wczorajszego i dzisiaj też bedzie masakra.... Siedzieć na spotkaniu 7 godzin, to mi tyłek wczoraj przyrosl do krzesła.....

Martwi mnie tempka- nie rośnie.... :( czy to normalne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpiochy- pobudka!!!! :D
    tempki trzeba mierzyć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Śpiochy- pobudka!!!! :D
    tempki trzeba mierzyć :D
    Nie wszyscy śpią. Ja zawsze na forum zerkam pierwsza, ale sama z sobą gadać nie będę :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Mamusie, farbowałyście włosy w ciąży? Bo na ten temat już tyle mitów i teorii powstało, że nie wiem co robić...w sierpniu na ślubie brata chciałabym być trochę podobna do ludzi...:)
    ja też farbowałam..

Dzień dobry z rana.. u mnie tempka constans- czyli znowu dupa

Wczoraj miałam rozmowę z położną, na temat tego, jak to psychika blokuje zajście w ciążę, poradziła aby przestać mierzyć, analizować, sprawdzać, uprawiać seks regularnie, ale dla przyjemnosci (a niby teraz to z przymusu robię?). ma trochę racji, ale bez przesady..

Od tej wstrzemięźliwości już mnie nosi.. a mąż dzis na badanie - ile się czeka na wyniki? orientuje się ktos?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:14

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane jestem w ciężkim szoku portal OF wyliczył mi wg mojego wykresu dziś okres i wstaje nieświadoma rano a tu chlub i jest aaa szok ale sie ciesze bo niebawem kolejne mam nadzieje szczęśliwe starania :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspane dziewczyny? Ja od 4.40 na nogach.milego dnia

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słoneczka :)

poradźcie mi jak wstawić zdjęcie, takie jak Ania pierścionka wrzuciła (swoją drogą ANIU śliczny, bardzo ----> :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:16

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hej kochane jestem w ciężkim szoku portal OF wyliczył mi wg mojego wykresu dziś okres i wstaje nieświadoma rano a tu chlub i jest aaa szok ale sie ciesze bo niebawem kolejne mam nadzieje szczęśliwe starania :)
    Dzień dobry, cieszę się, że szykujesz się na nowe możliwości kolejnego cyklu, tak trzymać!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry w ten paskudny pogodowo dzionek :)

konwalianka ten progesteron to kiedy zrobiłaś?tydzień po owulacji?jesli tak, to bardzo ładny, wskazuje na przebytą owulację.

Malenq cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze, niech dzidzia się zdrowo rozwija :)

Ja jakaś zmęczona, bez motywacji...zresztą, juz po ptakach,czekam na rezultaty ;)

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna zaciskam wszystko co mam:) 3mam mocno:) powodzenia:) czekamy wspólnie z Tobą:)

kasiarzyna lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    dzień dobry w ten paskudny pogodowo dzionek :)

konwalianka ten progesteron to kiedy zrobiłaś?tydzień po owulacji?jesli tak, to bardzo ładny, wskazuje na przebytą owulację.

no tak, ale rozumiem, że ciąża wykluczona? robiłam w 21 dniu cyklu..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania sliczny pierścionek :)

ja jeszcze z szoku nie wyszłam hehe że to już nowy cykl że dostałam jak w zegarku OF szok szok :P wiec cykl miał 32 dni skraca sie skubany jupiii
    Czuje w kościach że tym razem się uda :)
    nawet wyspałam sie dzis fajnie zaraz no nie tak zaraz o 9 jade na przetarg :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa to chyba trzeba wrzucić zdjęcie na np. zapodaj.net albo fotosik i tam Ci dadzą link do wstawienia na forum i trzeba ten link skopiować i zdjęcie się wyświetli. Znaczy się ja nie wiem czy dobrze gadam, ale chyba tak dziewczyny robiły.

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka, to jeszcze za wcześnie na takie przypuszczenia.Ten wynik wskazuje na obie możliwości.Jeśli byś zrobiła to badanie za parę dni i byłby jeszcze wyższy to owszem, byłoby coś na rzeczy :) A jesli nici z fasolki, to wraz ze zblizajacym sie okresem wskaznik spada.

nick nieaktualny, konwalianka lubią tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, to za wcześnie, żeby ustalić ciążę. Na pewno nie na podstawie progesteronu. Jego bada się 7 dni po owulacji, a nie w 21 dniu cyklu, bo kobiety nie maja stałej owulacji w tym samym dniu. Znam historie kobiet u których progesteron był wysoki i dostały okres.
    U Ciebie jest jeszcze za wczesnie, także spokojnie czekaj do terminu @ i ewentualnie testuj lub zrób betę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:30

konwalianka lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 21 cyklu z progesteronu ciąży nie wywrozysz

nick nieaktualny, konwalianka lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka dziękis:)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, tak pytam, bo tam są podane wyniki też na trymestry.. ja mam dość regularne cykle, badanie było wykonane w 8 dniu po owulacji.

A ty chciałam Was pokazać torcik, jaki przygotowałam synkowi na urodzinki:
    http://zapodaj.net/55c50b13b117f.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:32

nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcesz wstawić zdjęcie dzieciątka? Aaaaa to czekamy, czekamy :)

‹‹ 652 653 654 655 656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ