My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Narazie rosnie przeciezsmarta wrote:A ja czuje ze jestem juz po owu, serduszka były, teraz tylko mam nadzieję ze tempka będzie rosła. Boję się że znowo nie bedzie chciała iść w górę i zastanawiam się czy juz zacząć luteine brać czy jeszcze sie wstrzymać. ..
-
smarta wrote:A ja czuje ze jestem juz po owu, serduszka były, teraz tylko mam nadzieję ze tempka będzie rosła. Boję się że znowo nie bedzie chciała iść w górę i zastanawiam się czy juz zacząć luteine brać czy jeszcze sie wstrzymać. ..
rośnie rośnie oj coś czuje że lipiec bedzie bardzo owocny
Asha, konwalianka lubią tę wiadomość
-
a ja byłam na rowerze tak tak byłam bo po ujechaniu parunastu metrów okazało się że tylne koło na flaka dopompowałam więc pojechałamkawałek w las i znowu flak więc prowadziłam rower tam i z powrotem teraz robię obiadek i zastanawiam się czy nie jechać jutro do rodziców na jagody
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja na naszych targach świetokrzyskich kupilam dzis czarnuszke , oraz kawe z zołędzi z dodatkiem zenszenia - na bazarku ekologicznym

http://darynatury.pl/
-
nick nieaktualny
-
no to niedlugo powiem jak smakuje
te tchorzylam ale stwierdizlam kto nie ryzykuje ten nie ma :p
a jak bedzie mi nie smakowala to szostawie dla nie lubianych gosci
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie co jak nienawidze badania krwi mdleje i wogóle tak juz sie nie moge doczekać tych beta i potem comiesięcznego upuszczania krwi oby tylko dzidzia była już w brzuchu
Haha ja dzisiaj o mojej przyjaciolce myslalam. Jest w 7 miesiacu wielorybek jeden. On sie panicznie boi wszelkich igiel i dostaje histerii jak jej maja krwe pobierac. Normalnei nei moge jej sobei wyobrazic podczas porodu
.
-
Malenq wrote:Kotka a kiedy masz dostać @?????
W sobote, ale jutro musze teoretycznie odstawic progesteron. Jesli jednak jakims cuden test wyszedlby jednak pozytywny mam progesteron brac dalej, dlatego ten test dla swietego spokoju trzeba zrobic.
-
Witam dziewuszki. poniżej podaję link do KUZYNA cienia mojego cienia

https://www.dropbox.com/sc/1gzge9fazafhj89/AABy-kTOfmo9jFT4VZbFV1SfaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 14:28
Ania_84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość