My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykonwalianka dzięki za pocieszenie....bo ja naprawdę flakiem jestem, kurczę gdzieś w środku jestem JA i się buntuję, bo wcześniej byłam aktywna, bieganie, ćwiczenia, dieta, ogarniałam podwórko, ogród, zwierzaki, a teraz 12tydzień mija jak na nic nie mam siły...tylko zrobię obiad, jakiś pokój ogarnę i koniec, nie ma mnie.....padam.....czekam z utęsknieniem na przypływ energii.........
-
Asha wrote:moja kolezanka urodzila niedawno i matka jej zabronila pampersow uzywac, bo powiedziala, ze za jej czasow noe bylo i ona wode ze studni wybierala, recznie prala ...to i ona moze i tetrowe sa najlepsze...no paranoja...dobrze,ze twoje takie nie sa
Poza tym to mądre kobity, nie mówią ( póki co!) co robić, czego nie
Zresztą, u mnie to nie przejdzie, wystarczy, że zrobię swoją minę psychopaty i już ciszajustta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq juz niedlugo bedziesz miala przyplyw energii jak maluch sie urodzi
on ci zapewni ruchu soporo
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
Maenq ja zerwala roche dzis truskaweczek z ogorodkanie duzo akurat na raz
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja bez ciazy i ostatnio przy tej porogdzie bym tylko lezala
Nenaaa, justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
kociak wrote:Dziewczyny gdzie ja tu ten suwaczek moge dodac ? suwaczek jest zrobiony i skopiowane, ale gdzie mam to wkleic ?
-
Kociaku niestety ludzie sa najgorszym wytworem
a najgorszym sa chyba lekarze .. pracuje z nimi na codzien i wstwierdzam ze im wiecej kasy maja tym bardziej sa popierdoleni ;/ sory ale takiego mam nerwa od kliku dni na nich ze nie wiem..
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie ma za co
matko ale zimno . masakra .. u was tez >> cy tylko Kielce takie zimne ;PZamów pogodę na sierpień Ania!
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny