My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chodzi o to ze nadmiar prog w ciazy szczegolnie u chlopcow moze źle wplynac na rozwój narzadow rozrodczych nie pamietam dokladnie jak się nazywal ten zespół ale to sa rzadkie przypadki
i przy duzych dawkach
-
mimik74 wrote:Twoje ciężary mogą cię przytłoczyć, dlatego "Zrzuć na Pana brzemię swoje, a On cię podtrzyma!". "Powierzaj Panu wszystko, co czynisz, a spełnią się twoje zamiary".
Ale nasze myśli mają ogromną moc i jeśli się myśli za dużo o problemach to też się ich dostaje sporo
Tak więc też mam słowo na dziś: Uważaj czego pragniesz bo może się spełnić
Malenq lubi tę wiadomość
-
czekam na Ysmin z mrowieniem w brzuchu
co do śluzu mnie podczas brania tabletek 4,5 roku Naraya przez ostatnie 4 miesiące wogóe zanikła mi @ z odstawienia i gin powiedział najlepiej odstawic i zacząć obserwowac i wogóle wtedy zabłysła mysl hmm moze pomyślimy o drugim
i zaczął mnie zalewać śluz
nawet teraz przy @ mam dużo sluzu dodatkowoYasmin lubi tę wiadomość
-
Anus mi zawsze mowili odstawic poczekac 5 dni jesli @ nie przyjdzie zrobic test lub bete plus progesteron jak będzie za maly wtedy jak cos dostane mocniejsza dawke
-
nick nieaktualny
-
ja modliłam sie żarliwie jak mamcia moja zachorowała i wiem ze Bóg nie mógł powsrzymac choroby ale mógł dac siłe i wiare w zwycięstwo i tak sie stało
pierwszy raz z cudem modlitwy spotkałam sie przy poczęciu mojej małej myszki odstawiłam tabletki po slubie i w dniu urodzin mojego zm dziadziusia 25 lipca zaczełam sie modlic i prosic go o wsparcie o moc o dobre słowo o znak on zm 11 listopada a ja 17 listopada byłam już w 100% pewna ciąży uważam to za znak od niego że akurat w tym miesiacu na kilka dni po rocznicy jego smierci dowiedziałm sie o cudzie życia we mnieYasmin lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anus mi zawsze mowili odstawic poczekac 5 dni jesli @ nie przyjdzie zrobic test lub bete plus progesteron jak będzie za maly wtedy jak cos dostane mocniejsza dawke
Zatem też tak uczynię
-
Czołem młodzieży!
Co jest? Jak jest?
Co do dupków i lutein to wiadomo, że żongluje się nimi na lewo i prawo chyba tylko w PlPrzydatne są owszem ale do innych celów niż utrzymanie ciąży. Takie moje zdanie po licznych artykułach i oczywiście nie omieszkałam spytać o to moją położną. Nie muszę mówić jak na mnie popatrzyła
Mimo wszystko trzeba robić to co lekarz zalecił, w końcu to oni się ponoć znają
A Yasmin miała mieć rano te wyniki?Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Czołem młodzieży!
Co jest? Jak jest?
Co do dupków i lutein to wiadomo, że żongluje się nimi na lewo i prawo chyba tylko w PlPrzydatne są owszem ale do innych celów niż utrzymanie ciąży. Takie moje zdanie
-
Nenaaa wrote:Czołem młodzieży!
Co jest? Jak jest?
Co do dupków i lutein to wiadomo, że żongluje się nimi na lewo i prawo chyba tylko w PlPrzydatne są owszem ale do innych celów niż utrzymanie ciąży. Takie moje zdanie po licznych artykułach i oczywiście nie omieszkałam spytać o to moją położną. Nie muszę mówić jak na mnie popatrzyła
Mimo wszystko trzeba robić to co lekarz zalecił, w końcu to oni się ponoć znają
A Yasmin miała mieć rano te wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 08:39
-
Hej z rana
Ja to stwierdziłam, że moja tempka to ma chyba jakiś lęk wysokości. I jak jesteśmy w temacie luteiny to cały czas się zastanawiam kiedy zacząć brać. Tak przeglądałam te moje wykresy na lewo i prawo, progrnozy i takie tam i tak sobie myślę że może od poniedziałku. Jak by mi tak dodało kilka dni do cyklu żeby mi @ w Egipcie nie wypadła to bym się w sumie ucieszyła..
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja padam znowu musze zacząć brac żelazo bo masakra leje sie ze mnie jak z kranu
mój gin uważa ze tak moze byc skoro miałam zatrzymaną ponad 4 miesiące tylko ze mnie nie wesoło jak mi sie w głowie mąci i słaba jestem
co może przychamowac ilość krawienia ???? -
a ja zaraz jade po paczke
pozniej spedzam troche czasu z mezem bo mezu o 16 wyjezdza z kolega do Krynicy na weekend do innego kolegi
i do mnie dzis zekstem ze mam byc grzeczna i nie pic alkoholu pomieszanego z kawa ..pytam sie yy o co biega a ten do mnie bo wtedy to ci sie wlacza chcica jak cholera cos o tym wiemMalenq, Katjaa lubią tę wiadomość