My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka wrote:No wlasnie nie jest wiec tez dziwi mnie reakcja mojego S
. Z tym ze jak mialam stringi czarne pod spodem to je bylo bardzo widac i mialam wrazenie ze kazdy moj tylek widzi
I to najważniejsze. bardzo ładnie na Tobie leży
zahra lubi tę wiadomość
-
hej kochane byłam z mała w kosciele zatanowałysmy auto i powiem wam padam na pysk pogoda mnie dobija słaba jestem ze szok ale co tam hmm mnie sie @ konczy i już widac śluzik haha wiec wieczorem chyba wleze na małża hehehe
KotkaPsotka suknie cuuuuuuudna -
KotkaPsotka wrote:Ojeje, dziekuje wam bardzo dziewczyny :*
Musze tylko pare kg zrzucic bo dol suknie bardzo niestety podkreśla wszystko.
Zaleta - gdybym jakims cudem zawsza w ciaze to nie będzie w niej problemu -
KotkaPsotka wrote:No ale brzuch dobrze by bylo gdybym nei musiala caly czas wciagac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:42
Arienna, zahra lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:hej kochanieńkie
wstałam dziś o 12, trzeba było odespać ciężką i nieprzespaną nockę.... zmierzyłam tempkę o 12 i skoczyła w górę, niby normalne bo w południe, ale............zrobiłam test owulacyjny iiiiiiiiiiiiiiiiiii pierwszy raz widziałam u siebie dwie opasłe czerwone krechy
dziś jak tylko mąż wróci z pracy o 16 to zamęczę do na maxa
robimy dzidziusia, robimy dzidziusia
my już tez lada dzien hehe bedziemy robic dzidusia trzymam kciukiYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ja dziś u rodziców mężulka zostawiłam niech odpocznie ode mnie nabierze sił fizycznych nastawi się psychicznie na jutrzejsze bara bara. Mam tylko nadzieję że padać jutro nie będzie i będę mogła do lasu skoczyć a na obiadek z rodzicami na grilla
życzę Wam spokojnego zrelaksowanego dzionka :*
Katjaa lubi tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02c2928b60278b6f.html
a to ja i dawne czasy moja Zuza miałą tu może z 8 miesięcy hehehe
duzo sie nie zmieniłam hehehe tylko włosy mam dłuższe takie do pasaKatjaa, Nenaaa, cymcia, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki właśnie wstałam... Jakaś śnięta jestem... Tak mi ten spadek popsuł humor że pozbierać się nie mogę... Wszystko mnie drażni...
Kotka fajna kiecuszka
Biedroneczka mam wrażenie, że gdzieś Cię już widziałam... Skąd Ty jesteś?
Krokodylku Ty to jesteś lasencja... A fryzurkę masz świetną...