My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:też tak miałam
Ja już wcześniej napisałam że w d... mam i żaden spadek tempki nie będzie mi psuł nastroju... O!!! I jakoś od tego momentu wrzuciłam na luzzz i jest mi z tym świetnie ... Yupiiiii
A bety gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 15:37
-
Tamka wrote:
więc pytam tu poważne, bo mam dylemat - ostatnie dwa dni uznawałam test owulacyjny za pozytywny bo kreski były tego samego koloru, a dzisiaj - kreska ciemniejsza od kontrolnej, i co ja mam z tym fantem zrobić?
1. Chłopa za nogę do wyra.
2. Chędożyć.
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nakręcaj mnie nakręcaj
Ja już wcześniej napisałam że w d... mam i żaden spadek tempki nie będzie mi psuł nastroju... O!!! I jakoś od tego momentu wrzuciłam na luzzz i jest mi z tym świetnie ... Yupiiiii
A bety gratuluję -
Anuśka wrote:1. Chłopa za nogę do wyra.
2. Chędożyć.
chłop już mi rano niedomagał, nie wiem czy uda mi się go wieczorem zbałamucić, cholera, chyba w jakieś stringi muszę się wbićYasmin, Anuśka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:chłop już mi rano niedomagał, nie wiem czy uda mi się go wieczorem zbałamucić, cholera, chyba w jakieś stringi muszę się wbić
przebierz się za francuską pokojóweczkęz miotełką z piór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 15:43
Tamka, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:To Twój strój na dzisiaj Tamuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11835f71e21f.jpgszczególnie z tyłu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 15:49
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:co to za wygłupy jakieś? to poważne forum i jeszcze dostojniejszy wątek!
więc należy pisać poważne rzeczy, a nie jakieś śmichy chichy, śpiewy i inne rymowanki! no!
więc pytam tu poważne, bo mam dylemat - ostatnie dwa dni uznawałam test owulacyjny za pozytywny bo kreski były tego samego koloru, a dzisiaj - kreska ciemniejsza od kontrolnej, i co ja mam z tym fantem zrobić?
Teraz jak wypuścisz jajo to prawie jak... krokodyl.Anuśka, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:wypisz wymaluj cała ja!
szczególnie z tyłu
Nenaaa, Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość