My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW każdych rezultatach progesteronu pokazują wyniki na trymestru ciąży. Mój wynik z 7dpo mieścił się nawet w granicy I trymestr. Ale to nic nie znaczy. Oni podają te ciążowe, żeby sobie mamusie porównały swoje wyniki progesteronu. Ale do tego musi być już potwierdzona ciąża testami lub betą. Teraz jest za wczesnie i o żadnej ciąży nie można jeszcze nic przypuszczać. Powodzenia za kilka dni przy testowaniukonwalianka wrote:dzięki, tak pytam, bo tam są podane wyniki też na trymestry.. ja mam dość regularne cykle, badanie było wykonane w 8 dniu po owulacji.
A ty chciałam Was pokazać torcik, jaki przygotowałam synkowi na urodzinki:
http://zapodaj.net/55c50b13b117f.jpg.html
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi tak sobie spało ślicznie, aż doktorek poszczypał w brzuch....hehehe
nio wyobrażam sobie jak szybko musi rosnąć, po bólu macicy (rozciągania się) mogę stwierdzić, że naprawdę jak na drożdżach.....oczywiście rączkę jedną miał po głową założoną, ale to po tatusiu - mój A. tak śpi hehehe...
dzięki dziewczyny za miłe słowa...tak chciałabym już z Wami wszystkimi wymieniać się takimi zdjęciami:) nie mogę się już doczekać...już mojemu zapowiedziałam, że po porodzie wieczory będą należeć do mnie i do forum:)
kasiarzyna, Nasturcja, konwalianka, Katjaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki, ja tylko na momencik z pracy...
Otóż zrobiłam ten test. Negatywny kochane... Jest tam słabo widoczny cień nawet nie samego cienia, ale chyba kuzyna cienia widzę... Tak że z niespodzianki urodzinowej dla małża nici. Nic tylko czekać już na @. życzę miłego dnia buźki
Ps. zrobiłam zdjęcie, nawet coś tam widać to Wam dam do oceny. Proszę tylko, powiedzcie mi jak tu się wkleja zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:53
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, mój synek to TymoteuszMalenq wrote:Konwalianka TORT śliczny....
jeku czy tam jest napisane Tymek?? Tymoteusz???
ale zdolniacha:) śliczny naprawdę, długo robiłaś??
Troszkę się zeszło.. dzień wcześniej biszkopt, a nastepny dzień - reszta, ok 3-4h. Dziś zabieram się za zygzaka - bo robimy kolejne urodziny tym razem dla rodziny
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Malenq. Jaka piękna dzidzia Super foteczka, ale faktycznie duży bobasek Nie sądziłam że tak wcześnie będzie już taki wielki.... To chyba chłop jak dąb Ci tam rośnie
Konwalianka piękny torcik
Już wiem u kogo zamówię na urodzinki 
Ja wczoraj małża zmolestowałam a dzisiaj mega spadek tempki
konwalianka, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka aaaaaaaaaaaaaa.... śliczne imię, ja się zakochałam w Tymoteuszku, pragnę synusia...ale fajnie:)
a zdolna jesteś wiesz??? bo taki tort to wiele cierpliwości i braku "drżenia" rąk trzeba mieć...super:)
Yasmin to czekamy:)
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH