My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Ooo Anuśka zgapiła ode mnie papryki.
I powiem Ci że silna baba z Ciebie.
A papryki normalnie ambrozja... Małż się w nich zakochał i obżarliśmy się jak prosięta -
Ale się obżarłam spaghetti...lubię, chociaż nigdy mi białe kluchy z sosem spaghetti dobrze nie robiły, ale mimo to właśnie wciągnęłam drugą porcję po godzinie od pierwszej. Coś mi kazało, jakaś siła wyższa. Oby nie było teraz z tego jakichś sensacji. Cukier mi pewnie szaleje bo momentalnie mega śpioch mnie ogarnął
Anastazja, udanego pobytu w PlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:10
Krokodylica, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Yasmin, jaki cień, prążek jak ... sama wiesz co
Pięknie gratuluję, ja też się pobeczałam
Dobrze że nikogo w aptece nie było bo by się pewnie dziwnie patrzył
.
Rozumiem, że limit na czerwiec wyczerpany, w związku z tym ja rezerwuję 10 lipca na pozytywny test:) Jak mnie ładnie poprosicie zgodzę się też na 16 sierpnia, a co mi tam, miesiąc jeszcze mogę poczekać, ale nie dłużej
znajcie moje dobre serce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:14
Yasmin lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Krokodylica wrote:
smarta siostrunio będzie dobrze, tylko się nie stresuj tą tempką.
Ja to się nawet nie stresuję tą tempką co by na zioloności wskazywała. Ja to bym po prostu chciała żeby mi owu samo z siebie owulkę wyznaczyło.
******************************GANG18+***************************** -
Konwalianka świetne to
Nenaa też bym zjadła takie spagetti mniam i lazagne z dwie porcje
Anastazja miłego wkeekendu
Smarta ten 10 lipca jest twójWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:17
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Sie zalamalam i chyba musze opitolic mojego.
"Niepłodność – stan, w którym zachodzi niemożność zajścia w ciążę pomimo rocznego współżycia seksualnego z przeciętną częstotliwością 3–4 stosunków tygodniowo, bez stosowania jakichkolwiek środków antykoncepcyjnych"
No sory, ale z taka czestotliwoscia jak my to ja nigdy w ciaze nei zajdeYasmin lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Sie zalamalam i chyba musze opitolic mojego.
"Niepłodność – stan, w którym zachodzi niemożność zajścia w ciążę pomimo rocznego współżycia seksualnego z przeciętną częstotliwością 3–4 stosunków tygodniowo, bez stosowania jakichkolwiek środków antykoncepcyjnych"
No sory, ale z taka czestotliwoscia jak my to ja nigdy w ciaze nei zajdeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:24
-
KotkaPsotka wrote:Sie zalamalam i chyba musze opitolic mojego.
No sory, ale z taka czestotliwoscia jak my to ja nigdy w ciaze nei zajdeTo ja nie powinna też zajść, dla mnie 3-4 razy w tygodniu to jakaś abstrakcja
Malenq lubi tę wiadomość
-
Konwalia niezle
i u mnei na czasie...ponad tydz temu moja przyjaciolka urodzila....i po paru dniach zdzownila do mnie i krzyczy, ze dlaczego ja jej tyle o porodzie mowialm, a nic o tym co po nim nie wspomnialam. przeciez porod to 10% tego co potem sie wydarzy. ze na nic czasu nie ma, ze mlody ciagle na cycu, ze sama pieluche nosi itp.pow.,ze teraz dzwoni do wszystkich kolezanek, ktore dzieci maja z pyt.dlaczego nikt jej ni uprzedzil
no ale jak ja jej moiwlam jak to jest, to kwitowala to, ze ja to matka polka i przesadzam...i wszystko zalezy od podejscia.
szkoda mi jej bardzo, bo zapalenia piersi sie dorobila, a maz chory z goraczka lezy plackiem, mlody ciagle na cycu, ehhh trzeba jakos pomoc.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Ja to się nawet nie stresuję tą tempką co by na zioloności wskazywała. Ja to bym po prostu chciała żeby mi owu samo z siebie owulkę wyznaczyło.
Wyznaczy.
I na żadne limity zafasolkowanych się nie zgadzam!
Ustanawiam "no limit" od tej pory.
U mnie pociemniało, pochmurzyło się, chyba znowu będzie padać, a mi wszystkie siły odeszły. -
Beszka, nie strasz ja Cię proszę bo będę się bała
Krokodyl, już limity zniesione, wolność nastałaChociaż nie, limit jest teraz taki, że minimum 2 babeczki muszą zajść w lipcu a maksimum wszystkie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:33
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Jutro lecę poobiedzie do Polski wiec tez nie będę miała zbytnio czasu ale kochane w weekend mnie nie będzie ale będę miała owulacje wiec proszę trzymajcie kciuki
Anastazja pamiętaj o weselnym bzykoserduchowaniu w toalecie, kościele albo pod wiejskim stołem... Gdziekolwiek byleby skuteczniejustta, Nenaaa, Krokodylica, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Moj chlop dostal goraczki. Chce sie zenic. W tym roku! Za trzy miesiace! A my nie mamy NIC zorganizowanego! Jesli nam sie to uda to bede miszczem
. szukam wlasnie sali hehehe
justta, konwalianka, marissith, choco, Yasmin, Anastazjaaa, cymcia lubią tę wiadomość