Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem opalona i mam piękne pazurki, nie mogę się doczekać jutra a z drugiej strony strasznie się boję, bo rano musze zwieść pieska do pieskowego hotelu, chyba się poplacze.... :/

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczka się zamykają, panięta jestem (ale po czym się pytam? po czym???) no cóż, spać trzeba, starość nie radość...buziole i do jutra...
    Anastazja jeszcze raz udanej imprezki i wracaj do Nas z fasolką:)

Yasmin, Anastazjaaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    strasznie się boję, bo rano musze zwieść pieska do pieskowego hotelu, chyba się poplacze.... :/
    ojej... współczuję

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin gratuluję kochana :* :* :*

Yasmin lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spać się już zbieram. Dobranoc. buźki

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Yasmin gratuluję kochana :* :* :*
    :) dziekuję

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosh.... Zostawić Was na jeden dzień i takie newsy!!!!

Yasmin, ja Ci mowię - ciąża murowana :) cień wyraźny jak ta lala :) gratulacje kochanienka :) bosko bosko bosko :) jutro będę czekać jak na szpilkach na newsy :)

Katjuszka- ale newsik z m.... Wiedziałam, ze nie wytrzyma :) bądź silna!!!!

Na resztę nie pamietam, co chciałam powiedzieć..........

Ja zapierdzielam w robocie jak mały samochodzik, trochę sobie olałam ten cykl, bo jestem zestresowana i przemęczona, owulki cos nie widać.... Wiec trudno :) co bedzie to bedzie :)

Ja strasznie sie cieszę, ze tutaj trafiłam dzięki Marisicie mojej ukochanej :) bo my z marysita mamy plan razem z wozeczkiem po osiedlu chodzić :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin ja jutro niecierpliwie czekam na potwierdzenie w postaci bety lub drugiego testu ;) choć jestem przekonana ze sie udało :)

Kociak, ja jestem palaczka. Zbieram się do rzucania ale ostatnio to bym najchętniej papierosa od papierosa odpalala...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin pieknie to npisalas ;) ja trzymam kicuki zeby jutro tym wszytskim ktorzy nie wierzyli szczeny opadly :D jeje :P chce zobaczc ich miny :D

i Twoego banana na ustach :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Nie. Mieszkam w De, tutaj tak raczejnei robia od reki a jesli to drogo. Zreszta mysle ze test powinien juz byc wiarygodny.

Bylam na akupunkturze. Pani powiedziala ze narazie nei bedzie mi dawac nowych ziol bo a nuz sie udalo.
    Ehh piknie by bylo ale watpie.

Kotka, to jak u nas...nawet nie wiem czy gdzies prywatnie by zbadali ;)

a co do wesela w 3 mies.---to mozliwe mozliwe ;) moj maz oswiadczyl mi sie na koniec marca. w kwietniu ustalilismy ze wesele bedzie w sieprniu i na dodatek bylo tylko jedno miejsce, gdzie chceilismy wziac slub. najpierw w czerwcu mieslimy cywilny w NO, a w sierpniu koscielny i wesele w PL. pierwsza wersja byla taka,z e z jego rodz. tylko rodzice, dziadkowie i rodzenstwo bedzie plus paru znajomych (bo dalszej rodz. w NO raczej sie nie zaprasza). krotko przed weselischem okazalo sie, ze przyjedzie cala jego rodzina!!! bylo ponad 100 osob a sala max na 70. wyobrazcie sobie jaki byl scisk ;) ale wszyscy baaaardzo zadwoleni. w sumie sam fakt, ze poprawiny trwaly do bialego rana i prosto z imprezy, rodzina meza jechala na lotnisko :P
    wszystko zorg.bedac w NO ;) pomoc mamy i przyjaciolki nieoceniona!!

a tydz. przed weselem dow. sie ze jestem w ciazy <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 21:24

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beda blizniaki!!!
    Dostalam znak :D. Moj luby i tak mowi ze wiedzma jestem hehe
    Ugotowalam zupke i do tego dwa jajka. Jajeczka przekroilam a tam w obydwu dwa zoltka! To znak! Na pewno :D
    A tak na serio to czuje sie na @.

beszka wrote:
    Kotka, to jak u nas...nawet nie wiem czy gdzies prywatnie by zbadali ;)

a co do wesela w 3 mies.---to mozliwe mozliwe ;) moj maz oswiadczyl mi sie na koniec marca. w kwietniu ustalilismy ze wesele bedzie w sieprniu i na dodatek bylo tylko jedno miejsce, gdzie chceilismy wziac slub. najpierw w czerwcu mieslimy cywilny w NO, a w sierpniu koscielny i wesele w PL. pierwsza wersja byla taka,z e z jego rodz. tylko rodzice, dziadkowie i rodzenstwo bedzie plus paru znajomych (bo dalszej rodz. w NO raczej sie nie zaprasza). krotko przed weselischem okazalo sie, ze przyjedzie cala jego rodzina!!! bylo ponad 100 osob a sala max na 70. wyobrazcie sobie jaki byl scisk ;) ale wszyscy baaaardzo zadwoleni. w sumie sam fakt, ze poprawiny trwaly do bialego rana i prosto z imprezy, rodzina meza jechala na lotnisko :P
    wszystko zorg.bedac w NO ;) pomoc mamy i przyjaciolki nieoceniona!!

a tydz. przed weselem dow. sie ze jestem w ciazy <3

I jak tesciowie sie bawili? Mowisz ze macie zle stosunki. A na weselu byli?

Yasmin. Masz oczywiscie racje tylko jak sie czlowiek wkreci to ciezko przestac. Ja mam zamiar jeszcze jeden cykl sie przylozyc, mierzyc itd a potem na jeden dwa cykle spasowac troche z tym.

Ania_84 lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane moje ja mam ubaw na całego... Mój były M napisał że wie że nie chcę go znać ale tęskni za mną... ale się uśmiałam z tego!

Boooosz. Mógł by się od Ciebie odpieprzyć w końcu.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Przepraszam za styl i cały te wywód :) sama nie jestem pewna czy chcę to przeczytac. Połowy nie powiedziałam z emocji i pewno wszystko pokręciłam :) Moze jak ochłonę kiedyś to coś mądrzejszego naskrobię :) Mam jednak nadzieję, ze sens jest jasny :)

Bardzo ładnie napisałaś. :)
    I trzymam kciuki za dobre wieści jutro. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię konsekwencje w zachowaniu, ale w takich sytuacjach mam nadzieje, ze Katjuszka poczuła sie lepiej, ze to on tak napisał, a ona moze mu napisać żeby spadał :) to buduje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Boooosz. Mógł by się od Ciebie odpieprzyć w końcu.

Kochana tez jestem tego zdania! Nie odzywał się a ja przepłakałam, przecierpiałam i zaczęłam psychicznie dochodzić do siebie a on jednym sms-em całą moja psychikę znów rozwalił... ale ja się nie dam, nie będę pisała bo go nie chce mimo iż go kocham nie chcę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Lubię konsekwencje w zachowaniu, ale w takich sytuacjach mam nadzieje, ze Katjuszka poczuła sie lepiej, ze to on tak napisał, a ona moze mu napisać żeby spadał :) to buduje :)

Znam historię tego dalszą... byłoby tak jak kiedyś, napisał że nie umie beze mnie żyć ja mu wybaczyłam i znów teraz odszedłby do niej... a poszedł mi won... Produkt drugiej jakości już mnie nie interesuje... a wiem że znów bym cierpiała przez niego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 21:48

Krokodylica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde głodna jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja też! Co proponujesz? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka
    Nie daj się :) na poczatku po cichu liczylam, ze jednak przejdzie mu i bedzie ok.....Ale teraz mysle, ze moze tak musialo byc. Po tym jak napisałaś trochę bliżej, o co chodziło... Nie ma co!!! Wałcz o swoje!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj miałam Szkolenie z kibelkow i zlewów :) a po szkoleniu super jedzonko i sushi :) jestem najedzona po dekielek :)

‹‹ 670 671 672 673 674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ