My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNenka mi się szopa robi jak suszę suszarką, a jak zostawię je do wyschnięcia to są falowane od połowy w dół. Też prostuję włosy i sobie je zniszczyłam. W zeszłym roku w styczniu obcięłam dość dużo włosów aż przed ramiona. A miałam długie pod linię stanika. Teraz już mi odrosły do stanika, ale znowu prostowałam i znowu się poniszczyły. Ale Twoje włoski wyglądają ładnie i naturalnie błyszczące. Może jakaś pianka do włosów do lepszego skrętu Ci pomoże? Są też takie spraye dla kręconych włosów i tworzą taki fajny plażowy efekt.
Aniu, uwielbiam Twoje ślubne zdjęcie! Pięknie wyglądałaś. Propsy dla fotografa -
Hehhe jak po 30 dniach z mel b wytrzymam to wam wstawie fotke sprzed i po
Nenaaa bardzo jane zdj a wloski superja wlasnie take lubie miec .. i miec nałbie nieład artystyczny
A umnei leje i burza
Dzownilam do wet bo kajtek dalej nic niejje i nawet juz wody nie chce pic - na dodatek kot mi zwrocil zarcie...;/
Oczywiscie przy okazji powiedzialam jej o swoich obawach powiedziala ze spokojnie kajtek niejje i nie pije bo jest bardzo poturbowany + pogoda to daje sie we znaki mu a dw mozliwe ze ma inne obrazenia np krtani jak go przyduszal pies ;/
powiedziala ze jak do jtra nic niebedzie jadl to go jesczez raz obejrza czy niema urazow wewnetrynych ale co do wscieklizny to powiedziala ze jest bardzo malo prawdopodnbne bo w Kielcach nie bylo wscieklzny od 15 lat i zebym sie nie martwila a kota mam przeglodzi..teraz zeszlam na dol a ta malpa wpiedziela folie.. wiec pewnie nazarla sie jej bo widzialam ze juz kiedys zarla ;/ i mowilam o tym wet na co ona powiedzialaze mam kategorycznie usuwac wszytskiee folie bo jak zje to bedzie rzygac ;/ i moze sie odwodnic..Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNena ja tak samo, związuje włosy w dzień, bo w upałach kark mi się poci. Ale wieczorem jak gdzieś wychodzę to puszczam wolno
Nie wiem czy mnie weźmiecie na pogaduchy. Mam mrożoną herbatę, lody Magnum i piwo jabłkowe San Miquel. Z Filipin mogę do was przylecieć, ale któraś musi mnie przenocować i nakarmićKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kobiety a jak się robi żeby wstawić zdjęcie a nie link...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 17:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
wiem, że jest tu nowa ale czy mogłaby któraś z Was zerknąć na mój wykres i powiedzieć mi czy mogę się spodziewać fasolki?
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNosz kurka, zadna mi nie zaproponowala noclegu i wyzerki, to nie przyjade do was, o!
Liczylam po cichu na Anie, bo ona ma taka wielka hasjende, ze nawet przedszkole by mogla pomiescic
Sama sobie zjem te lody na patyku i popije mrozona herbatkaKatjaa lubi tę wiadomość