My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mariss piękna kiecuszka, uwielbiam takie proste
Nena ja Twojego zdjęcia nie pokażę mojej córci bo ona od roku mi truje żeby jej konia kupić... Wściekła się...
Nena ale Ty masz arystokratyczny profil... Jak oddawałaś krew do analizy to nie miała czasem błękitnego odcienia ?Nenaaa, cymcia, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A to dobre. Jak byłam mała to też marzyłam o posiadaniu konia.
Chyba się zdrzemnę chwilę, bo mnie łamie.
Małż mnie wkurzył znowu. Ech, niech spada na drzewo.cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotka Psotka, mi sie Twoja suknia slubna bardzo podoba. Jest bardzo w moim stylu i gdybym ponownie mogla brac slub, to wlasnie cos takiego bym wybrala. Skromna, prosta. Ramiona troche luzne, w sensie, z Twojej prawej strony opada, ale to do poprawki. Bierz ja i nawet sie nie zastanawiaj. A figurke masz piekna. Nie wiem co Ty tam widzisz grubego. Ja zadnego brzucha nie widze.
-
nick nieaktualnyBiedroneczko, super wygladaliscie na slubie, a Twoja coreczka juz widac od malego, ze slodka lobuziara wyrosnie.
Krokodylku, ale Ty mlodo wygladasz! Jak z liceum! Pasuja Ci te rude wloski. Sliczna z Ciebie babka i zgrabna.
Nena, slicznie z tym konikiemJa tez lubie konie. Moj dziadzio swietej pamieci mial kiedys konia i bardzo o niego dbal i rozpieszczal.
Marrish, laska, pieknie! Zgrabniocha, ehhh
Cymcia, wygralas internety fotka. Naprawde wypilas tak wodke, czy tylko usteczka zamoczylas?Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:.
Krokodylku, ale Ty mlodo wygladasz! Jak z liceum! Pasuja Ci te rude wloski. Sliczna z Ciebie babka i zgrabna.
Kochana jak idę do sklepu po % to zawsze mi każą pokazać dowód. Wiesz, świdrują mnie tymi oczkami i z szelmowską miną "dowodzik proszę". A jak mówię że mam 28 lat to paniom ekspedientkom się zwykle głupio robi.
A przed ślubem poszłam do Urzędu Miasta coś załatwić, wparowuję do pokoju i nawijam o co mi chodzi, a babka do mnie "ale jak pani jest niepełnoletnia to trzeba z rodzicami".Nasturcja, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałabym tak ładnie wyglądać z wkurwem na twarzy
Ale niestety nie mam tego szczęścia. A włosy masz piękne Nena, długie, gęste, kręcone. Wow! Moja kuzynka też takie długie i kręcone miała, ale czarne. I zaczęła sobie prostować codziennie, bo taka moda i teraz ma już cienkie piórka a nie włosy.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 16:41
cymcia, Nenaaa, Nasturcja, Katjaa, Asha, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nastka, długie mam włosy teraz ale wcale nie są gęste Kochana, może nie jest ich bardzo mało ale włos mam cieniutki niestety, kręcą się ale nie jakoś fajnie...taka szopa, siano, same nie wiedzą czego chcą
Ania, super zdjęcie! I Ty na nim śliczna