My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde wlasnie sie dowiedzialam ze maz zamowił mi ponad 20kg truskawek
nie ma to jak zakup hurtowy
czy któras z was robiła dzem z agar? bo chyba bede musiała poeksperymentowac z iloscia zeby nie wyszła galaretka zamiast dzemu... bo zamierzam zrobic zdrowy bezcukrowy dzemdla dzieciaków
Asha, konwalianka, justta, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:kurde wlasnie sie dowiedzialam ze maz zamowił mi ponad 20kg truskawek
nie ma to jak zakup hurtowy
czy któras z was robiła dzem z agar? bo chyba bede musiała poeksperymentowac z iloscia zeby nie wyszła galaretka zamiast dzemu... bo zamierzam zrobic zdrowy bezcukrowy dzemdla dzieciaków
helenkq lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:dzięki dziewczyny, ale nie chce się nakręcać i robić sobie nadziei.. apetyt mam ogromny, mam wrażenie, ze nie jadłam nic.. robię obiad a o 11 zjadłam omlet..zaraz jedziemy na wczasy, a ja będę z odstającym brzuchem (ale nie z powodu ciąży) po plaży biegać..
kochana lec na bete i bedzie jasne po co sie zastanawiac skoro po becie wszystko jasneMalenq lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak masz objawy to nie jest z wczesnie
takie objawy, to nie objawy; swoją drogą dobrze, ze nie mam pod nosem laboratoriumWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:26
-
Dla tyh dziewczyn ktorych faceci maja problemy z potencja
http://www.plantamed.pl/23-potencjaAsha lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:hehe, jak ja sama w niepewnosci.. a w kupie raźniej, jak to się mówi
beta wychodzi juz 48h po zagniezdzeniu, czyli jak objawy juz sa to i beta wyjdzie9dpo to juz beta powinna wyjsc u ciebie
jak juz pisałam 12dpo miałam 64,64 a przyrasta okolo 100% na 48h?
ktos tu wiedział wiecej wiec poprawcie mnie jesli sie myle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:49
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale płodzicie te literki
A ja taka głodna....a tu jeszcze 2h w pracy buu
W domku barszczyk czerwony ukraiński i leczo,już mi ślinka cieknie...
Konwalianka ale Cie podpuszczają
Ja to czekam do ostatniej chwili bo bym przez ten rok zbankrutowała
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy