My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja dzisiaj zdarzyłam już zjeść kubeczek malin i serek wiejski i kaszkę dla dzieci, jem jak muli i pomaga, teraz siedzę przy soczku pomarańczowym miłego dnia a u mnie słoneczko nieśmiało wychodzi ale zimnica jest, pranie już z rana zrobiłam i zaczynam czekać na jutro, M będzie
Malenqa dzidzia boska
smacznych zup kobietkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:38
Asha, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:jeju dziewczyny, normalnie mam okropne mdłości, chodzę i wącham, bo aż mnie skręca..właśnie wyrzuciłam łososia z lodówki, bo jego zapach sprawił, że aż mi się cofnęło - no o co kaman? w poprzedniej ciąży tak nie miałam, więc to nie jest żaden objaw.. wypiłam kawę i to samo, ja uwielbiam kawę! jestem kawosz na 100 fajerek..
To moje obajwy z pierwszej ciąży ryba i owoce motrza które kocham posżły w odstawke hehehe ale zielonokonwalianka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:zupkę robię hehehe
A muszę Wam powiedzieć, że mój małż mnie zaskoczył, oj zaskoczył. Bo u mnie zawsze bitka była o jedzenie a ostatnio mu powiedziałam "nie chcesz to nie jedz" on mi na to, że musi bo potem będę zła, to mu powiedziałam, że już mi to przeszło i że mam to głęboko w dupce.O mi mówi "bo ja tego nie lubię" a ja mu na to "ale ja lubię".
I wczoraj zajadał się tą papryką faszerowaną i mówi że pyszne i że jego mama takich nie robi.Normalnie mnie zszokował.
Asha, justta, Malenq, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Konwalianka mnie strasznie od kawy odrzuciło, jak kocham kawę to nie mogę nawet jej powąchać bo mnie cofa od razu
lodówkę mogę otworzyć tylko na wydechu, bo to samo
to mam nadzieję że u ciebie też będzie zielono
Malenq, Asha, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no przetarg wygrany teraz moge działać hehehe a ja może sie na lipiec załapie bo OF wyznaczyło gdzies połodne od 10 lipca wiec do 31 powinnam zdążyć hehe córcia ma 18 ur to jeszcze za wczesnie ale 3 moi rodzice mają rocznice slubu 32 hehehe wiec moze dam dziadkom prezent
Malenq lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, ale nie chce się nakręcać i robić sobie nadziei.. apetyt mam ogromny, mam wrażenie, ze nie jadłam nic.. robię obiad a o 11 zjadłam omlet..zaraz jedziemy na wczasy, a ja będę z odstającym brzuchem (ale nie z powodu ciąży) po plaży biegać..
-
konwalianka wrote:dzięki dziewczyny, ale nie chce się nakręcać i robić sobie nadziei.. apetyt mam ogromny, mam wrażenie, ze nie jadłam nic.. robię obiad a o 11 zjadłam omlet..zaraz jedziemy na wczasy, a ja będę z odstającym brzuchem (ale nie z powodu ciąży) po plaży biegać..
konwalianka lubi tę wiadomość