My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Bryyyyy
Melduję, ze nie nadrobiłam dnia wczorajszego i dzisiaj też bedzie masakra.... Siedzieć na spotkaniu 7 godzin, to mi tyłek wczoraj przyrosl do krzesła.....
Martwi mnie tempka- nie rośnie....czy to normalne?
Jeszcze urośnie. Spokojnie. -
Witka kochane...zlamalam w koncu rutyne wstawania o 5 i pospalam ...i wracam a tu co ....nie mozna sie dopchac tyle napisane....cymcia...przez ten twoj stres owu mogla ci sie przesunac moim zdaniem dalej rob testy i sprobuj sie uspokoic troche....jak to milo wstac o 7
pierwszy raz od 3 tygodni...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wspaniełe zdjęcia.
Wzruszyłam się.
konwalianka tort super!
Yasmin przykro mi z powodu testu. A takie miałam dobre przeczucia co do Ciebie.
Malenq mam nadzieję, że humor zły zniknie wraz z Clo. Żywię taką głęboką nadzieję. Rano jeszcze miałam rozmowę z małżem, także prawdopodobnie wieczorem będziemy się godzić.
Anuśka bardzo, bardzo bym tego chciała.
No to nadrobiłam, lecę się zbierać do pracy bo póóóóźno już.Malenq, konwalianka, Asha lubią tę wiadomość
-
jeju dziewczyny, normalnie mam okropne mdłości, chodzę i wącham, bo aż mnie skręca..właśnie wyrzuciłam łososia z lodówki, bo jego zapach sprawił, że aż mi się cofnęło - no o co kaman? w poprzedniej ciąży tak nie miałam, więc to nie jest żaden objaw.. wypiłam kawę i to samo, ja uwielbiam kawę! jestem kawosz na 100 fajerek..
-
konwalianka wrote:jeju dziewczyny, normalnie mam okropne mdłości, chodzę i wącham, bo aż mnie skręca..właśnie wyrzuciłam łososia z lodówki, bo jego zapach sprawił, że aż mi się cofnęło - no o co kaman? w poprzedniej ciąży tak nie miałam, więc to nie jest żaden objaw.. wypiłam kawę i to samo, ja uwielbiam kawę! jestem kawosz na 100 fajerek..
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Dobry,
Malenq, piękne dziecię! są jakieś prognozy odnośnie płci?mówił coś lekarz odnośnie tych krwiaków? wchłonęło się wszystko ładnie?
co do prognoz to zmierzył kości miednicy i zaznaczył, że to tylko PrOGNOZA i on nie bierze odpowiedzialności, że jest za wcześnie, ale na Jego ono to - dziewczynka.....hehehe a ja się uparłam, że chłopiec, ale teraz psikusa robi....i ze później to ja będę miała rację:D
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:jeju dziewczyny, normalnie mam okropne mdłości, chodzę i wącham, bo aż mnie skręca..właśnie wyrzuciłam łososia z lodówki, bo jego zapach sprawił, że aż mi się cofnęło - no o co kaman? w poprzedniej ciąży tak nie miałam, więc to nie jest żaden objaw.. wypiłam kawę i to samo, ja uwielbiam kawę! jestem kawosz na 100 fajerek..
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Asha się spręży i zatestuje 30-stego, to jeszcze się wstrzeli
razem z Ashą oczywiście
tfu, miałam nie wróżyć!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:07
Malenq, Asha, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Malenq jaka piękna dzidzia
niech rośnie duuuuża i zdrowa.
Konwalianka, torcik super. Ja co roku mojej siostrzenicy robię torcik. Na pierwsze urodziny było Hello Kitty, na drugie ciekawski George, a w tym roku mieli zamawiać z cukierni, ale znowu mnie poprosili w ostatnim momencie no i oczywiście był torcik ze świnką Peppą. Aż się boję co na osiemnastkę wymyśliMalenq, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************