My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam się pochwalić bardzo przystojnym śluzem na moich galotkach i to już w 8 dniu cyklu. Już taki poślizgowy ten śluz. Sama się napaliłam na widok własnych majtek, że chyba zaraz małża zbałamucę! Do później
cymcia, marissith, Arienna, Yasmin, Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotka pstoka- ja miałam cycki prawie na wierzchu na moim ślubie
tutaj dowódi było bosko i super i wszyscy mówili że pięknie wyglądam
https://www.dropbox.com/s/vjcy1kidsd8vrq4/2014-06-29_130717.jpg
Krokosek, Nastka- a dziękuję- nie będę się rozpisywać, jak bardzo nie lubię swoich cycków i w ogóle, więc pozostanę przy tym dziękuję i już
hahaha- najpierw wklejam fotkę cycków, a później piszę jakie są bleee....bo są... na ślubie były ładne D, a teraz GG... rosną z miesiąca na miesiąc normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:11
marissith, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Nie wiem jak wstawic na forum.
-
cymcia wrote:Kotka pstoka- ja miałam cycki prawie na wierzchu na moim ślubie
tutaj dowódi było bosko i super i wszyscy mówili że pięknie wyglądam
https://www.dropbox.com/s/vjcy1kidsd8vrq4/2014-06-29_130717.jpg
Krokosek, Nastka- a dziękuję- nie będę się rozpisywać, jak bardzo nie lubię swoich cycków i w ogóle, więc pozostanę przy tym dziękuję i już
hahaha- najpierw wklejam fotkę cycków, a później piszę jakie są bleee....bo są... na ślubie były ładne D, a teraz GG... rosną z miesiąca na miesiąc normalnie
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziołchy!
mój małżonek szaleje w kuchni, zrobił chłodnik, zapiekankę z mięskiem, teraz robi pieczonego łososia a ma w planach jeszcze kurczaka w ananasach...
wszystko fajnie tylko kuchnia wygląda jakby tornado przez nią przeszło
mi od kilku dni słabo, normalnie w głowie mi się kręciNenaaa, Yasmin, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysitka- to ja już pędzę na obiadek
mój wczoraj po raz pierwszy od 14 lat zrobił rybę- czyt. usmażyłchodził dumny jak cholera przez cały wieczór
a jednak skubaniec potrafi coś w kuchni zrobić niż tylko wypakować zmywarkęmarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:http://zapodaj.net/0d135066c6ada.jpg.html
Piekne w niej wygladasz i wcale nie jest wyzywajaca
-
nick nieaktualnyCymcia chodź, jedzenia jest tyle, że przez tydzień będziemy to jeść
Twój potrafi, tylko faceci to leniwe bestie i jak nie muszą to nie robiąmój miał wyjście, albo sam zrobi albo... nie jednak nie miał wyjścia
głodny mógłby jeszcze chodzić
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Chciałam się pochwalić bardzo przystojnym śluzem na moich galotkach i to już w 8 dniu cyklu. Już taki poślizgowy ten śluz. Sama się napaliłam na widok własnych majtek, że chyba zaraz małża zbałamucę! Do później
ja też bałamuciłam od pierwszego dnia śluzu co 2 dzień w tym cyklu
zahra lubi tę wiadomość