My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:dzięki, tak pytam, bo tam są podane wyniki też na trymestry.. ja mam dość regularne cykle, badanie było wykonane w 8 dniu po owulacji.
A ty chciałam Was pokazać torcik, jaki przygotowałam synkowi na urodzinki:
http://zapodaj.net/55c50b13b117f.jpg.html
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi tak sobie spało ślicznie, aż doktorek poszczypał w brzuch....hehehe
nio wyobrażam sobie jak szybko musi rosnąć, po bólu macicy (rozciągania się) mogę stwierdzić, że naprawdę jak na drożdżach.....oczywiście rączkę jedną miał po głową założoną, ale to po tatusiu - mój A. tak śpi hehehe...
dzięki dziewczyny za miłe słowa...tak chciałabym już z Wami wszystkimi wymieniać się takimi zdjęciami:) nie mogę się już doczekać...już mojemu zapowiedziałam, że po porodzie wieczory będą należeć do mnie i do forum:)kasiarzyna, Nasturcja, konwalianka, Katjaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki, ja tylko na momencik z pracy...
Otóż zrobiłam ten test. Negatywny kochane... Jest tam słabo widoczny cień nawet nie samego cienia, ale chyba kuzyna cienia widzę... Tak że z niespodzianki urodzinowej dla małża nici. Nic tylko czekać już na @. życzę miłego dnia buźki
Ps. zrobiłam zdjęcie, nawet coś tam widać to Wam dam do oceny. Proszę tylko, powiedzcie mi jak tu się wkleja zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:53
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Konwalianka TORT śliczny....
jeku czy tam jest napisane Tymek?? Tymoteusz???
ale zdolniacha:) śliczny naprawdę, długo robiłaś??
Troszkę się zeszło.. dzień wcześniej biszkopt, a nastepny dzień - reszta, ok 3-4h. Dziś zabieram się za zygzaka - bo robimy kolejne urodziny tym razem dla rodzinyMalenq lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Malenq. Jaka piękna dzidzia Super foteczka, ale faktycznie duży bobasek Nie sądziłam że tak wcześnie będzie już taki wielki.... To chyba chłop jak dąb Ci tam rośnie
Konwalianka piękny torcikJuż wiem u kogo zamówię na urodzinki
Ja wczoraj małża zmolestowałam a dzisiaj mega spadek tempkikonwalianka, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka aaaaaaaaaaaaaa.... śliczne imię, ja się zakochałam w Tymoteuszku, pragnę synusia...ale fajnie:)
a zdolna jesteś wiesz??? bo taki tort to wiele cierpliwości i braku "drżenia" rąk trzeba mieć...super:)
Yasmin to czekamy:)konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny