My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Pytam bo ja mam Duphaston też od 15dc do 25dc i boję się że jak odstawię a będę zapłodniona to może mi to wszystko spłynąć
Dlatego wlasnie musze zrobic test jutro zeby byc "pewna" ze moge odstawic.
Ja biore tak naprawde cos co sie Utrogestan nazywa. Dopochwowo. Czyli w sumie tak jak dziewczyny luteine biora.
Spadam na akupunkture!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:43
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam!
Przepraszam bardzo nie było mnie parę godzin a Yasminka w ciążę sobie zaszła... toż to szok! Gratuluję Kochana moja bardzo bardzo bardzo mocno ściskam! :*
Rozpisałyście się tak że czytając parę stron już zapomniałam co miałam napisać... ehhh starość nie radość...konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
A ja, jak pozwolicie pozostanę jeszcze przy czerwcu..lubię ten miesiąć.. cała moja rodzina (ja, mąż, syn) urodzeni w czerwcu, więc to byłoby super!
Kotka - dasz radę, moja koleżanka też organizowała wszystko w 3 m-ce..a moja siostra w 2 m-ce, ale to dlatego, ze wpadła ( z obecnym już mężem) w wieku 18 lat i ociagała się z powiedzeniem o tym rodzicom aż do 4 m-ca, więc ślub brali w końcówce 6-go.. ale było to już 16 lat temu, ale zmierzam do tego, że też się dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:58
Katjaa lubi tę wiadomość
-
My w zeszłym roku w połowie stycznia stwierdziliśmy że w marcu na dzień wagarowicza się pobieramy co by się nikt nie zdziwił jak jednak ucieknę
wszyło na 23 więc nie bardzo miałam jak uciekać ale ja tam się bardzo cieszyłam że gorączka przygotowań rocznych mnie ominęła. Choć fakt że tylko cywilny
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmm, oby do mnie to nie przyszło. Na parterze mam sąsiadów ze Świętokrzyskiego.
W grudniu się przeprowadzili na Kujawy. Ogólnie śmieszna historia w dzień swojego ślubu cywilnego laska zaczęła rodzić hmm ,że niby na wino nas zaprosili chciała zrobić atmosferę i zapalić świece, wystarczyło że wstala z fotela i ooo stało się. W największej panice byłam ja.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny