My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Krwawnik pospolity...mi pomaga
nio ja wczoraj tak pomału a popołudniu juz masakra była i dzis od rana jak z kranu normalnie juz czuje zawroty głowy wrr a zapomniałam wode sobie kupic do pracy zaraz zrobie sobie herbatke owocową -
Anuśka wrote:Krokodylku patrzyłam sobie na Twój wykres i widzę że też Ci się tak rysuje jak mój na początku... Same góry i doliny
No właśnie dziwne. Mój wykres poprzedni jakoś normalniej na początku wyglądał. A teraz przy Clo jakieś cuda na kiju. -
konwalianka wrote:Cześć,
wracając do wczoraj, ma o wszystko pretensje, ze tego nie załatwiłam, ze tego..cwaniak.. to ze jestem na zwolnieniu nie znaczy, że mam wszystko załatwiać, podczas gdy on się obija w pracy i jakieś głupoty ogląda.. wrr..ale jak poszłam do łóżka, to jakby nic się nie wydarzyło..
a ja zrobiłam dziś test - a jednak i negatyw, więc proszę mnie wpisać na lipcową listę; teraz tylko czekać na @
Sikany? Czy beta?
Bo dopiero 10dpo? -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Kochana ja już przebierałam nóżkami od tygodnia kiedy mi się ta @ skończy.
Taką miałam wczoraj chcicę... że hej.przebieraj, przebieraj..czy rozbieraj, jak kto woli hehehe.....
a górami i dolinami się nie przejmuj, ja przy clo też tak miałam...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod rana kilka stron? OCIPIAŁYŚCIE ja się pytam?
idę coś wszamać, słabo się dzisiaj czuję- apatia totalna.... najchętniej nie wychodziłabym z wyrkaryczeć mi się chce jak ta lala....
YASMIN!!!! melduj!!!a może zemdlałaś po wynikach?
Malenq, Asha, Tamka, Krokodylica, Yasmin, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Kochana ja już przebierałam nóżkami od tygodnia kiedy mi się ta @ skończy.
Taką miałam wczoraj chcicę... że hej.
haha ja też juz przebieram nogami zeby sie skonczyła musze uzbroić sie w cierpliwoć pewnie jeszcze z 5 dni
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Sikany? Czy beta?
Bo dopiero 10dpo?
ja też przebieram..ale niestety nadal mam globulki, więc dupa jak 102!mąż już wczoraj się dopytywał kiedy możemy, bo też wyposzczony...
aa i jego wyniki będą w srodę, więc i tak się dowiemy po powrocie z wczasów..
a mnie boli brzuch, jak na @ i biegunka - standardzik, zawsze tak mamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:04
-
Malenq wrote:to co jajeczka nie rosły - to zaczną...a pękały same??? miałaś monitorin naturalnego cyklu?
-
nick nieaktualnyale to dał ci clo i nie wiesz jak to wygląda sprawa bez clo, po @ zrobić usg zobaczyć jajca - przed przewidywaną owu - i po owu ....
uhmmmmmm bo tak clo w ciemno, to jak masz owulki, i pękają ci jajeczke (widoczne ciałko żółte)....to po co clo...przecież to nie cukierki....
a mężu nasienie badał????? -
Malenq wrote:ale to dał ci clo i nie wiesz jak to wygląda sprawa bez clo, po @ zrobić usg zobaczyć jajca - przed przewidywaną owu - i po owu ....
uhmmmmmm bo tak clo w ciemno, to jak masz owulki, i pękają ci jajeczke (widoczne ciałko żółte)....to po co clo...przecież to nie cukierki....
a mężu nasienie badał?????