My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:zapomniałam Wam jeszcze wczoraj napisać , co mi powiedział gin, może wiedziałyście ale ja nie - owulacja trwa godzinami, to nie jest tak, że pęcherzyk robi pstryk i wypuszcza komórkę jajową, on pęka powolutku , zaczyna ileś godzin po piku LH i się rozpada
nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ciekawe toTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka powiedz mi jak mam na swoim wykresie udostepnic inf o bzykanku tak zeby była widoczna jak sie kliknie na miniaturke???
o suuper to wiecej czasu na bzyku jestoj ja mojego zacznę mećzyc ostro w weekend heheh choc wou wypada w kolejny ale co tam trening czyni mistrza hehehe
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Smarta, zdroweczka zycze. odpoczywaj
co do potencjalnej ciazy, to ja wime ze bede rzygac i spac na zmianei wiem ze w tej ciazy, na poczatku jak bedzie mi tak zle, ide na zwolnienie az rzyganko przejdzie. pewnei bede pracowlaa troche z domu, moze bede do pracy dojezdzala w godzinach 11-12 (bo w poprzednich ciazach najgorzej sie czulam gdy wstac skoro swit trzeba bylo) a jak rzyganko sie uspokoi (bo mdlic bedzie mnei cala ciaza - jak poprzednio) to bede pracowala do konca.
w 1 ciazy w ogole na zwolnienie nie poszlam. masakra - pamietam jak ze spotkan musilam z koszem na smieci biec do toaletyalbo wszystkie posilki jadlam (to za duzo powiedziane) na korytarzu blisko toalet, bo zaraz musialam z nich skorzystac
ja dzis, pomimo kiepskiego samopoczucie bo gardl oi ucho boli, jakiegos powera dostalam i kontrakt juz przygotowanyba! nawet w trakcie lunchu do sklepu podjechalam zamowic drzwi, dach i takie tam
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam oblot po podwóreczku, żeby zobaczyć czy chwasty równo rosną w ogródku
i zobaczyłam że pod dachem mam gniazdo (chyba jaskółek) z małymi pisklaczkami
i one tam cały czas piskają a duża jaskółka co chwilkę do nich włazi i chyba karmi, ale nie widzę dokładnie bo są za wysoko
-
Krokodylica wrote:"A tyyyyy noś, noś, noooośśśś długie włosy jak myyyy... Kiedy jesteś piękny i młody, nie nie zapuszczaj wąsów ani brody tylkooooo nooooośśśśśś...."
-
Krokodylica wrote:"A tyyyyy noś, noś, noooośśśś długie włosy jak myyyy... Kiedy jesteś piękny i młody, nie nie zapuszczaj wąsów ani brody tylkooooo nooooośśśśśś...."
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
co to za wygłupy jakieś? to poważne forum i jeszcze dostojniejszy wątek!
więc należy pisać poważne rzeczy, a nie jakieś śmichy chichy, śpiewy i inne rymowanki! no!
więc pytam tu poważne, bo mam dylemat - ostatnie dwa dni uznawałam test owulacyjny za pozytywny bo kreski były tego samego koloru, a dzisiaj - kreska ciemniejsza od kontrolnej, i co ja mam z tym fantem zrobić?
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ach te nasze zafasolkowane... Zajrzą na moment i już muszą spać
Leżakujcie dziewczyny, niech fasolki zdrowo rosną
Smarta Ty też leżakuj bo grypsko trzeba jednak wyleżeć
Pani podała dokładny wynik, ale jak usłyszałam tysiąc to już chyba przestałam słuchać hehehe. A że to była Pani z kolejnej zmiany to zaś się zaczęło gratulowanie itp... One nawet zadzwoniły do mojej reumatolog i o wszystko wypytały. Ponoć babci w ciąży z toczniem się świetnie czują (czyli tak jak ja)Heh dziewczyny... dziękuję Wam za wsparcie
Niukowa - roboty budowlane hahahaha normalnie padłam
Smarta - zdróweczka życzę
Katjuszka - przeprowadzka - super. Zaczynasz nowe życie pełną parą. Tylko tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 15:31
Nenaaa, Tamka, marissith, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To jakiś dziwny miesiąc jest... Wszystkie nasze wykresy jakieś takie potargane
Ja też czuję się zupełnie inaczej niż zwykle... Zawsze po owu coś mnie bolało, strzykało, macica mnie ciągnęła itp. Nawet zagnieżdżanie czułam w poprzednim cyklu
A teraz nic... Czasem zaćmi jakiś jajnik i koniec... Taki luzzz...