My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po owulacji prog ma za zadanie ulepszyć endometrium. I to jest udowodnione naukowo natomiast jeśli chodzi o podtrzymanie nie ma dowodów. Dlaczego na ulotce jest napisane nie wskazane w ciazy?
-
Malenq wrote:2 tyg. szybko zlecą....a gdzieś urlopik???
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Po owulacji prog ma za zadanie ulepszyć endometrium. I to jest udowodnione naukowo natomiast jeśli chodzi o podtrzymanie nie ma dowodów. Dlaczego na ulotce jest napisane nie wskazane w ciazy?
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry wszystkin...ja juz nadzieje stracilam i zadzwonilam wczoraj do szpitala i umowilam nas na inseminacje i najprawdopodobniej wszystko sie zacznie w listopadzie...woz albo przewoz...sprawa sie wyjasni czy wogole cos pomoze...bo juz chyba strace sily
. Znamy juz wyniki Yasmin bo czytalam ale nie widzilam
-
Asha wrote:Dzien Dobry wszystkin...ja juz nadzieje stracilam i zadzwonilam wczoraj do szpitala i umowilam nas na inseminacje i najprawdopodobniej wszystko sie zacznie w listopadzie...woz albo przewoz...sprawa sie wyjasni czy wogole cos pomoze...bo juz chyba strace sily
. Znamy juz wyniki Yasmin bo czytalam ale nie widzilam
Jeszcze nie ma chyba wyników Yasmin
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No i teraz sobie odpuść starania to na pewno zajdziesz przed listopadem
Jeszcze nie ma chyba wyników Yasmin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:18
-
Hehe po prostu mam znajomego gin ktory szkolil sie i pracowal poza Polską i on pokazal mi wiele artykułów nie polskich naukowych bo tez bałam sie czy jak odstawie i okaze się ze jestem w ciazy to czy nue zaszkodze
I to mnie przekonalo on uzmyslowil mi dlaczego moja temp nie skacze po lutce i ze tak naprawde poinno sie zrobic najpierw badanie prog jesli jest w normie to nie mq sensu podawac dodatkowo pozstym 2 tabl dziennie dopochwowo ile z tego prog się wchłonie?Malenq lubi tę wiadomość
-
Kochane wiem że to nie forum religijne i że każdy ma soje poglądy ale dostaje na maila słowo dnia i dziś szczególnie chcę się nim z Wami podzielić bo mi dało troszkę tego co się zowie nadzieja :
Slowo.pl - Słowo Dnia
Wiara
Powierz Panu drogę swoją, Zaufaj mu, a On wszystko dobrze uczyni.
Księga Psalmów 37:5 / Biblia Warszawska
Lekcja na dziś
Czy nauczyłeś (nauczyłaś) się już tak postępować, jak zaleca dzisiejszy werset? Być może nieraz budzisz się w nocy lub nad ranem, martwiąc się tym, jak ułożą się różne ważne sprawy. W takich sytuacjach zwracaj się do Boga i Jemu powierzaj swoje troski. Twoje ciężary mogą cię przytłoczyć, dlatego "Zrzuć na Pana brzemię swoje, a On cię podtrzyma!". "Powierzaj Panu wszystko, co czynisz, a spełnią się twoje zamiary".Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hehe po prostu mam znajomego gin ktory szkolil sie i pracowal poza Polską i on pokazal mi wiele artykułów nie polskich naukowych bo tez bałam sie czy jak odstawie i okaze się ze jestem w ciazy to czy nue zaszkodze
I to mnie przekonalo on uzmyslowil mi dlaczego moja temp nie skacze po lutce i ze tak naprawde poinno sie zrobic najpierw badanie prog jesli jest w normie to nie mq sensu podawac dodatkowo pozstym 2 tabl dziennie dopochwowo ile z tego prog się wchłonie?Czyli jeśli zajdę i po 10dniach odstawię to nic nie spłynie?
Ale tym że Dupek nie wskazany w ciąży to mnie zaskoczyłaś... Ja pół ciąży go łykałam.... Na szczęście córa zdrowa tylko pyskata lekko