X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Krwawnik pospolity...mi pomaga :-)
    Dzieki

nio ja wczoraj tak pomału a popołudniu juz masakra była i dzis od rana jak z kranu normalnie juz czuje zawroty głowy wrr a zapomniałam wode sobie kupic do pracy zaraz zrobie sobie herbatke owocową

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę z moją Zuzą na zakończenie roku szkolnego :) Dzisiaj do pracy nie jadę... Bumelka.. Do później :)

Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta nasza Yasmin??????

mam dziś ful roboty wrr miałąm jechać z mamą do częstochowy jutro ale chyba odpuszcze bo ta @ mi nie pozwala bede odgruzowywac mieszkanie i pokój małej

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Krokodylku patrzyłam sobie na Twój wykres i widzę że też Ci się tak rysuje jak mój na początku... Same góry i doliny ;D

No właśnie dziwne. Mój wykres poprzedni jakoś normalniej na początku wyglądał. A teraz przy Clo jakieś cuda na kiju. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Cześć,

wracając do wczoraj, ma o wszystko pretensje, ze tego nie załatwiłam, ze tego..cwaniak.. to ze jestem na zwolnieniu nie znaczy, że mam wszystko załatwiać, podczas gdy on się obija w pracy i jakieś głupoty ogląda.. wrr..ale jak poszłam do łóżka, to jakby nic się nie wydarzyło..

a ja zrobiłam dziś test - a jednak i negatyw, więc proszę mnie wpisać na lipcową listę; teraz tylko czekać na @

Sikany? Czy beta?
    Bo dopiero 10dpo?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Krokodylku to pierwsze serducho już było...do dzieła maleńka:) 3mam kciuki...

Kochana ja już przebierałam nóżkami od tygodnia kiedy mi się ta @ skończy. :D
    Taką miałam wczoraj chcicę... że hej. ;)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    wierzę Ci na słowo....;) przebieraj, przebieraj..czy rozbieraj, jak kto woli hehehe.....
    a górami i dolinami się nie przejmuj, ja przy clo też tak miałam...

Krokodylica lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

Malenq lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od rana kilka stron? OCIPIAŁYŚCIE ja się pytam? :D :D :D

idę coś wszamać, słabo się dzisiaj czuję- apatia totalna.... najchętniej nie wychodziłabym z wyrka :( ryczeć mi się chce jak ta lala....

YASMIN!!!! melduj!!! :D a może zemdlałaś po wynikach? :D

Malenq, Asha, Tamka, Krokodylica, Yasmin, Arienna lubią tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Malenq, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheeh cymcia strony SAME się produkują:D:D

cymcia lubi tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie bylam po clo u ginka, od 5 dnia cyklu mam je łykać.. Ciekawe co to pomoże...

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    heheeh cymcia strony SAME się produkują:D:D

jasne, a świstak siedzi i zawija je w sreberka :P

Tamka lubi tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq co sie dzieje po clo? Tzn.czy dziala jakoś negatywnie na samopoczucie?

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co jajeczka nie rosły - to zaczną...a pękały same??? miałaś monitorin naturalnego cyklu?

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

haha ja też juz przebieram nogami zeby sie skonczył :P a musze uzbroić sie w cierpliwoć pewnie jeszcze z 5 dni :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Sikany? Czy beta?
    Bo dopiero 10dpo?
    sikany sikany

ja też przebieram..ale niestety nadal mam globulki, więc dupa jak 102!mąż już wczoraj się dopytywał kiedy możemy, bo też wyposzczony...
    aa i jego wyniki będą w srodę, więc i tak się dowiemy po powrocie z wczasów..

a mnie boli brzuch, jak na @ i biegunka - standardzik, zawsze tak mam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 10:04

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    to co jajeczka nie rosły - to zaczną...a pękały same??? miałaś monitorin naturalnego cyklu?
    Nic jeszcze nie miałam, tylko krew i z krwi wyczytano ze owulacja jest cialka zolte są, a ciąży jak brak tak brak.. No niby ma clo wzmocnić jajeczkowanie.. Od 10 dnia cyklu mam na monitoring chodzic hmmm cos mi tu śmierdzi ten mój gin. :/

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to dał ci clo i nie wiesz jak to wygląda sprawa bez clo, po @ zrobić usg zobaczyć jajca - przed przewidywaną owu - i po owu ....
    uhmmmmmm bo tak clo w ciemno, to jak masz owulki, i pękają ci jajeczke (widoczne ciałko żółte)....to po co clo...przecież to nie cukierki....:-/
    a mężu nasienie badał?????

• kociak Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ale to dał ci clo i nie wiesz jak to wygląda sprawa bez clo, po @ zrobić usg zobaczyć jajca - przed przewidywaną owu - i po owu ....
    uhmmmmmm bo tak clo w ciemno, to jak masz owulki, i pękają ci jajeczke (widoczne ciałko żółte)....to po co clo...przecież to nie cukierki....:-/
    a mężu nasienie badał?????
    No mówie przecież ze cos mi tu śmierdzi... Skoro jajeczkowanie jest itd to chyba nie w tym rzecz,a ten mój gin swoje.. Mąż nie byl badany, ma dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku i lekarz twierdzi ze najpierw ja... Laparoskopie mialam dwa lata temu i tez gowno z tego wyszlo... Jajowód byl sklejony po infekcji ale go tam naprawili no i tak i tak nic..

2x1nzlo88acu720g.png
‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ