My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:Kotka, a nie mozesz na bete podskoczyc?
Nie. Mieszkam w De, tutaj tak raczejnei robia od reki a jesli to drogo. Zreszta mysle ze test powinien juz byc wiarygodny.
Bylam na akupunkturze. Pani powiedziala ze narazie nei bedzie mi dawac nowych ziol bo a nuz sie udalo.
Ehh piknie by bylo ale watpie. -
KotkaPsotka wrote:Nie. Mieszkam w De, tutaj tak raczejnei robia od reki a jesli to drogo. Zreszta mysle ze test powinien juz byc wiarygodny.
Bylam na akupunkturze. Pani powiedziala ze narazie nei bedzie mi dawac nowych ziol bo a nuz sie udalo.
Ehh piknie by bylo ale watpie. -
Hej Laseczki
Ale mi się mega spać chce, a nie mam jakaż mnie głowa boli.
Yasminko gratulacje cienia, oby wróżył fasolkę.
Ja nie mam jak obejżeć bo z tableta pisze, ale później na kompie pooglądam.
Yasmin lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
smarta wrote:Yasmin a testa powtórka będzie np. innej firmy?
jeszcze nie wiem co zrobie. Ale na pewno doniosę o każdej nowinie. całkiem prawdopodobne że pęknę jeszcze dziś
konwalijka - mój mąż na wyniki badań nasienia (te podstawowe) czekał 1 dzień, A jaki sliczny ten torcik!!! piękny
Biedroneczka83 trzymam kciuki za nowy cykl i nowe możliwości -
A przypomniałam sobie co napisać miałam.
Dziś w nocy mi się słonie śniły, i tak sobie ten sen na dwa sposoby zinterpretowałam. Albo oznaczał szczęście, bo te słonie z trąbami do góry szły, a jak szczęście to znaczy że w ciąży nie długo będę. Albo druga interpretacja: ja będę wielka jak słoń czyli w ciążyno i nie wiem która interpetacja się spełni, ale chyba normalna to ja nie jestem.
justta, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
beszka wrote:Yasmin, ale niepsodzinaka na meza urodziny
bardzo się ucieszył. Mam nadzieję, że prezent się udał a nie tylko mrzonki jakieś. Dopiero parę dni temu Katja była w podobnej sytuacji. Ja była przekonana o tym że jej sie udało. I potem takie rozczarowanie heh
-
choco wrote:A przypomniałam sobie co napisać miałam.
Dziś w nocy mi się słonie śniły, i tak sobie ten sen na dwa sposoby zinterpretowałam. Albo oznaczał szczęście, bo te słonie z trąbami do góry szły, a jak szczęście to znaczy że w ciąży nie długo będę. Albo druga interpretacja: ja będę wielka jak słoń czyli w ciążyno i nie wiem która interpetacja się spełni, ale chyba normalna to ja nie jestem.