My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe ja też świeża z tą ciążą hehe a mam juz jedną łobuziare w domu
ale co tam nie nakrecam sie narazie nie latam po lekarzach poczekam zobaczymy co bedzie w kolejnym cyklu bo mój małż raz chce raz nie chce nie nadążam za nim wiec musze pilnować zeby mu sie przerywanego nie zachciało hehekonwalianka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, zjem obiadek (bo umieram z głodu) i wkleję Wam mój dzisiejszy test
chyba nieco ładniejszy
Betę poznam dopiero po 16:00 (szok, bo miało być na wczoraj na 20:00, no ale jak pech to pech)
Buźki / za raz wracamKatjaa, konwalianka, Krokodylica, Malenq, marissith, Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Dzień dobry kochane, zjem obiadek (bo umieram z głodu) i wkleję Wam mój dzisiejszy test
chyba nieco ładniejszy
Betę poznam dopiero po 16:00 (szok, bo miało być na wczoraj na 20:00, no ale jak pech to pech)
Buźki / za raz wracam
jestes ja myśłam że na zawał zejdesmacznego obiadku
Yasmin lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:A mi jest smutno.
hej kochana co jest???
ja tez nie mam dzis najlepszego humoru poprawi sie jak sie okarze ze tescie jadą do sanatorium i czeka mnie miły tydzien na wsi bo jak nie pojadą to czekają mnie tylko kłótnie z małżem -
Katjaa wrote:Kotka co się stało???
Bo o mnie nikt nie pamieta. Na moje wyniki testu nikt nie czeka, nikt nie pyta
. Moze jestem tu za krotko? Moze za malo pisze? Nie umiem sie wbic w grupe, nie mam fanek wykresu wyczekujacych od rana na wiadomosc
. Taka juz jestem ,ze moze nei rzucam sie w oczy, ze moze mnie nikt nie lubi i nikogo nie interesuje, moze nie umiem sie przebic i mocno krzyczec i zaistniec
. Zycie.
btw. test oczywiscie negatywny. odstawiam progesteron, jutro @ -
KotkaPsotka ja tam twój wykres po prostu rano podglądam i dalej nie pytam bo + bra więc nie marudź tutaj, że nikt nie sprawdza. Ekscytacja jest teraz u Yasmin bo był cień na potwierdzenie a Ciebie nie ma co się jeszcze nakręcać bo na dwoje babka wróżyła a jak Cie nakręcimy to rozczarowanie większe.
Nenaaa, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
jejku, ja głupia nie pomyślałam, że przecież komuś przykrość zrobię
Moze darujmy sobie to zdjęciew zasadzie to kreseczka jest tylko troszkę ciemniejsza. Ale bety Wam nie daruję! bo kto mi powie czy odpowiednia??
Kotka tulęKatjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:jejku, ja głupia nie pomyślałam, że przecież komuś przykrość zrobię
Moze darujmy sobie to zdjęciew zasadzie to kreseczka jest tylko troszkę ciemniejsza. Ale bety Wam nie daruję! bo kto mi powie czy odpowiednia??
Kotka tulęYasmin lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Bo o mnie nikt nie pamieta
. Na moje wyniki testu nikt nie czeka, nikt nie pyta
. Moze jestem tu za krotko? Moze za malo pisze? Nie umiem sie wbic w grupe, nie mam fanek wykresu wyczekujacych od rana na wiadomosc
. Taka juz jestem ,ze moze nei rzucam sie w oczy, ze moze mnie nikt nie lubi i nikogo nie interesuje, moze nie umiem sie przebic i mocno krzyczec i zaistniec
. Zycie.
btw. test oczywiscie negatywny. odstawiam progesteron, jutro @
kotka, ja mam podobne odczucie...ale nie ma tez kiedy czesciej bywac na forum -
Kotka tyle nas tutaj, że czasem ciężko spamiętać, która kiedy testuje. Tu trzeba głośno pisać JA DZISIAJ ROBIĘ TEST.
A ty miałaś taka fajna świnie w podpisie co dni odliczała. No ja pamiętałam wczoraj wieczorem o twoim teście a dziś rano demencja mnie dopadła.Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyKotka Kochana Ty moja nie możesz tak mówić że nikogo nie interesujesz i nikt cie nie lubi! Tutaj nie ma gorszych lepszych, bardziej ważnych i mniej ważnych! Wszystkie jesteśmy takie same, mamy takie same problemy... Jesteś jedną z Nas i żadna nie chce się tu wybijać ponad inne! Owszem Yasminka teraz robi szał bo może zafasolkowała i każda z Nas żyje trochę Nia bo też marzy o Dzidzi ale jesteś Nasza Kochana KotkaPsotką! :*
Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość