My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:biedroneczko to wyobraź sobie jaka stara jest Hello Kitty...moja siostrzeniaca - aktualnie 19lat skończone, jak była malutka tak od od 2r.ż gdzieś do 7mego wszystko miała z Hello Kitty:) kotka jest nieśmiertelna:)
no niezle hehehe u nas szał hello kity świnka peepa i pingwiny z madagaskaru hehehe
ała ale mnie boli brzuch wziełam apap ide po niadanko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane wiecie na co się łapię będąc z Wami? Na to iż wiem że nie jestem w ciąży i że nie mam z kim się zafasolkować ale nadal mierzę tempkę... Uzależniłam się od Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:09
Malenq lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:dziewczyny mam wynik progesteronu
Progesteron (s) 41,73 nmol/l
faza folikularna 0,6 - 4,7 faza owulacyjna 2,4 - 9,4 faza lutealna 5,3 - 86 postmenopauza 0,3 - 2,5 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 52 - 154 II trymestr ciąży 63 - 165 III trymestr ciąży 80 - 297
no i co to znaczy?
Patrząc po Twoim wykresie to może być wczesna ciąża i progesteron ładnie przyrasta. Nie osiągnął jeszcze wprawdzie 52 ale może to za wcześnie? Zobaczysz co Ci lekarz powie, ja absolutnie nie chcę Cię nakręcać.konwalianka lubi tę wiadomość
-
Jak wspominałam, to jest cień raczej KUZYNA cienia...
Ale jejku.... po co ja wlazłam na te galerie testów????????? ja tam widzę takich kuzynów jaki jest u mnie boszzzzzz.
Dzień mam z głowy już no...
Ja tam bym Wam chętnie od razu w domu się zalogowała i wgrała tę focię, ale robiłam to w tajemnicy przed małżem bo nie chciałam mu robić dziś ptrzykrościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:11
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Katja a jak główka??? nie boli po wczorajszym??? mam nadzieję, że nie;)
a aaaaaaaaaa umknęło mi gdzieś jak pisałaś to przepraszam, i jak poszedł Ci egzamin - poprawiłaś ocenę?
A główka boliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Mamusie, farbowałyście włosy w ciąży? Bo na ten temat już tyle mitów i teorii powstało, że nie wiem co robić...w sierpniu na ślubie brata chciałabym być trochę podobna do ludzi...
Nenka, mi fryzjer powiedział, że jak najbardziej można, tylko trzeba wcześniej uprzedzić że jest w ciąży, bo on na przykład ma inne farby dla pań w ciąży, nie kryją tak dobrze jak zwykłe, ale są dużo delikatniejsze, bez amoniaku.Malenq, Katjaa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka Kochana ja uważam że to nic poważnego, chociaż niedawno wyszłam z depresji i nerwicy których nabawiłam się po śmierci mamy i zaginięciu taty. W sumie z tego nie da się tak o wyjść tylko to kwestia naprawdę długiego leczenia (wariatką nie jestem hehe) depresja już po 2 latach ustąpiła w większej mierze ale z nerwicą jest gorzej ta cholera się mnie przyczepiła i nie odchodzi...i chyba jest gorsza niż depresja! od rozstania z M nic nie jadłam praktycznie i to było powodem ale już jest naprawdę dobrze
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane wita się skacowana Katja!
Konwalianka piękny Tort, mam nadzieję że się podzielisz z Nami
obdzielę każdą z Was
właśnie piekę biszkopt na zyg zaka
dzięki Krokodylku, jak mówisz.. poczekamy zobaczymyKatjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość