X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Yasmin to jak bociany się śniły to już wszystko jasne, nie ma co na bete czekać :-D

Yasmin lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Moj chlop dostal goraczki. Chce sie zenic. W tym roku! Za trzy miesiace! A my nie mamy NIC zorganizowanego! Jesli nam sie to uda to bede miszczem :D. szukam wlasnie sali hehehe
    Gratuluję kochana ;) wszystko sie pomału u Was ułoży :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest jakas bierzaca palaczka papierosow w sröd was ?

2x1nzlo88acu720g.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    nie było mnie parę godzin a Yasminka w ciążę sobie zaszła... toż to szok! Gratuluję Kochana moja bardzo bardzo bardzo mocno ściskam! :*
    Szok, szok dosłownie :) Ale nie uwierzę póki nie zobaczę (przynajmniej betki) heheh dzieki :*

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Zapuchnieta jestem jak szyjka przy ciazy ;-) ..a moj synio jutro przyjezdza
    super, będzie się na pewno świetnie bawić i Ty odblokujesz się kochana :) zobaczysz, wiem co mówię

Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Dziewczyny pomocy. Gotuje zupe. chcialam najpierw bulionik warzywny tzn podgotowac warzywko. Moge tam tez od razu ziemniaki dodac pokrojone w kostke?
    Dokładnie jak choco pisze, wszystko zależy jakie warzywa już tam gotujesz. Ja lubię warzywka aldente więc wrzucam ziemniaczki na czątku
    Ojej ale bym takiej zupki zjadła mmmmmm

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Jakiś tydzień temu mi sie śniły 2 nisko nad moją głową lecące bociany :)
    Yasmin, mi się kilka dni temu śniło, że mój mąż jadł banana i trochę było zgnite na samym końcu. Więc nie kazałam mu tego jeść, ale on i tak ugryzl. I zaczęło coś bulgotać w tej zgnitej końcówce, więc rzucił banana na ziemię a z tej zgnitej końcówki zaczął się wykluwać mały bociek. Najpierw bocianie łapki mu wyszły.
    No ake niestety mój sen się nie sprawdził :P
    Co do Ciebie, trzymam kciuki. Sporo się wyczekałaś na fasolkę i dużo przeszłaś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje ja mam ubaw na całego... Mój były M napisał że wie że nie chcę go znać ale tęskni za mną... ale się uśmiałam z tego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widziałam boćka na spacerze, szedł sobie polna drogą przed nami :)
    to znak ale nie dla mnie niestety, mąż nadal obrażony... a ja winka się napiłam i też dobrze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane moje ja mam ubaw na całego... Mój były M napisał że wiem że nie chcę go znać ale tęskni za mną... ale się uśmiałam z tego!
    niech spada na drzewo

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam mu tylko żeby się nie martwił alimentów płacić nie będzie bo w ciąży nie jestem!

marissith lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny OGROMNIE WAM dziękuję za wsparcie i wszystkie gratulację :) wierzę, że się udało :)
    Co do mojej teorii... ona nie jest wcale wielkim odkrycie, u mnie sie po prostu potwierdziło to, co nam wszędzie dookoła śpiewają a my myślimy "łatwiej mówić, trudniej zrobić". Nienawidziłam gdy ktoś mi mówił że mam dać na luz, że się blokuję, że za bardzo chcę, że mam przestać wyszukiwać najmniejszych objawów i dać se na luz. Jak tu kuźwa dać na luz jak człowiek tak bardzo pragnie, tak długo czeka i nic - myślałam. Płakać mi się zawsze chciało, gdy słyszałam te rady. Czułam się z tym sama, nierozumiana i ignorowana. Mąż też bardzo chciała, ale to jest facet. Nigdy tego nie zrozumie. I nagle trafiłam tutaj. Znalazłam sie wśród Was, każda ma swoją historię, własne problemy i walczy, i wspiera, i umie się cieszyć. Czytałam Wasze notki i jakby siebie widziała. nie miałam czasu ani ochoty przetrzepywać internetu w poszukiwaniu najmniejszych informacji o tym co może oznaczać że kichnęłam 2 dpo, że zabolał mnie jajnik i właśni piorun strzelił itp (żart oczywiście). dzięki Wam to mój mój pierwszy cykl bez ciąży urojonej!!! Niczego nie czułam bo nie miałam czasu tego u siebie szukać i nakręcać się. Rozładowałyście moje napięcie. Dziewczyny JA SIĘ W KOŃCU ODBLOKOWAŁAM. A przynajmniej taka mam nadzieję i potwierdzenie mojej teorii dostanę jutro. A jak cholernie ciężko to osiągnąć to wiemy my wszystkie. Odblokowałam się i uwierzyłam, że da się. Poznałam kobitki, które tak jak ja mają te same problemy z płodnością, ze zdrowiem, z mężem, w pracy itp. nie byłam sama i dałam się Wam pociągnąć za co pragnę Wam serdecznie podziękować. Tutaj nikt na mojej płodności krechy nie postawił (bo u mnie w rodzinie i najbliższym otoczeniu wszyscy się pogodzili, że mamą to ja nigdy nie zostanę). Kocham Was za to, modliłam się za nas od kiedy to trafiłam i będę nadal to robić. Te nie wierzące mogą liczyć na dobrą energię.
    Wciąż... niezależnie od jutrzejszego wyniku

marissith, Katjaa, Malenq, Nasturcja, Asha, choco, cymcia, Ania_84, Krokodylica, Nenaaa, Nona lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Napisałam mu tylko żeby się nie martwił alimentów płacić nie będzie bo w ciąży nie jestem!
    Katja tak trzymać, tylko nie złam się ślicznotko;) pamiętaj - bez powrotów miało być.....

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za styl i cały te wywód :) sama nie jestem pewna czy chcę to przeczytac. Połowy nie powiedziałam z emocji i pewno wszystko pokręciłam :) Moze jak ochłonę kiedyś to coś mądrzejszego naskrobię :) Mam jednak nadzieję, ze sens jest jasny :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin a teraz jesteś winna....moich łez....ale pozytywnych łez..no i beczę...

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasminko to My się Kochana cieszymy że do Nas dołączyłaś! I miejmy nadzieję że nas nie opuścisz...! :*

Yasmin, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Yasmin, mi się kilka dni temu śniło, że mój mąż jadł banana i trochę było zgnite na samym końcu. Więc nie kazałam mu tego jeść, ale on i tak ugryzl. I zaczęło coś bulgotać w tej zgnitej końcówce, więc rzucił banana na ziemię a z tej zgnitej końcówki zaczął się wykluwać mały bociek. Najpierw bocianie łapki mu wyszły.
    No ake niestety mój sen się nie sprawdził :P
    Co do Ciebie, trzymam kciuki. Sporo się wyczekałaś na fasolkę i dużo przeszłaś.
    wiesz... aj widziałam 2 dorosłe, w pełni ukształtowane bociany i (wierzmy w to) mogły przynieść coś nico wcześniej z racji siły i doświadczenia. Ten Twój pewno szybko na tych extra bananach podrośnie i wróci w drogę Ot, moja interpretacja :)

Nasturcja lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Katja tak trzymać, tylko nie złam się ślicznotko;) pamiętaj - bez powrotów miało być.....
    Kochana już nie chce... za dużo wypłakałam, za dużo wycierpiałam, za dużo żeście mnie się nasłuchały jak się żaliłam by do niego wrócić, mam godność do siebie! Stać mnie na kogoś kto będzie mnie szanował i kochał a nie się mną bawił!

Malenq, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochana już nie chce... za dużo wypłakałam, za dużo wycierpiałam, za dużo żeście mnie się nasłuchały jak się żaliłam by do niego wrócić, mam godność do siebie! Stać mnie na kogoś kto będzie mnie szanował i kochał a nie się mną bawił!
    po 100kroć tak tak tak.......:)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq (też beczę :) ), Katjaa.. ja naprawdę w to wierzę. Wiem co czuję a ja taka mała czarownica jestem więc... Sorry za to co powiem dziewczyny ale naprawdę... trzeba wyluzować. Wiem wiem, jak????? Ja znalazłam Was... Nie bez znaczenia również jest moja silna wola, to fakt. Ale na co komu silna wola jak motoru napędowego nie ma?
    Po historii Katii to już zupełnie o sobie myśleć przestałam. Nawet wam się żaliłam że żadnych objawów nie mam :)

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ