My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka, Beszka, ja o Was pamiętam, choć nie zawsze komentuję, czasem po prostu nie wiem co odpowiedzieć ale wysłucham zawsze i przyjmę do wiadomości, zakoduję
Poza tym jesteście przecież bohaterkami mojego wiersza miłosnego do Was wszystkich, to o czym tu gadać -
Nenaaa wrote:Kotka, Beszka, ja o Was pamiętam, choć nie zawsze komentuję, czasem po prostu nie wiem co odpowiedzieć ale wysłucham zawsze i przyjmę do wiadomości, zakoduję
Poza tym jesteście przecież bohaterkami mojego wiersza miłosnego do Was wszystkich, to o czym tu gadaćwiec nie smutaj sie Psotka
-
cymcia wrote:Dzień dobry
No wiecie co, ta tempka moja to jakaś powalona.... Zamiast up up, ona leci down down.... Czyżby miała jakis odwrócony cykl ?
Jak tam moje drogie?
Yasmin.....czekam....czekam.....
Betka będzie dopiero po 16:00Jennifer lubi tę wiadomość
-
To ja przytulam wszystko Was Kochane.
Ja was rozumiem, ja cale życie na końcu grupy szlam i nikt mnie nie zauważał. Najlepsza akcja była w 6 czy a klasie podstawówki jak nauczycielka stwierdziła że wita nowa uczennice, taka byłam niewidoczna że wcześniej mnie przez 2 lata nie zauważyła.
Już nie smutać się proszę bo ja was wszystkie kocham tak bardzo że aż maż sie zazdrosny ostatnio robi.Nenaaa, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Nenaaa wrote:Też jesteś w moim wierszu Asha głupolku
pominęłam bo jak pisałam ostatni post to nie widziałam jeszcze Twojego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:51
-
Ehhh dzieki.
Yasmin - jesli masz na mysli mnie z ta przykroscia to sie mylisz:)
Nenna - jaki wiersz ???
Asha - no zycie, mowie ci
Ehhh @ jutro bedzie. Swinia juz dotarla do celu. Pewnei dlatego tez mam taki humor zrabany. Do tego poklocilam sie z moim S tak ze malo co a zrywalabym zareczyny. Ale ja to nerwus jestem wiec dziesiec wdechow, dwie godziny i ochlonelam. Teraz widze ze ma racje, ale nei moge jej mu tak poprostu przyznac bo on ma zawsze racje. Opowiem wam pozniej. chodzi oczywiscie o robienei dzieci.Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Ehhh dzieki.
Yasmin - jesli masz na mysli mnie z ta przykroscia to sie mylisz:)
Nenna - jaki wiersz ???
Asha - no zycie, mowie ci
Ehhh @ jutro bedzie. Swinia juz dotarla do celu. Pewnei dlatego tez mam taki humor zrabany. Do tego poklocilam sie z moim S tak ze malo co a zrywalabym zareczyny. Ale ja to nerwus jestem wiec dziesiec wdechow, dwie godziny i ochlonelam. Teraz widze ze ma racje, ale nei moge jej mu tak poprostu przyznac bo on ma zawsze racje. Opowiem wam pozniej. chodzi oczywiscie o robienei dzieci. -
Arienna wrote:a tak po za tym dzień dobry, wiecie, że jak rano przy kawie otwieram kompa, to najpierw zaglądam tu a potem ewentualnie na fejsa? znaczy że ....... powinnam dostać medal maniaczki
Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:To ja przytulam wszystko Was Kochane.
Ja was rozumiem, ja cale życie na końcu grupy szlam i nikt mnie nie zauważał. Najlepsza akcja była w 6 czy a klasie podstawówki jak nauczycielka stwierdziła że wita nowa uczennice, taka byłam niewidoczna że wcześniej mnie przez 2 lata nie zauważyła.
Już nie smutać się proszę bo ja was wszystkie kocham tak bardzo że aż maż sie zazdrosny ostatnio robi.
Haha no to faktycznie. My jestesmy takei niewidzialne
Ja sie tym w sumie przestalam troche przejmowac. I to tez prawde mowiac jest tez moja wina ze tak jest. Ja nie potrafie tak sie bardzo udzielac. Mimo ze ogladam wasze wykresy czesto to nie zawsze cos pisze, wiec czemu ktos mialby pisac cos pod moim? Mam swoje przyjaciolki w Polsce, troche kolezanke w De, ale nic wielkiego bo ja nie jestem taka wylewna, zabawna itd. Dlatego nie mam juz spiny na to bo mi sie nei chce wysilac
Ok, ide na kawe.
Buzki dla wasKatjaa lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Ehhh @ jutro bedzie. Swinia juz dotarla do celu. Pewnei dlatego tez mam taki humor zrabany. Do tego poklocilam sie z moim S tak ze malo co a zrywalabym zareczyny. Ale ja to nerwus jestem wiec dziesiec wdechow, dwie godziny i ochlonelam. Teraz widze ze ma racje, ale nei moge jej mu tak poprostu przyznac bo on ma zawsze racje. Opowiem wam pozniej. chodzi oczywiscie o robienei dzieci.
wiesz... ja Ci powiem, ze my mamy bardzo zaniżoną samoocenę. Ja również podpisuję sie pod tym co napisałaś. W tej sytuacji, tutaj na forum również nie chodzi o Yasmin tylko o potencjalną (naprawdę cud) ciążę. Wiesz... ja jestem w realnym życiu dosyć popularną osobą, nawet medialną. Opowiadam "dzień dobry" na ulicy co parę minut i nawet nie wiem komu oraz odpowiadam uśmiechami prawie cały czas, ale moja samoocena jest podobna do Twojej. Nawet już się nie żalę nikomu, bo nikt mi nie wierzy i pewno podejrzewają mnie o hipokryzję... My mamy zbyt niską samoocenę NIESTETY.Asha, cymcia, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:.......... a odkąd się staramy zaczęłam mieć bóle owulacyjne i inne różne objawy....... czyżbym nigdy wcześniej nie miała owulacji?
nie rozumiem mojego organizmu
przed staraniem nawet nie wiedziałam kiedy kolejny cykl minął a potem wszystkie te objawy nagle się pojawiły przy pierwszym staraniu. Które zresztą bardzo cieżko mnie przez to rozczarowały. Bo pewna byłam że ciąża za pierwszym razem jest hehehe
Asha, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Arienna no normalnie ja miałam to samo!!!! i zaczęłam się zastanawiać czy hipochondrii nie mam
przed staraniem nawet nie wiedziałam kiedy kolejny cykl minął a potem wszystkie te objawy nagle się pojawiły przy pierwszym staraniu. Które zresztą bardzo cieżko mnie przez to rozczarowały. Bo pewna byłam że ciąża za pierwszym razem jest hehehe
-
Arienna wrote:...ale mam dziś wahania emocjonalne............wyć mi się chce , puściła bym sobie jakiegoś wyciskacza łez ale muszę szykować się do pracy
na 12h ależ mi się nie chce , masakra............
na szczęście dziś zakończenie roku szkolnego było i prawie wszyscy płakali to się zgubiłam w tłumie
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i pospałam....Yasmin skarbie to gdzie ten test???
Kotka głupoty piszesz, zawsze zaglądam ale co mam komentować? albo nakręcać? albo dołować??? czekam, wspieram i odpowiadam...
A na testy WSZYSTKICH czekam, niezależnie czy są przebojowe, czy nie, czy rude, czy blond, czy małe, czy duże, czy bladziochy....czekam i się denerwuję, a to w ciąży niewskazane przecież...więc bez zarzutów mi tu:P
Po drzemce głowa się rozbolała, więc na paluszkach proszęYasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość