X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka kurcze nie smutkuj mnie tez testy negatywne wychodziły ba nwet beta a co mam piekną córcie :)

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, Beszka, ja o Was pamiętam, choć nie zawsze komentuję, czasem po prostu nie wiem co odpowiedzieć ale wysłucham zawsze i przyjmę do wiadomości, zakoduję :)
    Poza tym jesteście przecież bohaterkami mojego wiersza miłosnego do Was wszystkich, to o czym tu gadać :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAA jadą jadą załatwiłam jadą :) szykuje sie cudna koncówka lipca na wsi we troje :) działac nad 4 :)

Nenaaa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Kotka, Beszka, ja o Was pamiętam, choć nie zawsze komentuję, czasem po prostu nie wiem co odpowiedzieć ale wysłucham zawsze i przyjmę do wiadomości, zakoduję :)
    Poza tym jesteście przecież bohaterkami mojego wiersza miłosnego do Was wszystkich, to o czym tu gadać :D
    Widzisz a mnie znowu pominela ;-) wiec nie smutaj sie Psotka ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Dzień dobry :)
    No wiecie co, ta tempka moja to jakaś powalona.... Zamiast up up, ona leci down down.... Czyżby miała jakis odwrócony cykl ?

Jak tam moje drogie?

Yasmin.....czekam....czekam..... :)
    Kochana... Ty masz taki intensywny okres teraz. Zarywasz nocki i masz dużo stresów. To sie niestety odbija na owulacji i co za tym idzie na tempce również.

Betka będzie dopiero po 16:00 :(

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Też jesteś w moim wierszu Asha głupolku :) pominęłam bo jak pisałam ostatni post to nie widziałam jeszcze Twojego! :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Yasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nie pominęłam no co Ty!!!! buuuuuuu
    Naprawdę, jak się zastanowiłam to różnicy nie ma wielkiej. Betka ważniejsza nie?? :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja przytulam wszystko Was Kochane.
    Ja was rozumiem, ja cale życie na końcu grupy szlam i nikt mnie nie zauważał. Najlepsza akcja była w 6 czy a klasie podstawówki jak nauczycielka stwierdziła że wita nowa uczennice, taka byłam niewidoczna że wcześniej mnie przez 2 lata nie zauważyła.
    Już nie smutać się proszę bo ja was wszystkie kocham tak bardzo że aż maż sie zazdrosny ostatnio robi.

Nenaaa, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Też jesteś w moim wierszu Asha głupolku :) pominęłam bo jak pisałam ostatni post to nie widziałam jeszcze Twojego! :)
    Luzik kochana...ja jestem z tych niwidzialnych aniolow strozow ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:51

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh dzieki.
    Yasmin - jesli masz na mysli mnie z ta przykroscia to sie mylisz:)
    Nenna - jaki wiersz ???
    Asha - no zycie, mowie ci ;)

Ehhh @ jutro bedzie. Swinia juz dotarla do celu. Pewnei dlatego tez mam taki humor zrabany. Do tego poklocilam sie z moim S tak ze malo co a zrywalabym zareczyny. Ale ja to nerwus jestem wiec dziesiec wdechow, dwie godziny i ochlonelam. Teraz widze ze ma racje, ale nei moge jej mu tak poprostu przyznac bo on ma zawsze racje. Opowiem wam pozniej. chodzi oczywiscie o robienei dzieci.

Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Ehhh dzieki.
    Yasmin - jesli masz na mysli mnie z ta przykroscia to sie mylisz:)
    Nenna - jaki wiersz ???
    Asha - no zycie, mowie ci ;)

Ehhh @ jutro bedzie. Swinia juz dotarla do celu. Pewnei dlatego tez mam taki humor zrabany. Do tego poklocilam sie z moim S tak ze malo co a zrywalabym zareczyny. Ale ja to nerwus jestem wiec dziesiec wdechow, dwie godziny i ochlonelam. Teraz widze ze ma racje, ale nei moge jej mu tak poprostu przyznac bo on ma zawsze racje. Opowiem wam pozniej. chodzi oczywiscie o robienei dzieci.
    Przytulam :-(

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    a tak po za tym dzień dobry, wiecie, że jak rano przy kawie otwieram kompa, to najpierw zaglądam tu a potem ewentualnie na fejsa? znaczy że ....... powinnam dostać medal maniaczki :P
    heheheh ja tez poproszę ;)

Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzyjcie ten filmik Kochane... Poryczałam się jak nie wiem co...

http://wideo.interia.pl/wizytowka-waterlil/slub-ktory-wzruszy-cie-do-lez-video,vId,1516709

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    To ja przytulam wszystko Was Kochane.
    Ja was rozumiem, ja cale życie na końcu grupy szlam i nikt mnie nie zauważał. Najlepsza akcja była w 6 czy a klasie podstawówki jak nauczycielka stwierdziła że wita nowa uczennice, taka byłam niewidoczna że wcześniej mnie przez 2 lata nie zauważyła.
    Już nie smutać się proszę bo ja was wszystkie kocham tak bardzo że aż maż sie zazdrosny ostatnio robi.

Haha no to faktycznie. My jestesmy takei niewidzialne :)
    Ja sie tym w sumie przestalam troche przejmowac. I to tez prawde mowiac jest tez moja wina ze tak jest. Ja nie potrafie tak sie bardzo udzielac. Mimo ze ogladam wasze wykresy czesto to nie zawsze cos pisze, wiec czemu ktos mialby pisac cos pod moim? Mam swoje przyjaciolki w Polsce, troche kolezanke w De, ale nic wielkiego bo ja nie jestem taka wylewna, zabawna itd. Dlatego nie mam juz spiny na to bo mi sie nei chce wysilac
    Ok, ide na kawe.

Buzki dla was ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiersz na stronie 450 Kotka, a widzisz, nie czytałaś, olewasz mnie :( Hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:01

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    :(

wiesz... ja Ci powiem, ze my mamy bardzo zaniżoną samoocenę. Ja również podpisuję sie pod tym co napisałaś. W tej sytuacji, tutaj na forum również nie chodzi o Yasmin tylko o potencjalną (naprawdę cud) ciążę. Wiesz... ja jestem w realnym życiu dosyć popularną osobą, nawet medialną. Opowiadam "dzień dobry" na ulicy co parę minut i nawet nie wiem komu oraz odpowiadam uśmiechami prawie cały czas, ale moja samoocena jest podobna do Twojej. Nawet już się nie żalę nikomu, bo nikt mi nie wierzy i pewno podejrzewają mnie o hipokryzję... My mamy zbyt niską samoocenę NIESTETY.

Asha, cymcia, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    .......... a odkąd się staramy zaczęłam mieć bóle owulacyjne i inne różne objawy....... czyżbym nigdy wcześniej nie miała owulacji? :P nie rozumiem mojego organizmu :/
    Arienna no normalnie ja miałam to samo!!!! i zaczęłam się zastanawiać czy hipochondrii nie mam :) przed staraniem nawet nie wiedziałam kiedy kolejny cykl minął a potem wszystkie te objawy nagle się pojawiły przy pierwszym staraniu. Które zresztą bardzo cieżko mnie przez to rozczarowały. Bo pewna byłam że ciąża za pierwszym razem jest hehehe

Asha, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Arienna no normalnie ja miałam to samo!!!! i zaczęłam się zastanawiać czy hipochondrii nie mam :) przed staraniem nawet nie wiedziałam kiedy kolejny cykl minął a potem wszystkie te objawy nagle się pojawiły przy pierwszym staraniu. Które zresztą bardzo cieżko mnie przez to rozczarowały. Bo pewna byłam że ciąża za pierwszym razem jest hehehe
    A teraz yas jekie mialas objawy?

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ...ale mam dziś wahania emocjonalne............wyć mi się chce , puściła bym sobie jakiegoś wyciskacza łez ale muszę szykować się do pracy :( na 12h ależ mi się nie chce , masakra............
    Masakra ja również :) na szczęście dziś zakończenie roku szkolnego było i prawie wszyscy płakali to się zgubiłam w tłumie :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pospałam....Yasmin skarbie to gdzie ten test???

Kotka głupoty piszesz, zawsze zaglądam ale co mam komentować? albo nakręcać? albo dołować??? czekam, wspieram i odpowiadam...

A na testy WSZYSTKICH czekam, niezależnie czy są przebojowe, czy nie, czy rude, czy blond, czy małe, czy duże, czy bladziochy....czekam i się denerwuję, a to w ciąży niewskazane przecież...więc bez zarzutów mi tu:P

Po drzemce głowa się rozbolała, więc na paluszkach proszę:P

Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 680 681 682 683 684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ