My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
wracając do wczoraj, ma o wszystko pretensje, ze tego nie załatwiłam, ze tego..cwaniak.. to ze jestem na zwolnieniu nie znaczy, że mam wszystko załatwiać, podczas gdy on się obija w pracy i jakieś głupoty ogląda.. wrr..ale jak poszłam do łóżka, to jakby nic się nie wydarzyło..
a ja zrobiłam dziś test - a jednak i negatyw, więc proszę mnie wpisać na lipcową listę; teraz tylko czekać na @ -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Nastka czytałam na czerwcówkach, że pytałaś o bellandy, proszę Cię nie wywołuj wilka z lasu, ja mam ją na styczniówkach i dziewczyny już tracą cierpliwość...
np.; że chodzi do 3 ginów, bo żadnemu nie ufa, że usg ma co tydzień, i czy dziecko prawidłowo przyrasta etc, ect....
Kobieto daj mi chociaż na różowej stronie odpocząć...hehehe
Cymcia zerknęłam na Twój wykres uhmmmm gdyby nie ten + przy teście owu, powiedziałabym, że dopiero zaczynasz się do niej szykować...a tak wiem, że nic nie wiem:)
Krokodylku to pierwsze serducho już było...do dzieła maleńka:) 3mam kciuki...
Anuśka to mnie tak bolały ostatnie 2,5 miesiąca, od jakiegoś tygodnia spokój hehehe, z którego bardzo się cieszę
Piąteczek dzisiaj:) słoneczko świeci, zapowiadają ciepły weekend:)
Anuśka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Cześć,
a ja zrobiłam dziś test - a jednak i negatyw, więc proszę mnie wpisać na lipcową listę; teraz tylko czekać na @
DUPA, DUPA, DUPA masz 10dpo więc może by tak na spokojnie z tym minusem i przepisywaniem się na lipiec...tempka się utrzymuje, jak zacznie spadać to wtedy będzie lipiec, a na razie luz blues i uśmiech..........!beszka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:DUPA, DUPA, DUPA masz 10dpo więc może by tak na spokojnie z tym minusem i przepisywaniem się na lipiec...tempka się utrzymuje, jak zacznie spadać to wtedy będzie lipiec, a na razie luz blues i uśmiech..........!
-
nick nieaktualnykonwalianka jestem daleka od wariowania, nakręcania się, ja czekałam do 18dpo, tempka mi skakała, ale to trzeba na spokojnie......
więc czekamy jak to się rozwinie....
kasiarzyna ano piątunio ukochany.....konwalianka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Pieprzę, ja tam nie testuję, czekam minimum 15 dni na okres, po co sobie robić nadzieje...co ma byc i tak będzie, nie wszystko od nas zależy niestety,każda będzie miała swój czas.To nie ciasteczko które wkładamy do piekarnika i mamy za pare minutek
choć nie powiem, zaczyna to frustrować jak się już ten czas wydłuża...
Malenq, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Pieprzę, ja tam nie testuję, czekam minimum 15 dni na okres, po co sobie robić nadzieje...co ma byc i tak będzie, nie wszystko od nas zależy niestety,każda będzie miała swój czas.To nie ciasteczko które wkładamy do piekarnika i mamy za pare minutek
-
Konwalianka poczekaj jeszcze ze cztery dni
Malenq taki ból (*)(*) jak Ty miałaś to ja bardzo chętnieale u mnie na razie chyba jednak burza hormonalna w związku z owulacją występuje i podejrzewam że to od tego
Ja z testowaniem niestety nie mogę czekać bo muszę wiedzieć czy brać Duphaston dalej czy nie... Więc będę szybko na betę leciałakonwalianka, Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiarzyna wrote:Pieprzę, ja tam nie testuję, czekam minimum 15 dni na okres, po co sobie robić nadzieje...co ma byc i tak będzie, nie wszystko od nas zależy niestety,każda będzie miała swój czas.To nie ciasteczko które wkładamy do piekarnika i mamy za pare minutek
Więc chłodne podejście, rozsądek i oparcie się pokusie jest ważne, dla naszej psychiki szczególnie....
Wszystkim testującym w czerwcu i w lipcu ******************** moje wiruski
(sierpnia nie wliczam, bo to już lipcówki i czerwcówki będą zarażać;P)Anuśka, kasiarzyna, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Anuśka to jak się bierze dupka to rozumiem... w innym przypadku zalecam czekanie...
a bimbołki przed owulką i zaraz po to mnie tak napierdzielały, że nie mogłam sobie miejsca znaleźć.....tulam bo wiem co czujesz....I jak sobie pomyślę o wcześniejszych cyklach i moich urojonych ciążach to aż mi się śmiać chce
-
cymcia wrote:Dzień dobry
No wiecie co, ta tempka moja to jakaś powalona.... Zamiast up up, ona leci down down.... Czyżby miała jakiś odwrócony cykl ?
Ja mam tak samoi nie wiem co jest grane, jeszcze na dodatek mój małż nie może się przyzwyczaić do bzykania bez gumek. Nie żeby nie lubił bo lubi bardzo, ale obciera się, nawet jak używamy sztucznego poślizgu
przez co częstotliwość mamy taką że aż się wyć chcę
a tak po za tym dzień dobry, wiecie, że jak rano przy kawie otwieram kompa, to najpierw zaglądam tu a potem ewentualnie na fejsa? znaczy że ....... powinnam dostać medal maniaczkiMalenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anuska, przed ostawieniem progesteronu bedziesz robila test czy bete? ja osobiscie wolalbym pojsc na bete. nigdy nei waid. kiedy do zagniezdzenia dojdzie (u mnie np.w drugiej ciazy pozno i w 15dc mialam cien cienia) a beta zawsze szybciej pokaze +
no i witam sie
u nas pogoda cos sie posula buuuu dzis mialam pojsc do szefa na impreze. urzadza u siebie w ogrodzie. no ale jak pogoda taka, kolejna noc nieprzespana, to ja chyba podziekuje
za 1,5 godz. podpisuje kontrakt z podwykonwaca, potem jeszcze jedna spr. do zaltwienia na dzis i szefostwo wyjezdza na miesieczny urlop, jak i polowa firmy, wiec bedzie laba przez kolejne dwa tygodnie, jejejeje))
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:a tak po za tym dzień dobry, wiecie, że jak rano przy kawie otwieram kompa, to najpierw zaglądam tu a potem ewentualnie na fejsa? znaczy że ....... powinnam dostać medal maniaczki
Anastazjaaa, Malenq, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość