My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko lepiej nie chauj krwawieni niech wszystko zluszczy ..ja zawsze mam 2 dni lb 3 mocnego krwawienia
wez jakies witaminki, zjedz watrobkeduz pij zeby se nie odwodnic
nie beirz cieplych kapieli bo to tylko wzmaga krwawienie i nie wystawiaj sie na gorace sloneczko -
nick nieaktualny
-
ale serio kilka razy tak mialam wypilam alkohl.. a pozniej napilam sie kawy zeby nie usnac na imprezie..nooo to wtedy momj mezu mial prze*****
Malenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nenuś do jakich celów... Szybko mi mów bo ja się tym od dzisiaj zajadam
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a ja padam znowu musze zacząć brac żelazo bo masakra leje sie ze mnie jak z kranu
mój gin uważa ze tak moze byc skoro miałam zatrzymaną ponad 4 miesiące tylko ze mnie nie wesoło jak mi sie w głowie mąci i słaba jestem
co może przychamowac ilość krawienia ???? -
no jak go wczoraj posraszylam ze jak go nie bedzie a mi sie zachce to bede musiala skorzystac z listonosza
to mnie przez pol nocy maglowal i dzis powiedzial noo chyba na dwa dni ci wystarczyNenaaa, Asha, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi... Dobre... Spróbuję tak wypić kiedyś
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:a ja padam znowu musze zacząć brac żelazo bo masakra leje sie ze mnie jak z kranu
mój gin uważa ze tak moze byc skoro miałam zatrzymaną ponad 4 miesiące tylko ze mnie nie wesoło jak mi sie w głowie mąci i słaba jestem
co może przychamowac ilość krawienia ????
Hemorigen - niektórzy ginowie zpaisują go przy obfitych @.Malenq lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny