My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam już wyniki moje wszystkie są w porządku tylko TSH mam 3,62 to chyba za dużo niby norma jest do 4,7 ale w ciąży mówiłyście że koło 1 powinno być, czekam jeszcze na WR będzie jutro
Yasmin, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Mam już wyniki moje wszystkie są w porządku tylko TSH mam 3,62 to chyba za dużo niby norma jest do 4,7 ale w ciąży mówiłyście że koło 1 powinno być, czekam jeszcze na WR będzie jutro
Zobaczymy co Twój lekarz powie
-
matko z córką! na chwilę wyszłam z psem, a tu znów przyśpiewki i to na mój temat! łojojoj
ale małż właśnie dzwonił, wróci dzisiaj bardzo późno z delegacji więc piórkami sobie kurze pościeram chyba
Justa, no to pięknie! a na obniżenie tsh coś Ci dali? -
justta wrote:No właśnie Nenuś teraz nie wiem czy dzwonić do niej i się pytać czy jest za wysoki czy czekać do poniedziałku na wizytę
A tak w ogóle to z tym TSH w ciąży różnie bywa, podobno lubi szaleć, niektórzy twierdzą, że o wiele ważniejszy jest poziom hormonu ft4 w ciąży...pieron wie, mi ft4 nie zrobili. -
Tamka wrote:matko z córką! na chwilę wyszłam z psem, a tu znów przyśpiewki i to na mój temat! łojojoj
ale małż właśnie dzwonił, wróci dzisiaj bardzo późno z delegacji więc piórkami sobie kurze pościeram chyba
Justa, no to pięknie! a na obniżenie tsh coś Ci dali?
Odebrałam tylko wyniki z labu, zaraz zadzwonie do ginkiYasmin lubi tę wiadomość
-
Yasmin, Gratuluje!!!!!! juz tak oficjalnie
a mi maz polegl dzisiaj. wrocil z pracy i ledwo sie na nogach trzymal tak mu slabo i mdlimam nadz.,ze mnie nie wezmie ten glupi wirus teraz kiedy on niedomaga, bo dzicmi trzeba sie zajac. juz wszystko sobie aplikuje na zabicie wira: probiotyki itp., cola (ktorej normlanie nie pije) i codziennie lampka czerwonego wina
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam i mówiła żeby spokojnie czekać do poniedziałku bo wynik trochę za duży i da mi leki na obniżenie tak jak Nenuś mówiłaś do 2,5 . Ja w pierwszej ciąży też nie miałam badanej tarczycy
Yasmin, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Dzwoniłam i mówiła żeby spokojnie czekać do poniedziałku bo wynik trochę za duży i da mi leki na obniżenie tak jak Nenuś mówiłaś do 2,5 . Ja w pierwszej ciąży też nie miałam badanej tarczycy
-
justta wrote:Nenuś no mam nadzieję, ale panikara ze mnie
Mnie też dzisiaj wkurzył gin, bo zadzwonił i przełożył wizytę z czwartku na poniedziałek...ale staram się być spokojna...Yasmin lubi tę wiadomość