X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak, dla mnie też śmierdzi ten twój lekarz, idź do innego, nawet jeśli miało by to oznaczać stracony jeden cyk starań. Ja mowie ci to z doświadczenia. Sama miałam takiego śmierdzącego lekarz, co mi przypisal leki bez odpowiedniej diagnozy. Jam mina obecna gin usłyszała ze kazał mi brać 45 dni bez przerwy orgamentil to zrobiła taka mine, ze nic mówić nie musiała.
    Odnośnie męża nic nie stoi na przeszkodzie żeby się jednak zbadał, dla świętego spokoju. Na badanie nasienia nie trzeba mieć skierowania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:32

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak wrote:
    Mąż nie byl badany, ma dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku i lekarz twierdzi ze najpierw ja...
    a góffno prawda, boszzzzzzzzzzz jak ja nie znoszę konowałów!!!!!!!!!!!!
    to że ma 2 dzieci NIC, powtarzam NIC nie znaczy.....
    jak to najpierw TY???????????? żesz kopnęłabym w jądra takiego lekarza!!!!!!
    kochana dobrze Tobie z CHOCO życzymy, dlatego idź znajdź sobie innego gina, nie bierz clo teraz bo to nie są CUKIERKi....jeden cykl stracisz, ale jak tylko skończy się @ idź do innego lekarza.......plisss.....szkoda czasu na deb.ili

Tamka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadlam zeby spr. czy Yasmin dala znac jak beta, ale widze ze ciiiisza.

Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musze tak zrobić bo mnie jeszcze wykończy!! A ja zmienilam lekarza u niego jestem pierwszy raz ... Ale jaja... Mówi do mnie dzis rano , no jak nic nie wyjdzie po clo to zobaczymy dalej... Ale co?? Laparo byla owulka jest, macica czysta tylko tyłozgięcie jest... O co kaman w ogóle z tym lekarzem ? Testy owu robię od 6 miesięcy cykl w cykl i miesiąc w miesiąc pozytywnie nawet ich nie wyrzucam tylko chowam do pudelka taki "dowód" Do końca nie jestem pewna czy moze to jednak mój M coś ślepakami strzela, ale ja bylam 2 lata mężatką i no tak mój byly mąż zrobil dziecko ale innej dlatego tez rozwód... Dwa lata bzykanko bez niczego i nic a tu poszedł z jakas na lewo i cyk dzidzia.., co za komedia w tym moim życiu,,,

2x1nzlo88acu720g.png
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaden z 3 lekarzy nie zrobil badan na wrogość nie robil monitoringu ja juz nie wiem, I niby Niemcy większe możliwości go... Prawda, poszlam teraz do Polaka mowie sobie mój rodak będzie dobrze, a tu jeszcze lepsze jajca no nie..

2x1nzlo88acu720g.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak, monitoring trzeba zrobić moim zdaniem i badanie hormonów. Mi też testy wychodziły pieknie a się okazało ze pęcherzyki nie pękają tylko w torbiele się zamieniają.

**********************Gang 18+***********************
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie musi isc mój M na to badanie ? Bo wlasnie mu nakazałam, potulnie przytaknął :P biedny zal mi go bo tak po nim jadę ale niech sie weźmie tez za siebie a nie,..

2x1nzlo88acu720g.png
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Kociak, monitoring trzeba zrobić moim zdaniem i badanie hormonów. Mi też testy wychodziły pieknie a się okazało ze pęcherzyki nie pękają tylko w torbiele się zamieniają.
    Hormony tez byly przepraszam zapomniałam napisać, jest minimalnie podwyższony hormon męski ale niby w niczym to nie przeszkadza...

2x1nzlo88acu720g.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mój post powitalny z dzisiaj, he?! czy brak abonamentu premium oznacza, że się usuwa moje wpisy?! grrrr

Nenek, jestem tak zalatana, że włos wiecznie w nieładzie, powiewa mi we wszystkie strony, mnóstwo roboty w pracy, jeszcze więcej spraw prywatnych i remontowych, ponadto opanowujemy nowe sztuczki z Rajkiem :P więc wiesz - niedoczas permanentny! nie to, co Ty - ciężarna zalegająca :P

co do dupka to ja również go łykam , nie wiedząc po co - progesteron ok, fazy lutealnej wcale mi nie wydłużył - jak trwała 12 dni, tak tyle samo trwa.. ale czytałam kiedyś, że jedna tabletka to jest bardziej efekt placebo - na nic nie wpływa

Kociak, zmień tego konowała!

dam znać, co u nas wymyślą w klinice, bo wstępne badania miałam robione ale np. wrogości śluzu nie więc sama jestem ciekawa, w którym kierunku pójdzie nowy gin

Nenaaa, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Malgoo Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie w ten piekny dzien czerwcowy ;)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ja dupaka brałam w ciązy pierwszej od 8 tyg przez miesiac bo zaczęłam plamić

Kociak precz z konowałami

ja teraz szukam gina dla siebie hmm chciałąbym do tego co poprzednio ale w panstwowym nie ma USG trzeba latac do szpitala za 30zł ewentualnie on ma gabinet wizyta 100zł plus USG 50zł
    Nio i obawia sie toroszke mojej porodówki jest nowa ale szkoda o niej gadać hm sama nie wiem
    moze Katowice raciborska

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    w takim razie cieszę się, że nie jestem sama.....hehehe mężu to już przy śniadaniu się śmieje, że ja milczę bo o forum myślę hehe

Mój się mnie pyta co ja już od rana szukam w tym laptopie. :P

Malenq, Yasmin, Arienna lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nenek, jestem tak zalatana, że włos wiecznie w nieładzie, powiewa mi we wszystkie strony, mnóstwo roboty w pracy, jeszcze więcej spraw prywatnych i remontowych, ponadto opanowujemy nowe sztuczki z Rajkiem :P więc wiesz - niedoczas permanentny! nie to, co Ty - ciężarna zalegająca :P
    No dobra Tamek, usprawiedliwiona, to załatwiaj tam wszystko pomyślnie :)
    Ja też mam dużo spraw na głowie aż nie nadążam z olewaniem ich :D

Tamka, justta, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane też czekam na wiadomość od Yaśmin i nic, a tak po za tym to nic nowego dalej mi się nic nie chce, czyli normalka ;-)

Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak też mam testosteron minimalnie podniesiony, ale gin stwierdził że to w niczym nie przeszkadza. ale ciąży jak nie ma tak nie ma ;)

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam Was i czytam i coraz bardziej jestem przerażona.... JA KUFA NIC NIE WIEM!!!! a biorę się za robienie dzieci...... ja pierdziuuuuu...... jak nastolatka.....

Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    czytam Was i czytam i coraz bardziej jestem przerażona.... JA KUFA NIC NIE WIEM!!!! a biorę się za robienie dzieci...... ja pierdziuuuuu...... jak nastolatka.....

ja też, mimo, ze mam już syna..jestem jak obudzona z ręką w nocniku

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Się nie przejmuj i tam się czasem za bardzo nie zagłębiaj w to wszystko...bo im więcej wiesz tym większy burdel w czaszce ;)

Tamka, konwalianka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam lutkę biorę w schemacie 3x1 przez 10 dni między 17 a 27 dc, więc raczej więcej niż placebo.

A mnie mój M. dziś wkur...zył. Normalnie bym go rozniosła i o rozwód wystąpiła. Dobrze że ja z tych mądrych i cierpliwych. A jemu się wydaje że on Pan i Władca i dekrety wydaje co wolno a czego nie i to bez argumentów tylko bo ja tak mówię. Normalnie tak mnie zirytował że nie ma seksu do kolejnej owulacji.

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgoo witaj :)

‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ