X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co do niewidzialności czasem chciałam byc niewidzialna w podstawówce mnie wyzywali od cycatych miałam kompleks w liceum tez było mi głupio rozbierać sie na wf i do tego skakać jak piłeczka jak cyckami sobie okulary mogłam strącić :(
    na studiach było troszke lepeij i jak poznałam R. to długo nie chciałam sie zakochac bo bałam sie z to tylko sen ze ja przecież nikpmu sie nie spodobam nie bede miała meża dzieci
    dopiero on podniósł moją samoocene a potem pewne forum gdzie z dziewczynami przyjaznie sie do dziś z niektórymi nawet w realu

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A teraz yas jekie mialas objawy?
    A teraz kurde normalnie nic. Zero. Dopiero tydzień temu piersi zaczęły mnie boleć i od paru dni mikroskopijne ilości śluzu się pojawiły. Acha i cerę mam bardzo gładką i czystą. A zawsze po owu wysyp miałam. Poza ty dosłownie nic. Tzn nic co zwróciło by moją uwagę. Jakieś tam bóle w podbrzuszu były, ale niezbyt dokuczliwe. senna i zmęczona to ja byłam zawsze (toczeń), zawsze dużo siusiam bo mam zmniejszony pęcherz operacyjnie, nudności jakoś też nie miałam :) i odpuściłam napięcie dzięki temu chyba. Nie było objawów - nie było stresu i wyczekiwania :)

Asha, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anuśka do Włoch na 8dni;)
    Ale fajnie!!! :) udanego urlopku życzę

Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    A teraz kurde normalnie nic. Zero. Dopiero tydzień temu piersi zaczęły mnie boleć i od paru dni mikroskopijne ilości śluzu się pojawiły. Acha i cerę mam bardzo gładką i czystą. A zawsze po owu wysyp miałam. Poza ty dosłownie nic. Tzn nic co zwróciło by moją uwagę. Jakieś tam bóle w podbrzuszu były, ale niezbyt dokuczliwe. senna i zmęczona to ja byłam zawsze (toczeń), zawsze dużo siusiam bo mam zmniejszony pęcherz operacyjnie, nudności jakoś też nie miałam :) i odpuściłam napięcie dzięki temu chyba. Nie było objawów - nie było stresu i wyczekiwania :)
    Oby ci tak zostalo do konca :-)

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dzien Dobry wszystkin...ja juz nadzieje stracilam i zadzwonilam wczoraj do szpitala i umowilam nas na inseminacje i najprawdopodobniej wszystko sie zacznie w listopadzie...woz albo przewoz...sprawa sie wyjasni czy wogole cos pomoze...bo juz chyba strace sily :-(. Znamy juz wyniki Yasmin bo czytalam ale nie widzilam
    Kochana :) moja przyjaciółka ma pięknego syneczka z inseminacji :) szybko poszło. a naturalnie to starali się 4 lata

Asha, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin- dawaj fotę :P chociaż na twoje kreski se popaczam, jak swoich nie mam :D

Kotek- w dupkę to chce??? zaraz nakopiemy :D aczkowliek podpisuję się wszystkimi łapkami pod tym co napisałaś i co dziewczyny odpisały- też się tak czuję, ale to co dziewczyny piszą- to prawda :D więc powtarzać nie będę :D

ja mam dzisiaj też jakiś zjazd.... wszystko biorę do siebie, jestem zmęczona i mam już w dupie wszystko :(

Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Kochana :) moja przyjaciółka ma pięknego syneczka z inseminacji :) szybko poszło. a naturalnie to starali się 4 lata
    Moze akurat cos tak nie trybi naturalnie i to pomoze :-)

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    Kochane wiem że to nie forum religijne i że każdy ma soje poglądy ale dostaje na maila słowo dnia i dziś szczególnie chcę się nim z Wami podzielić bo mi dało troszkę tego co się zowie nadzieja :

Slowo.pl - Słowo Dnia

Wiara

Powierz Panu drogę swoją, Zaufaj mu, a On wszystko dobrze uczyni.
    Księga Psalmów 37:5 / Biblia Warszawska

Lekcja na dziś
    Czy nauczyłeś (nauczyłaś) się już tak postępować, jak zaleca dzisiejszy werset? Być może nieraz budzisz się w nocy lub nad ranem, martwiąc się tym, jak ułożą się różne ważne sprawy. W takich sytuacjach zwracaj się do Boga i Jemu powierzaj swoje troski. Twoje ciężary mogą cię przytłoczyć, dlatego "Zrzuć na Pana brzemię swoje, a On cię podtrzyma!". "Powierzaj Panu wszystko, co czynisz, a spełnią się twoje zamiary".
    :) dziękuję

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Yasmin- dawaj fotę :P chociaż na twoje kreski se popaczam, jak swoich nie mam :D

Kotek- w dupkę to chce??? zaraz nakopiemy :D aczkowliek podpisuję się wszystkimi łapkami pod tym co napisałaś i co dziewczyny odpisały- też się tak czuję, ale to co dziewczyny piszą- to prawda :D więc powtarzać nie będę :D

ja mam dzisiaj też jakiś zjazd.... wszystko biorę do siebie, jestem zmęczona i mam już w dupie wszystko :(
    Nie wiem czy to takimdzien gowniany czy co...ja siedzialam rano na spotkaniu z klientem i w pewnym momencie czulam ze zaraz zaczne ryczec, tak z tego ni z owego, malo brakowalo a bym tam wyla na profesjonalnym spotkaniu...cyrki jakies normalnie :-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

To mamy tak samo!!!!

• Yasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Moze akurat cos tak nie trybi naturalnie i to pomoze :-)
    No na serio, ja tez juz o tym myślałam. Ona ma coś z anatomią dróg rodnych, nie wykrywalnych przy zwykłym badaniu ginekologicznym i dopiero w klinice niepłodności jakiś profesor to wykrył. U niej nie ma kategorycznie możliwości nautralnego zapłodnienia

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas ma w każdej z nas wsparcie i nigdy nie odmówimy pomocy jestem tu od niedawna a juz czuje ze to mój duchowy dom gdzie wsparcie jest mimowszystko mimo niepowodzeń bólu i zalu jesteście ze mna a ja z wami

cymcia, Asha, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to co? jakiś rozweselacz? a jeszcze mi kufa jakieś smuty lecę w głośnikach.... bo na coś weselszego NIE MAM OCHOTY!

to ja też popłaczę- nikt nie lajkuje moich postów :P

próbuję jakoś sobie humor poprawić- żadnego sarkazmu nie ma w moich słowach!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:30

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja tu z tel czekam na wiesci od yasmin :-)
    a tu po 16:00 dopiero :( masakra jakas zeby na wyniki testu normalnie oznaczanego w 4 godziny, ponad 24h trzeba czekać

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin- dawaj fotkę no..... :P

Yasmin lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    a tu po 16:00 dopiero :( masakra jakas zeby na wyniki testu normalnie oznaczanego w 4 godziny, ponad 24h trzeba czekać
    To co z tym zdjeciem Yasmin?

Yasmin lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:

ja wiem ze to długo ale pomyśl jak radość bedzie jak juz wynik dostaniesz :)
    Ja tez jestem niecierpliwa już bym chciała wiedziec juz bym chciałam móc sie starac a potem rachu ciachu juz testować ach..

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin to u siebie pod wykresem wklej link, jak nie chcesz na allu
    > ale MY tu warowałyśmy od rana na wieści i teścior od Ciebie, zlituj się!!!

Asha, Yasmin lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się GŁOŚNO chwalę dzisiejszym torcikiem dla mojego wróbelka..

http://zapodaj.net/4bb509976b9df.jpg.html

5h pracy i tort gotowy - hehe

Asha, cymcia, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia- cudny :D

konwalianka lubi tę wiadomość

‹‹ 681 682 683 684 685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ