X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Krwawnik pospolity...mi pomaga :-)
    Dzieki

nio ja wczoraj tak pomału a popołudniu juz masakra była i dzis od rana jak z kranu normalnie juz czuje zawroty głowy wrr a zapomniałam wode sobie kupic do pracy zaraz zrobie sobie herbatke owocową

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę z moją Zuzą na zakończenie roku szkolnego :) Dzisiaj do pracy nie jadę... Bumelka.. Do później :)

Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta nasza Yasmin??????

mam dziś ful roboty wrr miałąm jechać z mamą do częstochowy jutro ale chyba odpuszcze bo ta @ mi nie pozwala bede odgruzowywac mieszkanie i pokój małej

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Krokodylku patrzyłam sobie na Twój wykres i widzę że też Ci się tak rysuje jak mój na początku... Same góry i doliny ;D

No właśnie dziwne. Mój wykres poprzedni jakoś normalniej na początku wyglądał. A teraz przy Clo jakieś cuda na kiju. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Cześć,

wracając do wczoraj, ma o wszystko pretensje, ze tego nie załatwiłam, ze tego..cwaniak.. to ze jestem na zwolnieniu nie znaczy, że mam wszystko załatwiać, podczas gdy on się obija w pracy i jakieś głupoty ogląda.. wrr..ale jak poszłam do łóżka, to jakby nic się nie wydarzyło..

a ja zrobiłam dziś test - a jednak i negatyw, więc proszę mnie wpisać na lipcową listę; teraz tylko czekać na @

Sikany? Czy beta?
    Bo dopiero 10dpo?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Krokodylku to pierwsze serducho już było...do dzieła maleńka:) 3mam kciuki...

Kochana ja już przebierałam nóżkami od tygodnia kiedy mi się ta @ skończy. :D
    Taką miałam wczoraj chcicę... że hej. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    wierzę Ci na słowo....;) przebieraj, przebieraj..czy rozbieraj, jak kto woli hehehe.....
    a górami i dolinami się nie przejmuj, ja przy clo też tak miałam...

Krokodylica lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od rana kilka stron? OCIPIAŁYŚCIE ja się pytam? :D :D :D

idę coś wszamać, słabo się dzisiaj czuję- apatia totalna.... najchętniej nie wychodziłabym z wyrka :( ryczeć mi się chce jak ta lala....

YASMIN!!!! melduj!!! :D a może zemdlałaś po wynikach? :D

nick nieaktualny, Asha, Tamka, Krokodylica, Yasmin, Arienna lubią tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

nick nieaktualny, Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheeh cymcia strony SAME się produkują:D:D

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie bylam po clo u ginka, od 5 dnia cyklu mam je łykać.. Ciekawe co to pomoże...

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    heheeh cymcia strony SAME się produkują:D:D

jasne, a świstak siedzi i zawija je w sreberka :P

Tamka lubi tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq co sie dzieje po clo? Tzn.czy dziala jakoś negatywnie na samopoczucie?

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co jajeczka nie rosły - to zaczną...a pękały same??? miałaś monitorin naturalnego cyklu?

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

haha ja też juz przebieram nogami zeby sie skonczył :P a musze uzbroić sie w cierpliwoć pewnie jeszcze z 5 dni :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Sikany? Czy beta?
    Bo dopiero 10dpo?
    sikany sikany

ja też przebieram..ale niestety nadal mam globulki, więc dupa jak 102!mąż już wczoraj się dopytywał kiedy możemy, bo też wyposzczony...
    aa i jego wyniki będą w srodę, więc i tak się dowiemy po powrocie z wczasów..

a mnie boli brzuch, jak na @ i biegunka - standardzik, zawsze tak mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:04

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    to co jajeczka nie rosły - to zaczną...a pękały same??? miałaś monitorin naturalnego cyklu?
    Nic jeszcze nie miałam, tylko krew i z krwi wyczytano ze owulacja jest cialka zolte są, a ciąży jak brak tak brak.. No niby ma clo wzmocnić jajeczkowanie.. Od 10 dnia cyklu mam na monitoring chodzic hmmm cos mi tu śmierdzi ten mój gin. :/

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to dał ci clo i nie wiesz jak to wygląda sprawa bez clo, po @ zrobić usg zobaczyć jajca - przed przewidywaną owu - i po owu ....
    uhmmmmmm bo tak clo w ciemno, to jak masz owulki, i pękają ci jajeczke (widoczne ciałko żółte)....to po co clo...przecież to nie cukierki....:-/
    a mężu nasienie badał?????

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ale to dał ci clo i nie wiesz jak to wygląda sprawa bez clo, po @ zrobić usg zobaczyć jajca - przed przewidywaną owu - i po owu ....
    uhmmmmmm bo tak clo w ciemno, to jak masz owulki, i pękają ci jajeczke (widoczne ciałko żółte)....to po co clo...przecież to nie cukierki....:-/
    a mężu nasienie badał?????
    No mówie przecież ze cos mi tu śmierdzi... Skoro jajeczkowanie jest itd to chyba nie w tym rzecz,a ten mój gin swoje.. Mąż nie byl badany, ma dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku i lekarz twierdzi ze najpierw ja... Laparoskopie mialam dwa lata temu i tez gowno z tego wyszlo... Jajowód byl sklejony po infekcji ale go tam naprawili no i tak i tak nic..

2x1nzlo88acu720g.png
‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ