My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:boziuuuuuuuuuu wszystkie śpią......
Kurde, wiesz co, zaczyna mnie wkurzać ta niemoc, no nie mam siły i ochoty prawie nic zrobić. Już mam tyle różnych zaległości a one z kolei męczą psychicznie. Minie ta niemoc Malenka, czy jak?
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Malenka ja niby nie spię ale leżę
Kurde, wiesz co, zaczyna mnie wkurzać ta niemoc, no nie mam siły i ochoty prawie nic zrobić. Już mam tyle różnych zaległości a one z kolei męczą psychicznie. Minie ta niemoc Malenka, czy jak?
-
Malenq wrote:nie pocieszę, mnie jeszcze nie minęła...do każdej czynności muszę się zmusić...bo nie mam na nic ochoty i sił....dziewczyny z II trymestru pocieszają mnie, że to minie pod koniec 4miesiąca.... zobaczymy, też CZEKAM
-
nick nieaktualnyAsha nie rycz tyle.....;)synek przyjeżdża - głowa do góry i będzie się chciało...nie pomogę, mnie kiedyś mama powiedziała, że ja na lenia zejdę...
Smarta tulam w myślach i współczuję siedzenia w robocie....
Konwalianka i tak coś zapomnisz zawsze tak jest....z tym trzeba się pogodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:06
-
Ja juz jestem robie karkoweczke pieczona
+ mloda kapustka i ziemniaczki
mezu wroci to bedzie mial niespodzianke -
Malenq wrote:nie pocieszę, mnie jeszcze nie minęła...do każdej czynności muszę się zmusić...bo nie mam na nic ochoty i sił....dziewczyny z II trymestru pocieszają mnie, że to minie pod koniec 4miesiąca.... zobaczymy, też CZEKAM
Morfologię mam spoko, nie mam żadnej anemii czy czegoś podobnego, a tu taka sflaczała żem
Masakrus.
Asha, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Cholercia, co te małe Cudaki z nami robią
Morfologię mam spoko, nie mam żadnej anemii czy czegoś podobnego, a tu taka sflaczała żem
Masakrus.
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, i jeszcze Mamę i Teściówkę wzięło ostatnio na zwierzenia i opowieści przedziwnej treści, jak to One nie zapierdzielały w ciąży, ile nie robiły, jak się nie cackały bo nie było takiej opcji. No ja wiem, że to inne czasy były...nie robią mi żadnych wyrzutów, nic z tych rzeczy, każą dbać o siebie ale takie historyjki nie pomagają...
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Wiecie co, i jeszcze Mamę i Teściówkę wzięło ostatnio na zwierzenia i opowieści przedziwnej treści, jak to One nie zapierdzielały w ciąży, ile nie robiły, jak się nie cackały bo nie było takiej opcji. No ja wiem, że to inne czasy były...nie robią mi żadnych wyrzutów, nic z tych rzeczy, każą dbać o siebie ale takie historyjki nie pomagają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:24
-
nick nieaktualnyPoszłam sobie na paznokcie, nie było mnie w domu raptem dwie godziny, wracam a mąż taki niepocieszony, bo go samego zostawiłam na 2 h a on chce ciaaaaastooooo! Nosz kur...do lodówki mu za daleko
Nie przeczytałam wszystkiego, ale zobaczyłam cień Yasmin i nieśmiało gratuluję. Myślę, że jutrzejsza beta wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki za fasolkę
Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość