My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe ja też świeża z tą ciążą hehe a mam juz jedną łobuziare w domu

ale co tam nie nakrecam sie narazie nie latam po lekarzach poczekam zobaczymy co bedzie w kolejnym cyklu bo mój małż raz chce raz nie chce nie nadążam za nim wiec musze pilnować zeby mu sie przerywanego nie zachciało hehe
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, zjem obiadek (bo umieram z głodu) i wkleję Wam mój dzisiejszy test
chyba nieco ładniejszy 
Betę poznam dopiero po 16:00 (szok, bo miało być na wczoraj na 20:00, no ale jak pech to pech)
Buźki / za raz wracam
Katjaa, konwalianka, Krokodylica, Malenq, marissith, Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Dzień dobry kochane, zjem obiadek (bo umieram z głodu) i wkleję Wam mój dzisiejszy test
chyba nieco ładniejszy 
Betę poznam dopiero po 16:00 (szok, bo miało być na wczoraj na 20:00, no ale jak pech to pech)
Buźki / za raz wracam
jestes ja myśłam że na zawał zejde
smacznego obiadku
Yasmin lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:A mi jest smutno.
hej kochana co jest???
ja tez nie mam dzis najlepszego humoru poprawi sie jak sie okarze ze tescie jadą do sanatorium i czeka mnie miły tydzien na wsi bo jak nie pojadą to czekają mnie tylko kłótnie z małżem -
Katjaa wrote:Kotka co się stało???
Bo o mnie nikt nie pamieta
. Na moje wyniki testu nikt nie czeka, nikt nie pyta
. Moze jestem tu za krotko? Moze za malo pisze? Nie umiem sie wbic w grupe, nie mam fanek wykresu wyczekujacych od rana na wiadomosc
. Taka juz jestem ,ze moze nei rzucam sie w oczy, ze moze mnie nikt nie lubi i nikogo nie interesuje, moze nie umiem sie przebic i mocno krzyczec i zaistniec
. Zycie.
btw. test oczywiscie negatywny. odstawiam progesteron, jutro @ -
KotkaPsotka ja tam twój wykres po prostu rano podglądam i dalej nie pytam bo + bra więc nie marudź tutaj, że nikt nie sprawdza. Ekscytacja jest teraz u Yasmin bo był cień na potwierdzenie a Ciebie nie ma co się jeszcze nakręcać bo na dwoje babka wróżyła a jak Cie nakręcimy to rozczarowanie większe.
Nenaaa, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość

******************************GANG18+***************************** -
jejku, ja głupia nie pomyślałam, że przecież komuś przykrość zrobię

Moze darujmy sobie to zdjęcie
w zasadzie to kreseczka jest tylko troszkę ciemniejsza. Ale bety Wam nie daruję! bo kto mi powie czy odpowiednia?? 
Kotka tulę
Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Dawaj tu to zdjecie raz dwaYasmin wrote:jejku, ja głupia nie pomyślałam, że przecież komuś przykrość zrobię

Moze darujmy sobie to zdjęcie
w zasadzie to kreseczka jest tylko troszkę ciemniejsza. Ale bety Wam nie daruję! bo kto mi powie czy odpowiednia?? 
Kotka tulę
Yasmin lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Bo o mnie nikt nie pamieta
. Na moje wyniki testu nikt nie czeka, nikt nie pyta
. Moze jestem tu za krotko? Moze za malo pisze? Nie umiem sie wbic w grupe, nie mam fanek wykresu wyczekujacych od rana na wiadomosc
. Taka juz jestem ,ze moze nei rzucam sie w oczy, ze moze mnie nikt nie lubi i nikogo nie interesuje, moze nie umiem sie przebic i mocno krzyczec i zaistniec
. Zycie.
btw. test oczywiscie negatywny. odstawiam progesteron, jutro @
kotka, ja mam podobne odczucie...ale nie ma tez kiedy czesciej bywac na forum
-
Kotka tyle nas tutaj, że czasem ciężko spamiętać, która kiedy testuje. Tu trzeba głośno pisać JA DZISIAJ ROBIĘ TEST.
A ty miałaś taka fajna świnie w podpisie co dni odliczała. No ja pamiętałam wczoraj wieczorem o twoim teście a dziś rano demencja mnie dopadła.
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyKotka Kochana Ty moja nie możesz tak mówić że nikogo nie interesujesz i nikt cie nie lubi! Tutaj nie ma gorszych lepszych, bardziej ważnych i mniej ważnych! Wszystkie jesteśmy takie same, mamy takie same problemy... Jesteś jedną z Nas i żadna nie chce się tu wybijać ponad inne! Owszem Yasminka teraz robi szał bo może zafasolkowała i każda z Nas żyje trochę Nia bo też marzy o Dzidzi ale jesteś Nasza Kochana KotkaPsotką! :*
Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH