My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej co do niewidzialności czasem chciałam byc niewidzialna w podstawówce mnie wyzywali od cycatych miałam kompleks w liceum tez było mi głupio rozbierać sie na wf i do tego skakać jak piłeczka jak cyckami sobie okulary mogłam strącić
na studiach było troszke lepeij i jak poznałam R. to długo nie chciałam sie zakochac bo bałam sie z to tylko sen ze ja przecież nikpmu sie nie spodobam nie bede miała meża dzieci
dopiero on podniósł moją samoocene a potem pewne forum gdzie z dziewczynami przyjaznie sie do dziś z niektórymi nawet w realuYasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A teraz yas jekie mialas objawy?
i odpuściłam napięcie dzięki temu chyba. Nie było objawów - nie było stresu i wyczekiwania
Asha, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:A teraz kurde normalnie nic. Zero. Dopiero tydzień temu piersi zaczęły mnie boleć i od paru dni mikroskopijne ilości śluzu się pojawiły. Acha i cerę mam bardzo gładką i czystą. A zawsze po owu wysyp miałam. Poza ty dosłownie nic. Tzn nic co zwróciło by moją uwagę. Jakieś tam bóle w podbrzuszu były, ale niezbyt dokuczliwe. senna i zmęczona to ja byłam zawsze (toczeń), zawsze dużo siusiam bo mam zmniejszony pęcherz operacyjnie, nudności jakoś też nie miałam
i odpuściłam napięcie dzięki temu chyba. Nie było objawów - nie było stresu i wyczekiwania
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dzien Dobry wszystkin...ja juz nadzieje stracilam i zadzwonilam wczoraj do szpitala i umowilam nas na inseminacje i najprawdopodobniej wszystko sie zacznie w listopadzie...woz albo przewoz...sprawa sie wyjasni czy wogole cos pomoze...bo juz chyba strace sily
. Znamy juz wyniki Yasmin bo czytalam ale nie widzilam
moja przyjaciółka ma pięknego syneczka z inseminacji
szybko poszło. a naturalnie to starali się 4 lata
Asha, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin- dawaj fotę
chociaż na twoje kreski se popaczam, jak swoich nie mam
Kotek- w dupkę to chce??? zaraz nakopiemyaczkowliek podpisuję się wszystkimi łapkami pod tym co napisałaś i co dziewczyny odpisały- też się tak czuję, ale to co dziewczyny piszą- to prawda
więc powtarzać nie będę
ja mam dzisiaj też jakiś zjazd.... wszystko biorę do siebie, jestem zmęczona i mam już w dupie wszystkoMalenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
mimik74 wrote:Kochane wiem że to nie forum religijne i że każdy ma soje poglądy ale dostaje na maila słowo dnia i dziś szczególnie chcę się nim z Wami podzielić bo mi dało troszkę tego co się zowie nadzieja :
Slowo.pl - Słowo Dnia
Wiara
Powierz Panu drogę swoją, Zaufaj mu, a On wszystko dobrze uczyni.
Księga Psalmów 37:5 / Biblia Warszawska
Lekcja na dziś
Czy nauczyłeś (nauczyłaś) się już tak postępować, jak zaleca dzisiejszy werset? Być może nieraz budzisz się w nocy lub nad ranem, martwiąc się tym, jak ułożą się różne ważne sprawy. W takich sytuacjach zwracaj się do Boga i Jemu powierzaj swoje troski. Twoje ciężary mogą cię przytłoczyć, dlatego "Zrzuć na Pana brzemię swoje, a On cię podtrzyma!". "Powierzaj Panu wszystko, co czynisz, a spełnią się twoje zamiary".dziękuję
Jennifer lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Yasmin- dawaj fotę
chociaż na twoje kreski se popaczam, jak swoich nie mam
Kotek- w dupkę to chce??? zaraz nakopiemyaczkowliek podpisuję się wszystkimi łapkami pod tym co napisałaś i co dziewczyny odpisały- też się tak czuję, ale to co dziewczyny piszą- to prawda
więc powtarzać nie będę
ja mam dzisiaj też jakiś zjazd.... wszystko biorę do siebie, jestem zmęczona i mam już w dupie wszystko -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moze akurat cos tak nie trybi naturalnie i to pomoze
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Każda z nas ma w każdej z nas wsparcie i nigdy nie odmówimy pomocy jestem tu od niedawna a juz czuje ze to mój duchowy dom gdzie wsparcie jest mimowszystko mimo niepowodzeń bólu i zalu jesteście ze mna a ja z wami
cymcia, Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to co? jakiś rozweselacz? a jeszcze mi kufa jakieś smuty lecę w głośnikach.... bo na coś weselszego NIE MAM OCHOTY!
to ja też popłaczę- nikt nie lajkuje moich postów
próbuję jakoś sobie humor poprawić- żadnego sarkazmu nie ma w moich słowach!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:30
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:a tu po 16:00 dopiero
masakra jakas zeby na wyniki testu normalnie oznaczanego w 4 godziny, ponad 24h trzeba czekać
ja wiem ze to długo ale pomyśl jak radość bedzie jak juz wynik dostaniesz
Ja tez jestem niecierpliwa już bym chciała wiedziec juz bym chciałam móc sie starac a potem rachu ciachu juz testować ach..Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny