My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kociak, dla mnie też śmierdzi ten twój lekarz, idź do innego, nawet jeśli miało by to oznaczać stracony jeden cyk starań. Ja mowie ci to z doświadczenia. Sama miałam takiego śmierdzącego lekarz, co mi przypisal leki bez odpowiedniej diagnozy. Jam mina obecna gin usłyszała ze kazał mi brać 45 dni bez przerwy orgamentil to zrobiła taka mine, ze nic mówić nie musiała.
Odnośnie męża nic nie stoi na przeszkodzie żeby się jednak zbadał, dla świętego spokoju. Na badanie nasienia nie trzeba mieć skierowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:32
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnykociak wrote:Mąż nie byl badany, ma dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku i lekarz twierdzi ze najpierw ja...
to że ma 2 dzieci NIC, powtarzam NIC nie znaczy.....
jak to najpierw TY???????????? żesz kopnęłabym w jądra takiego lekarza!!!!!!
kochana dobrze Tobie z CHOCO życzymy, dlatego idź znajdź sobie innego gina, nie bierz clo teraz bo to nie są CUKIERKi....jeden cykl stracisz, ale jak tylko skończy się @ idź do innego lekarza.......plisss.....szkoda czasu na deb.iliTamka lubi tę wiadomość
-
No musze tak zrobić bo mnie jeszcze wykończy!! A ja zmienilam lekarza u niego jestem pierwszy raz ... Ale jaja... Mówi do mnie dzis rano , no jak nic nie wyjdzie po clo to zobaczymy dalej... Ale co?? Laparo byla owulka jest, macica czysta tylko tyłozgięcie jest... O co kaman w ogóle z tym lekarzem ? Testy owu robię od 6 miesięcy cykl w cykl i miesiąc w miesiąc pozytywnie nawet ich nie wyrzucam tylko chowam do pudelka taki "dowód" Do końca nie jestem pewna czy moze to jednak mój M coś ślepakami strzela, ale ja bylam 2 lata mężatką i no tak mój byly mąż zrobil dziecko ale innej dlatego tez rozwód... Dwa lata bzykanko bez niczego i nic a tu poszedł z jakas na lewo i cyk dzidzia.., co za komedia w tym moim życiu,,,
-
choco wrote:Kociak, monitoring trzeba zrobić moim zdaniem i badanie hormonów. Mi też testy wychodziły pieknie a się okazało ze pęcherzyki nie pękają tylko w torbiele się zamieniają.
-
A gdzie mój post powitalny z dzisiaj, he?! czy brak abonamentu premium oznacza, że się usuwa moje wpisy?! grrrr
Nenek, jestem tak zalatana, że włos wiecznie w nieładzie, powiewa mi we wszystkie strony, mnóstwo roboty w pracy, jeszcze więcej spraw prywatnych i remontowych, ponadto opanowujemy nowe sztuczki z Rajkiemwięc wiesz - niedoczas permanentny! nie to, co Ty - ciężarna zalegająca
co do dupka to ja również go łykam , nie wiedząc po co - progesteron ok, fazy lutealnej wcale mi nie wydłużył - jak trwała 12 dni, tak tyle samo trwa.. ale czytałam kiedyś, że jedna tabletka to jest bardziej efekt placebo - na nic nie wpływa
Kociak, zmień tego konowała!
dam znać, co u nas wymyślą w klinice, bo wstępne badania miałam robione ale np. wrogości śluzu nie więc sama jestem ciekawa, w którym kierunku pójdzie nowy ginNenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
nio ja dupaka brałam w ciązy pierwszej od 8 tyg przez miesiac bo zaczęłam plamić
Kociak precz z konowałami
ja teraz szukam gina dla siebie hmm chciałąbym do tego co poprzednio ale w panstwowym nie ma USG trzeba latac do szpitala za 30zł ewentualnie on ma gabinet wizyta 100zł plus USG 50zł
Nio i obawia sie toroszke mojej porodówki jest nowa ale szkoda o niej gadać hm sama nie wiem
moze Katowice raciborska -
Tamka wrote:Nenek, jestem tak zalatana, że włos wiecznie w nieładzie, powiewa mi we wszystkie strony, mnóstwo roboty w pracy, jeszcze więcej spraw prywatnych i remontowych, ponadto opanowujemy nowe sztuczki z Rajkiem
więc wiesz - niedoczas permanentny! nie to, co Ty - ciężarna zalegająca
Ja też mam dużo spraw na głowie aż nie nadążam z olewaniem ichTamka, justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:czytam Was i czytam i coraz bardziej jestem przerażona.... JA KUFA NIC NIE WIEM!!!! a biorę się za robienie dzieci...... ja pierdziuuuuu...... jak nastolatka.....
ja też, mimo, ze mam już syna..jestem jak obudzona z ręką w nocniku -
cymcia wrote:czytam Was i czytam i coraz bardziej jestem przerażona.... JA KUFA NIC NIE WIEM!!!! a biorę się za robienie dzieci...... ja pierdziuuuuu...... jak nastolatka.....
Tamka, konwalianka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ja tam lutkę biorę w schemacie 3x1 przez 10 dni między 17 a 27 dc, więc raczej więcej niż placebo.
A mnie mój M. dziś wkur...zył. Normalnie bym go rozniosła i o rozwód wystąpiła. Dobrze że ja z tych mądrych i cierpliwych. A jemu się wydaje że on Pan i Władca i dekrety wydaje co wolno a czego nie i to bez argumentów tylko bo ja tak mówię. Normalnie tak mnie zirytował że nie ma seksu do kolejnej owulacji.Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny